Eyalet 10 ///Nordrhein-Westfalen paylaşım alanı(Tanışma)

a.s.herkese merhaba hanimlar.
kizlar ben köln'den cagla umarim birbirimize yararli bilgiler vererek faydali oluruz.
hepinize iyi paylasimlar.:1hug::1hug:

Slm arkadaslar ben werdohl de yasiyorum yani yeni tasindim yasayacam artik allah kismet ederse yakin arkadaslar varsa yazsin :)

Kleinehexe katilim olursa yapalim bu bulusmayi.iyi olur.hep ayni insanlari görmekten gina geliyor bazen bana.

selam herkese KADIR GECENIZ MÜBAREK OLSUN...bende essende kaliyorum ne güzel burda essenlileri görmekk....:1hug:

Kusura bakma bahar yagmuru uzun suredir giremeidgim icin yazinida göremedim.Evimi tasisim yerlestim falan.Bana yakin bi arkadsas buldugum icin mutlu oldum.Benim esimde hagende calisiyo.Tanismak isterdim saglicakla kal.Delphin sende tam olarak nerden oldugunu yazarsan sevinirim verdigin bilgiler icin tsk :)

Gülsemincim ben şubatta Münchengladbach'a geliyorum, Hochschule Niederrhein'a. Biraz sabredersen görüşürüz orda =)

selam bende yeni kölne tasindim ve henüz hic kimseyi tanimiyorum.
arkadaslik kurmak isteyenlerin yanitlarini bekliyorum

selam bende azeriyim ve yeni tasindim kölne :-)
tanismak ve görüsmek isterim hemserim.
görüsmek üzere azeri kizi

selam azerikizi sen bana yakinsin teklifin cok güzel neden olmasin ki yeni arkadaslarla tanisiriz teklifene ewet diyenler olursa bende gelmek isterim haber verirsin sen ok hoskacal

selam maraslim bende kölndeyim sen tam olarar neresindensin tanisalim seninle umarim bana yakinsindir kendine iyi bak görusuruz

KIZLAR KÖLN ACHEN ve cevresi bulusalim ortak yer belirleyelim krefeld dortmund düseldorf daha sayamadigim erkedesler bulusalim ,haydin bi gayret basaririz DOM KILISESININ önunde bulusma yapalim bu sagukta cokta guzel efil efil esiyordur.

X