- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.573
- 133
.Böyle fazla yaş farkı olan insanları gördükçe neden se aklıma Behlül Bihter Adnan Ziyagil geliyor
Abim ve eşiyle arasında da 12 yaş var. Gerçekten aşkla evlendiler birkaç sene önce. Frekans ve ten uyumu önemli demek ki
Ben biraz daha sakin ve olgun bi insandım hep yaşımdan daha olgun olduğum söylenir . O da biraz yaşına göre eğlenceli olunca heralde böyle bi sorun olmadı . Ben bu durumdan ziyade fiziksel görünüş ve cinsel yaşamDan rahatsız olursun diyen üye yorumları :) ve çevremdeki insanların kötü yorumlarından çekiniyorum . Bi de tabi ailem sıcak bakmadı.28 yasndayım esımm 39 7 senedır evlıyız genclere gore daha cok ev babası olabılıyorlar ama asla bı genc es gıbı olamaz gezme eglenme ne bılım o tur seyler cunku onlar yasamıs gecmıs olgunlasmıs. Benım esım mesela cok ayak uydurmaya calısır eglencelıdırde ama yınede tam anlamıyla kafa dengı olamıyoruz onun dusunceler hep olgun gelıyor bana bende 28 geldım ama hala 18 yasımdakı halım tavrım hıc degısmedım bızde bıraz sıkıntı olyr yanı benım acımdan
önceden gelen güzel bir tanışıklık olunca Önyargı yapmamışlar , ailece tanışmanın iyi yanları . Sevindim sizin adınıza mutluluğunuz daim olsunAnnem yok, babam eşimi çok sever. Ailemle eşimin ailesi eskiden komşuymuş. Ailesinide severler eşimin çocukluğunuda bilirlermiş. Anneannem yanıma yakıştırmamıştı, dayım yaş farkı çok demişti. Dayımlar evime ilk geldiklerinde maşallah çok uyumlu olmuşsunuz ne güzel anlaşıyosunuz dedi. Anneannemde eşimin davranışlarını gördükçe maşallah der.
Kendimden 8 yaş büyük biriyle görüşüyorum ve hayatımın en güzel ilişkisi diyebilirim. Ama işte ben 36, o 44 yaşında. Bizim bile jenerasyon farkı yaşadığımız zamanlar oluyor. Çünkü onun çocukluğu 80ler, benimki 90lar :)
Özetle 20li yaşlarında bir insanın kendinden 10 yaş büyük biriyle anlaşması ilk etapta mümkün ama 20li yaşların kendine özgü öğrenilecek şeyleri, deneyimlenecek noktaları var. 40 yaşındaki adamla bunları yaşayamaz ve eksik hisseder.
Başıma geldi, sevgiliydik, sonrasında bir şekilde bitti, tanıştığımız da ben 18 yasindaydim 6 yıl kadar sürdü, muhtemelen o dönemde buyudugum ve düşüncelerim fikirlerim değişmeye başladığı içinde bitmiş olabilir, fakat bir tanıdığım bu şekilde evlendi çocukları var simdiArkadaşlar geç evlilik konusundan bağımsız olarak yaş farkı yönünden konuyu ele almak istedim . O konuda ilişkimi ve karşındakini bilenler genelleme yaparak fikir yazarlarsa memnun olurum . Burada merak ettiğim şu; kişiden bağımsız olarak .. yani normal seyreden ortalama bir ilişki var Çok fazla sorun yok ancak kadın 28 erkek 40-42 aralarındaki yaş farkı ne kadar sorun ?? Kaç yaşa kadar normal ?? Böyle durumda olan Ya da bu Tür olaylara şahit olan tecrübe sahibi arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi ??
genelde karakter önemli yaşa çok takılma denir ama diğer konularda özellikle ‘yaşlar yakın olsun ‘ ilerde fiziksel psikolojik sıkıntılar olabilir ‘ gibi çok fazla yorumlar geldi. Herkes kendince bunlardan bağımsız düşüncesini yazsın fikir teatisi yapalım . Şimdiden çok teşekkürler . Sevgiler
Anladım. Zaten o olgunlukta birisiniz. Ama belli ki kafanızda soru işaretleri yaratıyor bu yaş farkı. Bende yaratmıyor çünkü hayatla ve erkeklerle ilgili beklentilerim cok değişti. Gerçekten değer veren erkek o kadar nadir rastlanan bir şey ki...Sizin dediğiniz biraz da 20 Li yaşların başları , ben neredeyse 30 olucam . Yani mesleğimi düzenimi kurmuş o fevri zamanlrını atlatabilmiş bir insanım . Ama tabi bu aramdaki yaş farkını değiştirmiyor .
Anladım. Zaten o olgunlukta birisiniz. Ama belli ki kafanızda soru işaretleri yaratıyor bu yaş farkı. Bende yaratmıyor çünkü hayatla ve erkeklerle ilgili beklentilerim cok değişti. Gerçekten değer veren erkek o kadar nadir rastlanan bir şey ki...
Hayatla iligli beklentileriniz uyuşuyorsa, bence sorun olmaz.
Yani siz en atak, heyecanlı zamanlarınızfa orta yaşlı biriyle olacaksınız.
Seks hayatınız bile ölük geçer
Ona katılıyorum o farkı çok iyi gördüm . Yaşı küçük olanlar daha fevri ilgisiz gibiydi . Ama yaş farkında sevildiğini birinin seni şefkatle kucakladığını çok daha güzel farkediyorsun. Tabi herkes böyle diyemeyiz ama genelde böyle sanırımOlgun erkek daha iyi derler, kıymet bilir, hem erkekler daha geç olgunlaşıyor, anlaşıyorsanız olur bence
Anı yaşa boşver 15 yıl sonra adam yaşlanır geyiğiniBakalım inşallah , süreci burada paylaşırım zatenönce destek alıcam sonra kendisiyle Bir konusurum.
