Merhabalar, ben 29 yasindayim kocam da 35 yasinda evleneli 2 yil oldu suan da 6 aylik bir kizimiz var. Kocam cok iyidir yap dedigimde ev işlerini yapar, camasiri asar, yemek yapar ama keyfine asiri düşkündür gezelim desem yorgundur hep uyur onceden bende calisiyordum cok umursamiyordum yorgunum diye. Fakat en buyuk sorunumuz evlendigimizde ilk 6 7 ay cinselligimiz iyiyken sonra birden duragan hala geldi dedigim gibi hep yorgunum, hastayim, pram agriyor buram agriyor falan diyordu bende calistigim icin cok ustelemiyordum. Ama ayda 1 olmaya baslamisti sonra hamile kaldim derken cocugumuz oldu ama bana hic yaklasmiyor kac defa konustum ama ise yaramiyor. 1 bucuk yildir sadece 2 defa sevistik onda da ben zorladim baya diye oldu. Normalde ne zaman istesem hep kaciyor, yok gunah , yok sen annesin, yok cocuk uyuyo uyanir , yok yorgunum,halsizim vs.vs. herturlu bahaneyi sunuyor. Aldattigini dusunmuyorum ama beni istediginide dusunmuyorum konusmayi denedim kac defa seviyorum seni sacmalama falan diyor ama artik kendi kadinligimdan bile suphe duyuyorum cocuk yuzunden desem cocuk yokkende cinsellik yoktu ki. Ayrica cocuk oldugundan sonra hepten bitirdi gezmek dahi herseyi sifirladi resmen daha gecen gun disari cikalim dedim siz cikin ben uyuyayim dedi gelmedi ve geceleri falanda cocuga hep ben bakiyorum yani gece kalkip onla ilgilenip de uykusuz kalmiyo beyefendi. Nale yapacagimi sasirdim. Bir akil verin lütfen.