Eyalet 10 ///Nordrhein-Westfalen paylaşım alanı(Tanışma)

selam arkadaşlar, bende Almanya Kölnde doğdum ama evlendikten sonra yani üç aydır istanbulda yaşıyorum....Almanyayı hele hele Kölnü bu kadar özlicem aklımın ucundan bile geçmezdi :a015:

Selam arkadaslar ben Almanya Bielefeld den.Herkeze cok selam. Bende siteye yeni üye oldum.Güzel yazismalar dilegiyle.

hic beklemE arkadasim tam fiyasko .biri manken digeri tanirsin belki erkek dansöz vardi burda mekan sahibi .anlayacagin hepsi kalafatli insanlar bu durumda yok elemeydi falan filan hikayeee.ben köln widdersdorftan bu arada ...

hic beklemE arkadasim tam fiyasko .biri manken digeri tanirsin belki erkek dansöz vardi burda mekan sahibi .anlayacagin hepsi kalafatli insanlar bu durumda yok elemeydi falan filan hikayeee.ben köln widdersdorftan bu arada ...
Elemelerde ne yaptiniz nergiscim. yemek mi pisirdiniz.Elemeler nasil oldu.Anladigima göre adil degil galiba. bosver canim üzülmeye degmez.

Günaydin gurbetci güzel arkadaslarim,

ben de 20 yildir Gütersloh´ta yasiyorum.yakinlarim da kimseler var mi diye merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…