Keske bastan yok deseydiniz, şans vermeseydiniz. Ya aşık olursam diye dusunmeliydiniz yada qgirdan almaliydiniz.Herkese merhaba, ben 47 yaşında daha önce hiç evlenmemiş bir bayanım. Şimdi sorunum şu yaklaşık 10 ay önce hayatıma 32 yaşında birini aldım. Kendisi şuan 33 yaşında. İkimiz aynı kurumda memuruz. İlişkimiz bundan 10 ay önce başladı kendisi gelip bana karşı duygularını söyledi. başta olmaz desem de sonradan şans vermeyi seçtim. Hatta o zamanlar buraya da bir konu açmıştım. Ancak ne üyelik şifremi hatırlıyorum ne de kullanıcı adımı o nedenle o üyeliğime ulaşamadım. neyse konuya devam edecek olursam. Bu şahıs 20 yaşındayken bizim kuruma girmişti. Lise kpss ile o zamanlar öğrenci idi okuyordu sonra okulunu bitirince kurum içindeki sınavı kazanıp bilgisayar mühendisliği kadrosuna yerleşmişti. Bende veri hazırlamacıyım. yani ikimizde memuruz.
10 aydır birlikteyiz ve gerçekten çok mutluyuz. Karakteri çok düzgün biri azimli çalışkan dürüst biri. Hem duygusal olarak hemde düşünce yapısı olarak çok iyi anlaşıyoruz. Sorun şurada başlıyor. Bu adam biz ilk görüştüğümüzden bu yana niyetim ciddi diyordu ve geçenlerde beni artık yeterince tanıdığını ve ciddi adımlar atmak istediğini söyledi. Ancak ben bu işin sonunu pek iyi göremiyorum bu kadar yaş farkı ve en önemlisi aileler büyük tepki gösterir diye tahmin ediyorum. Sizce bu işin sonu nasıl olur? Kafam çok karışık. Ailelere nasıl söylemeliyiz? Özellikle kendi ailemin bu konuda büyük sıkıntı çıkaracağını çok iyi biliyorum. bu iş daha da ciddiye binmeden ayrılalım diyeceğim ama hem kendim çok üzüleceğim hemde onu çok üzerim. Çünkü evlilikle, benimle ilgili çok güzel ve masum hayalleri var yarı yolda bırakmak istemiyorum. Bana bir akıl verin kızlar. Ne yapmalıyım.
Olgunluk kısmına katılmıyorum, z kuşağı ile aramda 3 yaş var ve daha hovarda daha sorumluluk alamayan, ev yönetemeyecek tipler. Ben özellikle erkekleri ile anlaşamıyorum, onlara fazla olgun geliyorum.Cocuk konusu oturulup nerlestirilirse olur Bence. Adam z kusagi onlar y kusagi gibi degil daha olgun
Cocuk konusu oturulup nerlestirilirse olur Bence. Adam z kusagi onlar y kusagi gibi degil daha olgun
Yav uykulu uykulu adam z kuşağı o yüzden olgundur dediniz sandım özür dilerimOlgunluk kısmına katılmıyorum, z kuşağı ile aramda 3 yaş var ve daha hovarda daha sorumluluk alamayan, ev yönetemeyecek tipler. Ben özellikle erkekleri ile anlaşamıyorum, onlara fazla olgun geliyorum.
Haaaa Siz kadınlar menepoza girdikten sonra birlikte olmak istememiyor sananlarda siniz.Cok fazla yas farki mevcut bence. 15 yil az 1 surec sayilmaz. Bugunden 10 sene sonra anlasabilme ihtimaliniz bence zayif. Ustelik genc erkeklerin libidosu yuksek oldugundan ona uyum saglayabilecek misiniz? Onemli noktalar var bence.
Turkiye'de hanimlarin menapoza girme yasi ortalama 50-55 oldugu icin bu anlamda da bence uyum konusunda ciddi problemleriniz olabilir. Ayrica ailesi var ise eminim sorun cikartacaklardir.
Walla Benim tanidigim z kusagi erkekleri tadindan yenmez cinslerdenOlgunluk kısmına katılmıyorum, z kuşağı ile aramda 3 yaş var ve daha hovarda daha sorumluluk alamayan, ev yönetemeyecek tipler. Ben özellikle erkekleri ile anlaşamıyorum, onlara fazla olgun geliyorum.
2000 ve sonrası z kuşağı burada hem fikiriz değil miWalla Benim tanidigim z kusagi erkekleri tadindan yenmez cinslerden
Bu yoruma ben de katiliyorum. Hem erkek hem kadin icin bu kadar yas farki fazla. Kadinlar icin de cokme vs den bahsetmeyecegim cunku ne 50 yasinda hanimlar var 25liklere tas cikartir. Ama cocuk vs mutlaka sorun olur. Bi de ask mesk guzel sey amaHerkesin kendi hayatı, tercihleri ancak konu açtığınıza göre fikrimi belirtmemde bir sakınca olmayacak.
Ben ne kadın ne de erkeğin kendisinden 14 yaş büyük-küçük biri ile olmasını pek doğru bulmuyorum.
Ama keşke simdi değilde başlarda uzak dursaydınız, iş bu kadar ilerleyince sormak da ne bileyim
Üç beş yıl sonrasını düşünmek yerine su an huzurluyum mutluyum diyorsa evlenmeli ..Sanki tek mutsuzluk sebebi yas farkı evliliklerdeherkesin özgür iradesi, karşınızdakinin samimiyeti ve sevgisinden eminseniz son karar size aittir.
peki önemli mevzuları konuştunuz mu ?
misal 3-4 sene sonra çocuk sahibi olmak istese sizin için imkansıza yakın bir şey olacak bu, bu konudaki ortak kararınız ne ? yada kararınız var mı?
adam 45 olduğunda siz 60 olacaksınız, görüntü hakkında bir şey demeyeceğim fakat cinsel anlamda ayak uydurabilecek misiniz ?
bazı kadınlar o yaşlarda da çok aktif olabiliyor ama siz kendinizde bu gücü görüyor musunuz ?
Üç beş yıl sonrasını düşünmek yerine su an huzurluyum mutluyum diyorsa evlenmeli ..Sanki tek mutsuzluk sebebi yas farkı evliliklerde