Insallah saglikli hayirli bi sekilde kucagina alirsin, hayirli dogumlar hayirli yetistirmeler nasip etsin Rabbim butun hamislere...geride kalanlara da hayirlisiyla bi an once amis kalmayi nasip etsin.
ben de bugun silik biz cizgi gordum ama bakalim, 19-20 eylul beklenmeyen adet tarihimdi, yarin sabah bi daha test yapicam...bana da dua edin kizlar.
Yani anlaiyacagin, seni cok iyi anliyorum, beni de silik cizgi olmasina ragmen bi heyecan sardi acaba mi diye:):Saruboceq:
kızlar bende dün hayal ibi bir 2. çizgi gördüm fakat testi yaptıktan sonra biraz zaman geçmişti daha 5 günüm var zaman geçtikten sonra gördüğüm için sevinemiyorum tedirginim ne kadar güvenebilirim sizce......
günaydın kızlar bende eylül ayı hamilesiyim :) dün öğrendim :))
Canım benimde reglime 4 gün kaldı bugün. Dün testi yaptığımda 5 gün vardı ve ben ilk 5 dakika içinde ikinci çizgiyi gördüm. Çok fazla da silik değildi. Dün akşam da hemen kan tahlili yaptırdım. Bugün akşam alıcam inşallah sonuçları. Ben de sen böyle yazınca üzüldüm( Acaba boşa mı ümitleniyorum diye...:çok üzgünüm:
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Dün ne kadar çok hamiş olduğunu öğrenen var:))
Sen kan testi mi yaptırdın??
yeni hamilemiz eceyas tebrikler canım...
Canım sen silik çizgi gördüğün halde neden hamile olduğuna inanmıyosun
Canım benimde reglime 4 gün kaldı bugün. Dün testi yaptığımda 5 gün vardı ve ben ilk 5 dakika içinde ikinci çizgiyi gördüm. Çok fazla da silik değildi. Dün akşam da hemen kan tahlili yaptırdım. Bugün akşam alıcam inşallah sonuçları. Ben de sen böyle yazınca üzüldüm( Acaba boşa mı ümitleniyorum diye...:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar...[/B]
eylül ayı anne adayı listemiz
leyla01.......................................27 eylül hamile hayırlı olsun
myseweetbaby.............................30 eylül
]deryarcan.....................................21 eylül
mhtp.............................................29 eylül
eceyas..........................................14 eylülhamile hayırlı olsun
forever_14........................................27 eylül
ayseyildirim.....................................27 eylül
kadinolmak.......................................10 11 eylül
nurem.............................................20 eylülhamile hayırlı olsun
kuzey16...........................................17 eylül
_berrak.............................................22 eylül
snmyal.............................................11 eylül
ozlmgkhn.........................................8 eylül.işte ilk hamilemiz.hayırlı olsun.
tugba20.......................................hamile hayırlı olsun
sblkmbsr.......................................27 eylül
acrinsu...........................................hamlemiz...hayırlı olsun.
der35...........................................26 eylül
bebiskom.....................................hamile.hayırlı olsun
gizser...........................................10 eylülhamile hayırlı olsun.
hatunsultan......................................20 eylül
pinkaya87.........................................23 24 eylül
aysenur41.........................................19 21 eylül
lazkizigurbette.....................................14 eylül hamile hayırlı olsun
dilemma_............................................23 eylül
kızlar listede adeti geçenlerden ses yok.adet olanlar yazsın.....
arkadaşlar listemizde hamile arkadaşlarımız artmaya başladı hamile arkadaşlara hayırlı olsunbekleyen herkezede en kısa zamanda tattırsın rabbim: :Saruboceq:
slm arkadaşlar listede adet tarihi olmayan arkadaşları sildim :sm_confused:adet tarihi geçmiş arkadaşlar ne olduğunu yazarsanız listeyi düzenliyeceğimyerimseniben
tatlişoğlum....................................16 eylül
iremsukayra..................................
semamehmet................................
ozmos..........................................
acrinsu..........................................
fen_ci...........................................1 6 eylül
beyza88.......................................
Kızlar bugün kader günümüz aramızdan hamiş çıkacakmı bakalım..
sormayın iki gün önce doktora gitmiştim kasıklarımdaki ağrı nedeniyle nerdeyse 2 aydır vardı bu ağrı doktor daha muayene etmeden kilo vermeden çocuğun olmaz dediş bienim bütün hayallerimi yıktı vajinal muayene etti ultrasonla baktı herşey normal iltihap ve yara var dedi ilaç yazı ilaçların prospektüsünü okudum hamilelerde ve hamilelik öngörülerinde kesinlikle kullanılamaz diyodu demekki ihtimal bile görmemişki böle bi ilaç yazmış daha adet olmadım ama bi ümit işte ilaçlarıda inatla kullanmıyorum belki ham,leyimdir diye kasık ağrılarım göğüslerimde damarlanma var başka bişeyde yok bakalım görecez test alsam çıkarmı psikolojim çok bozuk
bence başka bi doktoa daha görün. bazıları sırf kendi denemeleri için kullanıyor insanları. işallah doktor yanılırda hamiş kalırsınopuyorumnanaktan
tşk ederim evet adet olmamayı ümit ediyorum aama ağrım var dediğim gibi sanki adet olcam eğer olmazsam soluğu yine başka bir doktordan alcam tessti ne zaman yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?