• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyim hamileyim ne yapacagimi bilmiyorum :(

5 aylık evlisin 5 aylık hamilesin neden hemen bebek yaptın keşke acele etmeseydin...bebeğin için git o evden çünkü bebeğine babalık yapacak bi adam göremedim ben hakkında hayırlısı olsun

Merhbalar,
Bes aylik evliyim ve bes aylikta hamileyim esimle gorucu usulu evlendik benden once internet ortaminda tanistigi ve hayatinda sadce iki kez gorustugu 7 senelik bir iliskisi olmus ve evlenememisler. Nişanlilik donemimiz toplam 4 ay surdu. Bu sure icinde bir kac defa kadinin adini ffacebook instagram vs gibi sitelerde arattigini gordum. O oldugunu bile bilmiyordum cok aratilan isim oldugunu gorunce ister istemez dikkatimi cekmisti. Neyse aldirmadim gecer dedim olabilirlige vurdum abartmak istemedim. Evlendik. Bu sure icinde hamile oldugumu ogrendim ve ayni gun bebegimi aldirabilecegim ihtimali ile uc ay yasadim. Milyonda bir gorulen bir hastalik yuzunden... cok ama cok zor zamanlar gecirdim. Esimle bosanma asamasina kadar geldik. Beni babamin evine gonderdi bu hastaligi bahane ediyordu onceden bilip ona soylememisiz gibi. Soruyorum size kim ister ki hastaligi bilerek hamile kalmayi bir bebegi goz gore gore aldirmayi. Tup bebek yapma gibi bir ihtimal soz konusu iken? Ben hep o unutamadigi kadindan dolayi boyle dedim aile buyukleri toplandi kimsw bana inanmadi artik hersey bitmisti ailemle birlikte bir ay once esylari toplamaya geldik ve hersey bitti gidiyorduk bana gitme dedi ve aile buyugunden birine kimseyi istemiyorum ama o gitmesin dedi. Kimsede ailem oluyordu. Neye ugradigimi sasirdim aci icindeydim henuz cok yeni evliydim ve hamileydim duygularim karmakarisik ama gidemedim kaldim. Ikimiz tek kaldik evde ve esyalari geri yerlestirdik. O gunden sonra esime karsi o kadar cok degismistim ki onun istedigi ve hayal bile edemedigi aslinda bir kadin olmustum oncesinde de oyleydi ama o evin icinde de basimi kapatmami isterdi ben yapmazdm bu ve buna benzer vs. Yapmaya basladim. Herseyin benden kaynaklandigina benide inandirmislardi tek suclu benim gibi dusunup elimden gelen herseyin fazlasini yaptim. Ertesi gun oldu nikahimiz yok dedi bahane etti arastirildi nikah bozulmamisti. Bir gun iyiydi ondan sonraki hergun babanin evine geri git dedi. Madem git diyecektin neden dur dedin bu cocuk oyuncagi mi dedim. Ve tam bir aydir beni hergum olduruyor zulm ediyor hergun agliyorum dayak yok ama pes dedirtecek psikolojik baski ve ben hickimse ile gorusmuyorum kimseye derdimi anlatamiyorum hergun yemek yapiyorum yemeden gidiyor ayni evin icinde iki yabanci gibiyiz hicbir sskilde konusmuyoruz utu yemek camasir ev herseyi dort dortluk yapiyorum bu bana arkadasiz diyor ve en acisi o kadinla gorustugunu ogrendim. Beni babamin evine gonderip uc bes ay sonra evlilik plani yapiyorlar belkide. Oyle aci ki esim gece calisiyor her geldiginde dus aliyor ve camasirini yikiyor ayri sehirlerde ama telefon bile yetiyor dus aldirmaya. Cok caresizim dostlar bebegimi dusundugum icin tek kelime edemiyorum canim cok yaniyor. Yapma etme diyorum sanakarsi birsey hissetmiyorum diyor ama onun haberi yok gorustuklerini bildigimden..... gozume bakiyor ve yalan soyluyor ne yapacagim gitmek mi yoksa kalip cocugum icin savasmak mi :KK43:(((
Canim benim Allah yardımcın olsun ama bence ailen arkandaysa çocuğunun tek başına sorumluluğunu alabileceksen bence hiç durma yani tek ayrılıp çocuk büyüten sen değilsin işkence resmen bu manevi yönden bence hiç bekleme sana da yazık yarın doğum yaptığında da birşey değişeceğini sanmıyorum kendine yazık etme çocuğuna da güçlü bi kadın ol önce çocuğunu düşün babasizda zor elbet ama böyle bi ortamda cocuguna da yazik sana da bence ben olsam o evde yokken toplar eşyalarımı koyar giderim açarım mahkemeyi tazminatı bide seni aldattığını mahkemeye delille sunabilirsen hukuk her zaman kadindan yana hem maddi hem manevi nafakani tazminatını alırsın oda ne halt yerse yesin pislik evlenmeseymiş madem unutamamış yazık değil mi sana :KK62::KK62::KK12::KK12:

Kadin bekar, ama ailesi kultur farkliligindan ve aile yapisindan dolayi vermemis. Kadin da kacmak istememis ve evlenememisler.

