Eyalet 10 ///Nordrhein-Westfalen paylaşım alanı(Tanışma)

Hic Aachen den arkades yokmudur bea. Neredesiniz huuuu?:dance:

hehehheh ben warimmmmm:sm_cool:neresindensin aachenin,, yaslarimizda ayniymiss kizz,, bana mutlaka cewapp yass bekliomm heeŞeniz

merhaba arkadaslar size bir sorum olacak.idrari disariya almak icin takilan türkcesi sonta olan kelimenin almancasini bilen varmi ayrica eczanelerden özel alabiliyomuyuz bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirlerse cok memnun olurum almanyada yasiyorum ayrica fiatinida bilen varsa yazarmisiniz.

tuse cim hayirdir ne bu keder ya,unutma acilar paylastikca azalir,güzelliklerde cogalir.seni cok öpüyorummm

tuse cim hayirdir ne bu keder ya,unutma acilar paylastikca azalir,güzelliklerde cogalir.seni cok öpüyorummm

nebaatcim cok haklisin.ya kederim babam türkiyede yasiyo ben türkiyeden geldim.kendiside artik sontaya bagli olarak yasayacak ve türkiyedeki sontalarin iceriye takilan hortum kismi sert oldugu icin hali ile yara yapiyomus buradakilerinde silikonlu oldugunu duymus.bende babami görmeye iki haftaligina tr ya gidiyorum.sonta alayim dedim ve sizlerden acele ile yardim istedim.cok sagol yardimin icin arkadasim.yani gurbettekilerin derdi hasretlik ana baba hasretligi birde cok yaslilar.seneye ne görürüm ne göremem.hayat bazi hakikatlere kendimizi hazirlamamiz gerekiyo ama insan öyle demiyo iste hep onlari yasasinlar istiyo.öptüm

tuse cim tr.ye gitcegine sevindim,memlekemizin havasini bide bizim icin cek icine olurmu,babana cok gecmis olsun allah acil sifalar verir insallah güzel haberlerle ve mutlu dönersin ,sana iyi yolculuklar,iyihaberlerle gell tmm öptümmmm

merhabalar... bende essen de yaladım yaklaşık 4 yıl.şimdi türkiyedeyiz.ilkokulun başındayken babamın görevi (konsolos-eğitim ateşesiydi) nedeniyle gelmiştik.ilkokulu orda bitirdim.şimdi lisedeyim.ama iletişimimi koparmamaya çalışıyorum.burayıda çok seviyorum ama almanyayıda inanılmaz özlüyorum.bana essendan haberler verirsenin çok sevinirim.sanırım karstadı yenilemek için yıkıp değiştirmişler.kaufhoff hala duruyormu?? sanırım essen üniversitesinde okuyan bir arkadaş da var.bende tam karşısında oturuodum.hatta pazar kuruluyordu park yerinde hala var mı ?? neyse ben çok konuştum kusura bakmayın bunları konuşcak kimse yok...umarım cevap olarak bi şeyler yazarsanız...iyi günler... almanyaya benden kocamannn selamlar...

vay sükür kavusturana,epeydir sende dahil kimseler yok ,nerde bu millet acepppppp.gribimi yeni atlattim bi bakiim dedim,aman kendine dikkat et haaaaa,öpüldünnn cucu peteeeem

20 yıllık eski gurbetçiden selam.. artık türkiyede yaşıyorum.. özlemiyorum değil oranın düzenini insanlara olan saygısını... kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…