How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

Insallah saglikli hayirli bi sekilde kucagina alirsin, hayirli dogumlar hayirli yetistirmeler nasip etsin Rabbim butun hamislere...geride kalanlara da hayirlisiyla bi an once amis kalmayi nasip etsin.

ben de bugun silik biz cizgi gordum ama bakalim, 19-20 eylul beklenmeyen adet tarihimdi, yarin sabah bi daha test yapicam...bana da dua edin kizlar.
Yani anlaiyacagin, seni cok iyi anliyorum, beni de silik cizgi olmasina ragmen bi heyecan sardi acaba mi diye:):Saruboceq:

kızlar bende dün hayal ibi bir 2. çizgi gördüm fakat testi yaptıktan sonra biraz zaman geçmişti daha 5 günüm var zaman geçtikten sonra gördüğüm için sevinemiyorum tedirginim ne kadar güvenebilirim sizce......

kızlar bende dün hayal ibi bir 2. çizgi gördüm fakat testi yaptıktan sonra biraz zaman geçmişti daha 5 günüm var zaman geçtikten sonra gördüğüm için sevinemiyorum tedirginim ne kadar güvenebilirim sizce......

Canım benimde reglime 4 gün kaldı bugün. Dün testi yaptığımda 5 gün vardı ve ben ilk 5 dakika içinde ikinci çizgiyi gördüm. Çok fazla da silik değildi. Dün akşam da hemen kan tahlili yaptırdım. Bugün akşam alıcam inşallah sonuçları. Ben de sen böyle yazınca üzüldüm:(( Acaba boşa mı ümitleniyorum diye...:çok üzgünüm:

Canım benimde reglime 4 gün kaldı bugün. Dün testi yaptığımda 5 gün vardı ve ben ilk 5 dakika içinde ikinci çizgiyi gördüm. Çok fazla da silik değildi. Dün akşam da hemen kan tahlili yaptırdım. Bugün akşam alıcam inşallah sonuçları. Ben de sen böyle yazınca üzüldüm:(( Acaba boşa mı ümitleniyorum diye...:çok üzgünüm:

yok canım ya sen benden iyi durumdasın benim baya silik o yüzden korkuyorum bide 15 dakka falan geçtikten sonra oldunu farkettim oda diyorum ya hayal gibi...

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Dün ne kadar çok hamiş olduğunu öğrenen var:))
Sen kan testi mi yaptırdın??

evet ne mübarek günmüş bende geçmişi okuyordum şimdi.hayır canım sadece idrar testi yaptırdım birkaç gün sonra yaptırıcam kan testini.

merhaba arkadaşlar...[/B]
eylül ayı anne adayı listemiz
leyla01.......................................27 eylül
mız mız .....................................11 eylül
myseweetbaby.............................30 eylül
pptya...........................................17 eylül
]deryarcan.....................................21 eylül
cicekkk........................................12 eylül
mhtp.............................................29 eylül
gamzelim.66..................................16 eylül
eceyas..........................................14 eylülhamile hayırlı olsun:nazar:
aysenur41.......................................19 eylül
forever_14........................................27 eylül
ayseyildirim.....................................27 eylül
kadinolmak.......................................10 11 eylül
nurem.............................................20 eylülhamile hayırlı olsun:nazar:
kuzey16...........................................17 eylül
_berrak.............................................22 eylül
snmyal.............................................11 eylül
ozlmgkhn.........................................8 eylül.işte ilk hamilemiz.hayırlı olsun.:nazar:
nevki.............................................19 eylül
seçil_ipek......................................adet oldu.......ekim ayına inşallah. yerimseniben
azize1..........................................adet oldu........ekim ayına inşallah yerimseniben
nazele...........................................eylül son
cngemn.......................................adet oldu....ekim ayına kısmetse. yerimseniben
tugba20.......................................hamile hayırlı olsun:nazar:
yelyel..........................................adet oldu ekim ayına umudu. yerimseniben
esmer35_35................................4 eylül
cngemn.......................................7 eylül
bafo.............................................adet oldu ekim ayına inşallah yerimseniben
sblkmbsr.......................................27 eylül
gulde.............................................4 eylül
ysmnsy..........................................adet oldu ekim ayına umudu yerimseniben
cosmopoli.......................................4 eylül
acrinsu...........................................hamlemiz...hayırlı olsun.:nazar:
acidem..........................................4 eylül
sier.............................................adet oldu...umudunu yitirme. yerimseniben
der35...........................................26 eylül
tatlişoğlum....................................16 eylül
bebiskom.....................................hamile.hayırlı olsun:nazar:
fen_ci...........................................16 eylül
aysima04........................................13 eylül
gizser...........................................10 eylülhamile hayırlı olsun.:nazar:
kardenya........................................21 eylü
gamzelim.66....................................adet oldu....sabret canım. yerimseniben
hatunsultan......................................20 eylül
ekakal..............................................21 eylül
pinkaya87.........................................23 24 eylül
aysenur41.........................................19 21 eylül
imbat.................................................19 eylül
lazkizigurbette.....................................14 eylül hamile hayırlı olsun:nazar:
dilemma_............................................23 eylül