Bu adamaa neden çocuk doguruyorsun ,çocuğa yazık.Baba zaten yok,anne zaman ı gelince başkasıyla evlenecek,ve daha bir sürü can acıtan şeyler. Hayatta tek sorun evlenip hamile kalmamak, yada kalmak değildir.Bence kötü giden bir evlilikte hamileliğin suedurulmesininde anlami yok.Kötü bir hayat yaşamasınbebekler,çocuklar, insanlar

Kadin bekar, ama ailesi kultur farkliligindan ve aile yapisindan dolayi vermemis. Kadin da kacmak istememis ve evlenememisler.
en kısa sürede boşanma davası açın ve nafaka talep edin hem kendiniz hem bebeğiniz için. ayrıca size psikolojik şiddet, kişilik haklarınıza saldırı vb sebeplerle (avukatlar daha iyi bilir), evlilik kurumunu temelden sarsma gibi nedenlerle maddi manevi tazminat isteyin, alırsınız. çünkü bir arkadaşım benzer durumdan dolayı boşandı ve 50 bin tl tazminat aldı. siz de o tazminatı bebeğiniz için kullanırsınız.
asla gurur yapmayın, aksine böylece gururunuz kurtulur. hakkınız neyse isteyin, vazgeçmeyin.

Hayret içinde okudum eğer ailen arkadaysa niye dur dedi de durdun!?bu kadar şey bebek için çekilmez çocuğunu tek başına daha iyi buyutyrsun bence

Merhbalar,
Bes aylik evliyim ve bes aylikta hamileyim esimle gorucu usulu evlendik benden once internet ortaminda tanistigi ve hayatinda sadce iki kez gorustugu 7 senelik bir iliskisi olmus ve evlenememisler. Nişanlilik donemimiz toplam 4 ay surdu. Bu sure icinde bir kac defa kadinin adini ffacebook instagram vs gibi sitelerde arattigini gordum. O oldugunu bile bilmiyordum cok aratilan isim oldugunu gorunce ister istemez dikkatimi cekmisti. Neyse aldirmadim gecer dedim olabilirlige vurdum abartmak istemedim. Evlendik. Bu sure icinde hamile oldugumu ogrendim ve ayni gun bebegimi aldirabilecegim ihtimali ile uc ay yasadim. Milyonda bir gorulen bir hastalik yuzunden... cok ama cok zor zamanlar gecirdim. Esimle bosanma asamasina kadar geldik. Beni babamin evine gonderdi bu hastaligi bahane ediyordu onceden bilip ona soylememisiz gibi. Soruyorum size kim ister ki hastaligi bilerek hamile kalmayi bir bebegi goz gore gore aldirmayi. Tup bebek yapma gibi bir ihtimal soz konusu iken? Ben hep o unutamadigi kadindan dolayi boyle dedim aile buyukleri toplandi kimsw bana inanmadi artik hersey bitmisti ailemle birlikte bir ay once esylari toplamaya geldik ve hersey bitti gidiyorduk bana gitme dedi ve aile buyugunden birine kimseyi istemiyorum ama o gitmesin dedi. Kimsede ailem oluyordu. Neye ugradigimi sasirdim aci icindeydim henuz cok yeni evliydim ve hamileydim duygularim karmakarisik ama gidemedim kaldim. Ikimiz tek kaldik evde ve esyalari geri yerlestirdik. O gunden sonra esime karsi o kadar cok degismistim ki onun istedigi ve hayal bile edemedigi aslinda bir kadin olmustum oncesinde de oyleydi ama o evin icinde de basimi kapatmami isterdi ben yapmazdm bu ve buna benzer vs. Yapmaya basladim. Herseyin benden kaynaklandigina benide inandirmislardi tek suclu benim gibi dusunup elimden gelen herseyin fazlasini yaptim. Ertesi gun oldu nikahimiz yok dedi bahane etti arastirildi nikah bozulmamisti. Bir gun iyiydi ondan sonraki hergun babanin evine geri git dedi. Madem git diyecektin neden dur dedin bu cocuk oyuncagi mi dedim. Ve tam bir aydir beni hergum olduruyor zulm ediyor hergun agliyorum dayak yok ama pes dedirtecek psikolojik baski ve ben hickimse ile gorusmuyorum kimseye derdimi anlatamiyorum hergun yemek yapiyorum yemeden gidiyor ayni evin icinde iki yabanci gibiyiz hicbir sskilde konusmuyoruz utu yemek camasir ev herseyi dort dortluk yapiyorum bu bana arkadasiz diyor ve en acisi o kadinla gorustugunu ogrendim. Beni babamin evine gonderip uc bes ay sonra evlilik plani yapiyorlar belkide. Oyle aci ki esim gece calisiyor her geldiginde dus aliyor ve camasirini yikiyor ayri sehirlerde ama telefon bile yetiyor dus aldirmaya. Cok caresizim dostlar bebegimi dusundugum icin tek kelime edemiyorum canim cok yaniyor. Yapma etme diyorum sanakarsi birsey hissetmiyorum diyor ama onun haberi yok gorustuklerini bildigimden..... gozume bakiyor ve yalan soyluyor ne yapacagim gitmek mi yoksa kalip cocugum icin savasmak mi :KK43:(((
Bir saniye daha durma hemen aileni çağır eşyalarını topla ve git başkada yapılacak bişey yok oda allahından bulsun

