iyiyim tatlım yerimseniben yoruldum valla temizlik yemek derken saat kaç olmuş...sizlere bakıyım dedim yine hamile haberi aldım listeye ekledim.sen napıyon asıl doktor işini hallettinmi?azizecim nasılsın canım akşam konuşamadık canım ya kusura bakma bişey demeden çıkmak zorunda kaldım misafirim gelmişti aniden napıyosun bakalım
iyiyim tatlım yerimseniben yoruldum valla temizlik yemek derken saat kaç olmuş...sizlere bakıyım dedim yine hamile haberi aldım listeye ekledim.sen napıyon asıl doktor işini hallettinmi?
yat tatlım dinlen tabi...valla bidaha istesende yatamazsın bu güzel günlerini iyi değerlendir.karnın büyüdükçe ne otura bilicen nede yata bilicen canım....bebek rahat vermiyo hiç. bide midesi bulananın kızı olurmuş diyolar ama kısmet tabi allah bilir. yeterki sağlıklı olsuniyiyim bende canım midem bulanıyo dünden beri akşam daha kötüydümde bugün daha hafif geçiyo canım dr randevumuda aldım yarın gidicem inşallah dinlenmeyle geçiriyorum vaktimide işte eşim sen böyle yata yata çok dombili olcan diyo :))))ama napıyım başlarda yatıyım sağlıklı olsunda sonra kalkarım ayağa
yat tatlım dinlen tabi...valla bidaha istesende yatamazsın bu güzel günlerini iyi değerlendir.karnın büyüdükçe ne otura bilicen nede yata bilicen canım....bebek rahat vermiyo hiç. bide midesi bulananın kızı olurmuş diyolar ama kısmet tabi allah bilir. yeterki sağlıklı olsun:Saruboceq:
bu arada meryem ismine yorum yapmışsın tatlım okudum...daha ortada fol yok yumurta yok bide isim buluyoz ne komik kaydirigubbakcemile3 bence senin hakkın isim bulmak...eşim işte tutturdu benim içime doğuyor kız olucak diye adıda meryem olucak diyo...allah bilir...erene daha 1aylık hamileydim oğulumuz geliyo diyodu hep. ama ismine hiç karışmadı ben koydum ereni...buda benim hakkım diyo...kıyamıcam galiba canım kocama :1closedeyes:öyle tabi hayırlısı olsun sağlıklı olsun da canım kız erkek önemli değil önce sağlık canım
bakalım denilenler doğru çıkacakmı midesi bulananaın kızı oluyomuymuş :))):ecrin_bebek:
Amin canım inşallh en kısa zamanda seninde olur...tebrikler çok sevindimmmmmmmmm
darısı başımıza inşallah
Teşekkür ederim canım:))tebrikler canımalkisalkisalkis
evet canım senide yanlışlıkla silmişim...ama ekledim canım...bugün adet günün ha hadi hayırlısı...adet olacak mışsın gibi belirti vamı canım...azizecim canım beni yine unutmuşsun listeye eklemeyi geçen yazmıştın silmişsin 16 eylül yani bugüüüüüünnnn.
canım ben kaçıyorum öptüm yemeklerden sonra görüşürüz geceye doğru inşallah :)))))
evet canım senide yanlışlıkla silmişim...ama ekledim canım...bugün adet günün ha hadi hayırlısı...adet olacak mışsın gibi belirti vamı canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?