kızlar listede adeti geçenlerden ses yok.adet olanlar yazsın.....

arkadaşlar listemizde hamile arkadaşlarımız artmaya başladı hamile arkadaşlara hayırlı olsun:nazar:bekleyen herkezede en kısa zamanda tattırsın rabbim: :Saruboceq:

:sm_confused:arkadaşlar listemizde adet tarihi olmayan arkadaşları sildim....adet tarihini verirseniz daha güzel olur....takip etmek için:lepi:

Son düzenleme:
Canım sen silik çizgi gördüğün halde neden hamile olduğuna inanmıyosun:(

ya ne biliyim, internette okudum, hamileliklerin yuzde 60 i dusukle sonuclanir diyor, yani iyi bi hamileleik diilse, o yuzden adet tarihinin gecmesini bekleyin diyor. ben de umutlanmamaya calisiyorum. ama cok istiyorum tabii ki saglikli hayirli bi evlada kavusmayi, dua edin, Ramazan bitsin, doktora gidicem kan aldirmaya...

bu arada oruc tutmanin sakincasi olur mu olmaz mi bilemedim, butun Ramazan tuttum, simdi son 3 gun de tutsam ne olur diye dusundum ama siz ne diosunuz?

dua edin bana kizlar yaa...bakalim neler olucak...

ya uzulme canim ya, 5 dakka icinde gorduysen zaten test positif demek, insallah hepimizz hayirlisiyla hamisdirirz:) sen kan sonucunu ogrenir ogrenmez yaz bize okis?:)
ben de hemen 2-3 dakka da gordum cizgiyi, hatta esim de gordu, hatta karanlikta bile goruluyordu silik olmasina ragmen...insallah hayirlisiyla dogrudur.

Ben dun goguslerimde yesil damarlar gorunce, bi test yapayim dedim, ole cikti iste...offf ben de stres oldum simdi...zaten yumurtlama testi yapmistim ben, sadece 2 gun denedik, o gun ve ertesi gun, ve 3-4 ggun sonra goguslerim sismeye baslamisti. yani semptomlar varsa buyuk ihtimalle hamilesin diolar...bakalim tecrube ederiz insallah...

ya ben simdi baska memlekette oldugum icin, gece nerden kan aldirilir onu da bilemiyorum. o yuzden ramazan bitsin, randevu alip doktora gidicem kismetse...
hadi bakalim, dua ediselim de hakkimizda ve bebeklerin hakkinda hayirlisi olsuuunnnn

merhaba arkadaşlar...[/B]
eylül ayı anne adayı listemiz
leyla01.......................................27 eylül hamile hayırlı olsun:nazar:
myseweetbaby.............................30 eylül
]deryarcan.....................................21 eylül
mhtp.............................................29 eylül
eceyas..........................................14 eylülhamile hayırlı olsun:nazar:
forever_14........................................27 eylül
ayseyildirim.....................................27 eylül
kadinolmak.......................................10 11 eylül
nurem.............................................20 eylülhamile hayırlı olsun:nazar:
kuzey16...........................................17 eylül
_berrak.............................................22 eylül
snmyal.............................................11 eylül
ozlmgkhn.........................................8 eylül.işte ilk hamilemiz.hayırlı olsun.:nazar:
tugba20.......................................hamile hayırlı olsun:nazar:
sblkmbsr.......................................27 eylül
acrinsu...........................................hamlemiz...hayırlı olsun.:nazar:
der35...........................................26 eylül
bebiskom.....................................hamile.hayırlı olsun:nazar:
gizser...........................................10 eylülhamile hayırlı olsun.:nazar:
hatunsultan......................................20 eylül
pinkaya87.........................................23 24 eylül
aysenur41.........................................19 21 eylül
lazkizigurbette.....................................14 eylül hamile hayırlı olsun:nazar:
dilemma_............................................23 eylül

kızlar listede adeti geçenlerden ses yok.adet olanlar yazsın.....

