Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

tatlım yaa...geçer inşallah.bunlarda hamileliğin zor ama tatlı sıkıntıları...anne olmak kolay deyil işte.kafamçokkarıştı

evet canım tabiki olucak bunlar umarım çabuk geçer bakalım yinede razıyım bebeğim için çekerim ben bu bulantıları :)))))

kızlar benimde bugün adet günümdü daha olmadım ama çok akıntım var bu adet olacağımın belirtisimi yoksa hamile olabileceğiminmi bunu kestiremedim daha test için erken diye düşünüyorum siz ne diyosunuz?

slm canım...akıntın varsa hamile olman büyük ihtimal...genelde adete yakın akıntı olmaz.hayırlısı canım...güzel haberini bekliyorum.test içinde erken 3 4 gün geçsin daha iyi sonuç alırsın.:lepi:

sağol azizecim içimi rahatlattın..oğlumun hamileliğini öğrendiğimde 4 gün geçmişti.şimdi daha sabırsızım o zaman beklemediğim için belkide..opuyorumnanaktan

bende bu kadar yaş farkı düşünüyorum. futbol takımımın arasında:lepi: nasip olursamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…