• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyll aynda hamile kalmak isteyenler.......

azizecim nasılsın canım akşam konuşamadık canım ya kusura bakma bişey demeden çıkmak zorunda kaldım misafirim gelmişti aniden napıyosun bakalım
iyiyim tatlım yerimseniben yoruldum valla temizlik yemek derken saat kaç olmuş...sizlere bakıyım dedim yine hamile haberi aldım listeye ekledim.sen napıyon asıl doktor işini hallettinmi?

iyiyim tatlım yerimseniben yoruldum valla temizlik yemek derken saat kaç olmuş...sizlere bakıyım dedim yine hamile haberi aldım listeye ekledim.sen napıyon asıl doktor işini hallettinmi?

iyiyim bende canım midem bulanıyo dünden beri akşam daha kötüydümde bugün daha hafif geçiyo canım dr randevumuda aldım yarın gidicem inşallah dinlenmeyle geçiriyorum vaktimide işte eşim sen böyle yata yata çok dombili olcan diyo :))))ama napıyım başlarda yatıyım sağlıklı olsunda sonra kalkarım ayağa

iyiyim bende canım midem bulanıyo dünden beri akşam daha kötüydümde bugün daha hafif geçiyo canım dr randevumuda aldım yarın gidicem inşallah dinlenmeyle geçiriyorum vaktimide işte eşim sen böyle yata yata çok dombili olcan diyo :))))ama napıyım başlarda yatıyım sağlıklı olsunda sonra kalkarım ayağa
yat tatlım dinlen tabi...valla bidaha istesende yatamazsın bu güzel günlerini iyi değerlendir.karnın büyüdükçe ne otura bilicen nede yata bilicen canım....bebek rahat vermiyo hiç. bide midesi bulananın kızı olurmuş diyolar ama kısmet tabi allah bilir. yeterki sağlıklı olsun :nazar::Saruboceq:

yat tatlım dinlen tabi...valla bidaha istesende yatamazsın bu güzel günlerini iyi değerlendir.karnın büyüdükçe ne otura bilicen nede yata bilicen canım....bebek rahat vermiyo hiç. bide midesi bulananın kızı olurmuş diyolar ama kısmet tabi allah bilir. yeterki sağlıklı olsun :nazar::Saruboceq:

öyle tabi hayırlısı olsun sağlıklı olsun da canım kız erkek önemli değil önce sağlık canım
bakalım denilenler doğru çıkacakmı midesi bulananaın kızı oluyomuymuş :))):ecrin_bebek:

azizecim canım beni yine unutmuşsun listeye eklemeyi geçen yazmıştın silmişsin 16 eylül yani bugüüüüüünnnn.

öyle tabi hayırlısı olsun sağlıklı olsun da canım kız erkek önemli değil önce sağlık canım
bakalım denilenler doğru çıkacakmı midesi bulananaın kızı oluyomuymuş :))):ecrin_bebek:
bu arada meryem ismine yorum yapmışsın tatlım okudum...daha ortada fol yok yumurta yok bide isim buluyoz ne komik kaydirigubbakcemile3 bence senin hakkın isim bulmak...eşim işte tutturdu benim içime doğuyor kız olucak diye adıda meryem olucak diyo...allah bilir...erene daha 1aylık hamileydim oğulumuz geliyo diyodu hep. ama ismine hiç karışmadı ben koydum ereni...buda benim hakkım diyo...kıyamıcam galiba canım kocama :1closedeyes:

azizecim canım beni yine unutmuşsun listeye eklemeyi geçen yazmıştın silmişsin 16 eylül yani bugüüüüüünnnn.
evet canım senide yanlışlıkla silmişim...ama ekledim canım...bugün adet günün ha hadi hayırlısı...adet olacak mışsın gibi belirti vamı canım...

canım ben kaçıyorum öptüm yemeklerden sonra görüşürüz geceye doğru inşallah :)))))

evet canım senide yanlışlıkla silmişim...ama ekledim canım...bugün adet günün ha hadi hayırlısı...adet olacak mışsın gibi belirti vamı canım...

Canım yok yaa .aksine evi taşıdık başka yere o kadar koşturmama rağmen olmadım bilmiyorum kafam karışık..

slm kızlar...yeni hamilemizide tebrik ediyorum,hayırlısı olsun darısı isteyen herkese..Azizecim bende 17 elülldüm ama dün regl oldum canım,artık önümüzdeki aya kısmetse:))

kızlarr benmde yarın beklenmeyen regl tarihim ama ben dayanamayıp test aldımm ama yapmaya korkuyorumm :)bu idrar testi sadece sabah ilk idrarlamı belli oluyoo bide daha günm geçmeden çıkarmıki yaaaa çokk merak ediyrmmmm

hamile olan tüm arkadaşları kutluyorum. allah kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat nasip etsin. azize 1 canım beni de silebilirsin ağır bir hastalık geçiridiğim için kan testi yaptım negatiff :(((

kızlar psikopata bağladım valla sizide sıktım ama o doktor faciasından sonra ümitlerim bitmedi hala saat 17 gibi kahverengi bi leke oldu dahada devamı yok inşalah sizin o lekelenme dediğiniz olay olmuşturda hamilelik belirtisidir gider o doktora günüü gösteririm sizce oünlü kahverengi lekemidir? eğer hamile değilsem adet olsamda kurtulurum eğer hamile isem o zaman o doktor benden kurtulamaz işteeeeeeeeee

Arkadaşlar yeni hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum inş sağlıcakla bebişlerini kucaklarına alırlar..

nurem
canım çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almanı güzelliklerle büyütmeni nasip etsin
başarı hikayeni anlatırmısın ne sıklıkla ilişkiye girdiniz mesela(özel olmazsa)
hangi belirtilerin oldu ne zaman anladın vsss
banada bebek isteyenlerede önderlik etmiş olursun

merhaba arkadaşlar

listeye benide ekleyebilir misiniz
hamileleri görünce ümitlendim bende
allahım bizede hayırlısıyla nasip etsin

benim tarih 23 eylül

Back