Eyalet 10 ///Nordrhein-Westfalen paylaşım alanı(Tanışma)

selam sudenehir ben hagende yasiyorum.arasira essene geliyoruz konsolosluga.yarimsaat falan var aramizda.

merhaba arkadaslar ben dortmund yakinlarinda menden kasabasinda yasiyorum bende hem konsolosluk isleri hemde cocuk sahibi olmak icin doktora essene geliyordum.hagene de gezmeye gideriz..sevgiler

selam fatmanur ben kölündenim msn adresini özel mesajla yazarsan sevinirim. arzu edenler bana özel mesaj yazip msn adresi vere bilirler.
ben özel mesaj yazicaktim beceremedim kizlarsenağlama

slm arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum almanyada doğan bebekler direk alman vatandaşı oluyor türk kimligi çıkarmak için hangi evraklar gerekiyor bilen varmı acaba(kimligi türkiyede çıkarıcam)cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Merhaba gurbetci arkadaslar.Bende maalesef gurbetciyim.Köln'deki arkadaslar bende Köln'deyim.Burada belki bir Köln bulusmasi yapabiliriz belki bir gün.Ne dersiniz?

Köln'deki arkadaslarrrrrrrrrrr.:teytey:merhabalar.Ben bir kön bulusmasi düzenleyelim dyorum.Ne dersiniz.Sizler Köln'ün neresidekaliyorsunuz.Be Holweide'deyim.Keupstrasse'ye5 dakika uzaklikta.Belki Kilim restorantta falan bulusuruz,yeni arkadasliklarimiz olur ha ne dersiniz.
Sevgilera.s.

Kizlaar, ben de Essen Üniversitesi´nde okuyorum,iyi bilirim oralari:) HAni ne zaman düzenleniyor bulu$ma:)

Selam sil67 kimsecikler yok bacim burda nerde krefeldliler ya yazik kk yi duymadilarmi acep daha oralarda sevgiler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…