arkadaşlar listemizde hamile arkadaşlarımız artmaya başladı hamile arkadaşlara hayırlı olsun:nazar:bekleyen herkezede en kısa zamanda tattırsın rabbim: :Saruboceq:

slm arkadaşlar listede adet tarihi olmayan arkadaşları sildim :sm_confused:adet tarihi geçmiş arkadaşlar ne olduğunu yazarsanız listeyi düzenliyeceğimyerimseniben

Son düzenleme:
tatlişoğlum....................................16 eylül
iremsukayra..................................
semamehmet................................
ozmos..........................................
acrinsu..........................................
fen_ci...........................................1 6 eylül
beyza88.......................................

Kızlar bugün kader günümüz aramızdan hamiş çıkacakmı bakalım..

sormayın iki gün önce doktora gitmiştim kasıklarımdaki ağrı nedeniyle nerdeyse 2 aydır vardı bu ağrı doktor daha muayene etmeden kilo vermeden çocuğun olmaz dediş bienim bütün hayallerimi yıktı vajinal muayene etti ultrasonla baktı herşey normal iltihap ve yara var dedi ilaç yazı ilaçların prospektüsünü okudum hamilelerde ve hamilelik öngörülerinde kesinlikle kullanılamaz diyodu demekki ihtimal bile görmemişki böle bi ilaç yazmış daha adet olmadım ama bi ümit işte ilaçlarıda inatla kullanmıyorum belki ham,leyimdir diye kasık ağrılarım göğüslerimde damarlanma var başka bişeyde yok bakalım görecez test alsam çıkarmı psikolojim çok bozuk

sormayın iki gün önce doktora gitmiştim kasıklarımdaki ağrı nedeniyle nerdeyse 2 aydır vardı bu ağrı doktor daha muayene etmeden kilo vermeden çocuğun olmaz dediş bienim bütün hayallerimi yıktı vajinal muayene etti ultrasonla baktı herşey normal iltihap ve yara var dedi ilaç yazı ilaçların prospektüsünü okudum hamilelerde ve hamilelik öngörülerinde kesinlikle kullanılamaz diyodu demekki ihtimal bile görmemişki böle bi ilaç yazmış daha adet olmadım ama bi ümit işte ilaçlarıda inatla kullanmıyorum belki ham,leyimdir diye kasık ağrılarım göğüslerimde damarlanma var başka bişeyde yok bakalım görecez test alsam çıkarmı psikolojim çok bozuk

bence başka bi doktoa daha görün. bazıları sırf kendi denemeleri için kullanıyor insanları. işallah doktor yanılırda hamiş kalırsınopuyorumnanaktan

bence başka bi doktoa daha görün. bazıları sırf kendi denemeleri için kullanıyor insanları. işallah doktor yanılırda hamiş kalırsınopuyorumnanaktan

tşk ederim evet adet olmamayı ümit ediyorum aama ağrım var dediğim gibi sanki adet olcam eğer olmazsam soluğu yine başka bir doktordan alcam tessti ne zaman yapayım

bugün adet günüm bakalım inş adet olmam bekliyorum eğer bir gelişme olursa zaten size hemen haber verceğim.ama bi kaç gün daha geçmesini bekliyorum..bu arada yeni güzel hamilelik haberleri okuyorum çok sevindim allah herkesin muradını versin inş..

tşk ederim evet adet olmamayı ümit ediyorum aama ağrım var dediğim gibi sanki adet olcam eğer olmazsam soluğu yine başka bir doktordan alcam tessti ne zaman yapayım

bence başka bi doktorda kamsamlı görün ondan sonra test yaptır. çünkü tesk negatif çıkınca insan üzülüyor. işallah il denemende hamiş kalırsın.

Back