Gerçekten erkeklerin potansiyeli o kadar düşüyor muözellikle KAÇ YAŞINDAN SONRA aktif cinsellik yaşayamazlar ?? Bilen varsa aydınlatsın ..⁉ ⁉ ⁉ ⁉
Ona katılıyorum o farkı çok iyi gördüm . Yaşı küçük olanlar daha fevri ilgisiz gibiydi . Ama yaş farkında sevildiğini birinin seni şefkatle kucakladığını çok daha güzel farkediyorsun. Tabi herkes böyle diyemeyiz ama genelde böyle sanırım
28 yaşındasınız neden 40 lı yaşlar?
Ne gerek var ki
Sosyal hayat beklentiler cinsellik hepsi sıkıntı olur
Olmaz o iş olanı da görmedim
Bi arkadaşım aynısını yaptı çok pişman valla
Biri genç cıvıl cıvıl diğeri ona göre ununu elemiş eleğini asmışYorum İçin Teşekkür ederim. Neden diye soramıyorum çünkü karşıma o çıktı olaylar böyle seyretti bi anda biz hadi sevgili olalım diye gelişen bir durum değil zamana yaya yaya gelişen muhabbet ve iş arkadaşlığı neticesinde ortaya çıkan duyguların sonucu bu durum ..
Haklı olabilirsiniz ben de bunların cevabını aramaya geldim , mesela hangi konularda sorun yaşadılar en çok ?
Biri genç cıvıl cıvıl diğeri ona göre ununu elemiş eleğini asmış
Biri cinsel olarak aktif diğeri daha yavaş
Beğenileri beklentileri hemen hemen her şeyleri Farklı
Yanlış anlama olmasın 40 lı yaşlar normalde yaşlı değildir
Ama 28 e göre yaşlıdır genel olarak
Benim eşimde 42 ama ben de 35 im. Bizde bile uyumsuzluk oluyor
Ordan pay biç
Sen seviyor musun bacım bu adamı ? Bunu düşünÜzülerek anlıyorumNeyse ben kurtulmaya bakayım . Zaten bana zarar verir bu adam eninde sonunda ..
Bence evlen. Kaçırma.
Sonuçta yaşın daha da geri gelmeyecek hep ileri gidecek.
Zaten yıllardır berabersin, anlaşıyorsun demek ki.
Bugün ayrılsan yeni birini bulmak kolay mi?
Yasin olmuş Y İ R M İ S E K İ Z.
Bu adam beni kolay bırakmaz diyordun, ayrıldın nihayet de , korona bitti ortamlara girdin de yaşın oldu Y İ R M İ D O K U Z.
Biriyle tanıştın da, sana açıldı da, birbirinizi tanımaya başladınız da, yaşın oldu O T U Z.
Bütçesini ayarladı,evlilik teklifi etti O T U Z B İ R .
Nişancı dugundu nihayet nikahi basacan O T U Z İ K İ
Ki bu evlenecek adamı hemen bulduğun, iyi bir ihtimal.
Değer mi bir ihtimal için 32 yaşında hala bekar kalmaya???
Eldeki kuş mu daldaki kuş mu demişler. Her zaman eldeki kuş daha iyidir,cunku senindir.
Sen şimdi daha genç, daha anlayışlı, daha yakışıklı bir adamin ihtimali için bu 42lik adamı bırakacaksın. Peki daha iyisini bulacağının garantisi var mı? Hem -lutfen mantıklı ol- daha iyisi seni ne yapsın? Yasin olacak otuz. Adam o kadar iyi olsa senden çok daha gençleri de bulur. Sana gelen adam yine şimdikinden çok da farklı olmaz.
Bence 28-41 çok bir şey değil. Hem Tom Ellis de 41 yaşında ama maşallahı var
Eki Görüntüle 2640740
Bkz : 41 kere maşallah⬆⬆⬆
Not: profilinde avukat yazıyor. Seninle aynı şirkette çalıştığıma yemin edebilirim ama kanitlayamam. Bizim sirketteki avukat genç kızlar da koca olsun da camurdan olsun modunda dolanip duruyorlar
Bence evlen. Kaçırma.
Bu adam beni kolay bırakmaz diyordun, ayrıldın nihayet de , korona bitti ortamlara girdin de yaşın oldu Y İ R M İ D O K U Z.
Biriyle tanıştın da, sana açıldı da, birbirinizi tanımaya başladınız da, yaşın oldu O T U Z.
Eldeki kuş mu daldaki kuş mu demişler. Her zaman eldeki kuş daha iyidir,cunku senindir.
Sen şimdi daha genç, daha anlayışlı, daha yakışıklı bir adamin ihtimali için bu 42lik adamı bırakacaksın. Peki daha iyisini bulacağının garantisi var mı? Hem -lutfen mantıklı ol- daha iyisi seni ne yapsın? Yasin olacak otuz. Adam o kadar iyi olsa senden çok daha gençleri de bulur. Sana gelen adam yine şimdikinden çok da farklı olmaz.
Eki Görüntüle 2640740
Not: profilinde avukat yazıyor. Seninle aynı şirkette çalıştığıma yemin edebilirim ama kanitlayamam. Bizim sirketteki avukat genç kızlar da koca olsun da camurdan olsun modunda dolanip duruyorlar
E herkes Tom Ellismi canım sendeBence evlen. Kaçırma.
Eki Görüntüle 2640740
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?