gitmen lazım, o kadar yıllık ilişkiden sonra adamın başkasını sevmesi zaten mümkün değil. baştan yapmışsın hatayı. Ama şimdi kendini ezdirme. adamın da nizamı yok yapacak bir şey de yok.

neden kendine eziyet ediyorsun ki? Böyle yaşanmaz, boşan bir an önce kendine hayatına bak.

Bas git ne hali varsa görsünler. Seni aldatan onu da aldatır.
O evde yokken git
evi de bi güzel pislet dağıt
indir pardagi çanagi
Çamasirlarini da yırt.. Ayy çok sinirlendim aklıma ne gelirse yazdım

canım benim Allah yardımcın olsun durumun çok zor ama senin elinde de olan birşey yok.bence eşini karşına alıp ilişkilerini bildiğini ve bundan sonra onun ne yapmak istediğini sor eğer o da istemiyorsa ailenin yanına dön.kimseye birşey açıklamak zorunda değilsin sadece kendi ailen durumu bilsin yeter.sen başın dik vicdanın rahat ol elinden geleni yaptığını söylüyorsun o halde artık kendini de heba etmenin gereği yok. karnındaki bebeğe yazık.ailenle birlikte onu misler gibi büyütürsün hiç üzülme o yansın derdine sen değil.bebeğin de bundan sonra sana can yoldaşı olur

Adam seni aldatıyorsa aklında başka biri varsa bununla ilgili deliller topla mahkemede de elindekini avcundakini al.umursama. onurlu ol seni sevmeyen böyle davranmayı haketmez.niye dünyayı kendine zindan ediyorsun.

Canım Allah yardımcın olsun... inan çok üzüldüm. Ama ilen yanındaysa durma o adamın yanında..
Arkadaşız demek ne demek bu nasıl bir adamlık
Ama ben olsam ispat eder , ailesine çevresine rezil ederdim ondan sonra da alnım ak giderdim ordan..
.

Sizi aldattigini ispat ederseniz, istemesese tazminat vermek zorunda. Bence siz ona farkettirmeden delil toplayin. Sonra bir avukatla görüsün. Avukat eger deliller yeterli derse, ona haber vermeden cekip gidin. Öyle kalakalsin pislik herif...

Telefonlarda bir ayar vardi, konusmalari kayit ediyor. Onun telefonunda o ayari ac, ve haberi olmadan bütün konusmalari kayit et. Mahkemeye daha fazla delil olur belki...

Cnm seni geçtim bebeğihe acımayan bi adam içinmi savasıaksın... bosver .. kimsenin ahı kimsede kalmaz...

Merhbalar,
Benim eski esimle yasadigim duru oda internetten cok cirkin birini bulmus kiza oraya tayin isteyim demis olmamis benle evlendi....kendini ezdirme o adama kim ki o ya sen onemlisin birak defet...bende senin gibiydim yuvam yikilmasin vs beni rezil etti bigece ruyamda biri o yanlos yola sapiyor gitme dedi kestim alakayi simdi evliyim yol yakinken don

Ben okadar zorlaniyorum ki karar vermekte hersey bu kadar basit mi ya ben karisiyim bebegim karnimda o kadin kim ki ya bizi tercih ettigi ablasi yasinda :(

O onun tercihi ve insanlığı kimse çocuk değil ki bu doğru bu yanlış yönlendirelim bırak kendini düşün seni almaya bile gelmemiş kal demiş seni psikolojik olarak suçlu hissediyor kendine acisi yorgan çocuğuna acı Hayır gelmez o adamdan

Back