Eşimle aramızda tam 15 yş var.Arkadaşlar geç evlilik konusundan bağımsız olarak yaş farkı yönünden konuyu ele almak istedim . O konuda ilişkimi ve karşındakini bilenler genelleme yaparak fikir yazarlarsa memnun olurum . Burada merak ettiğim şu; kişiden bağımsız olarak .. yani normal seyreden ortalama bir ilişki var Çok fazla sorun yok ancak kadın 28 erkek 40-42 aralarındaki yaş farkı ne kadar sorun ?? Kaç yaşa kadar normal ?? Böyle durumda olan Ya da bu Tür olaylara şahit olan tecrübe sahibi arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi ??
genelde karakter önemli yaşa çok takılma denir ama diğer konularda özellikle ‘yaşlar yakın olsun ‘ ilerde fiziksel psikolojik sıkıntılar olabilir ‘ gibi çok fazla yorumlar geldi. Herkes kendince bunlardan bağımsız düşüncesini yazsın fikir teatisi yapalım . Şimdiden çok teşekkürler . Sevgiler
Eşimle aramızda tam 15 yş var.
[
Eşimle aramızda tam 15 yaş var.Ama gören hiç kimse eşimin yaşını doğru tahmin etmez.Genç gösteriyo fakat evlenince gerçekten sorun oluyo olması gereken en fazla 8-10 yaş bana göre.Arkadaşlar geç evlilik konusundan bağımsız olarak yaş farkı yönünden konuyu ele almak istedim . O konuda ilişkimi ve karşındakini bilenler genelleme yaparak fikir yazarlarsa memnun olurum . Burada merak ettiğim şu; kişiden bağımsız olarak .. yani normal seyreden ortalama bir ilişki var Çok fazla sorun yok ancak kadın 28 erkek 40-42 aralarındaki yaş farkı ne kadar sorun ?? Kaç yaşa kadar normal ?? Böyle durumda olan Ya da bu Tür olaylara şahit olan tecrübe sahibi arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi ??
genelde karakter önemli yaşa çok takılma denir ama diğer konularda özellikle ‘yaşlar yakın olsun ‘ ilerde fiziksel psikolojik sıkıntılar olabilir ‘ gibi çok fazla yorumlar geldi. Herkes kendince bunlardan bağımsız düşüncesini yazsın fikir teatisi yapalım . Şimdiden çok teşekkürler . Sevgiler
Ben evlenmek için kişiyi uygun buluyorsam yaş farkına çok takılmam. (Kendimden küçük olmasından hoşlanmam ama) Kaldı ki 12 yaş bana normal geldi. Sonuçta siz de çok küçük bir yaşta değilsiniz. 18-30 olsa olmaz derdim ama 28-40 bence normal. Anlaşıyorsanız sorun yok benceArkadaşlar geç evlilik konusundan bağımsız olarak yaş farkı yönünden konuyu ele almak istedim . O konuda ilişkimi ve karşındakini bilenler genelleme yaparak fikir yazarlarsa memnun olurum . Burada merak ettiğim şu; kişiden bağımsız olarak .. yani normal seyreden ortalama bir ilişki var Çok fazla sorun yok ancak kadın 28 erkek 40-42 aralarındaki yaş farkı ne kadar sorun ?? Kaç yaşa kadar normal ?? Böyle durumda olan Ya da bu Tür olaylara şahit olan tecrübe sahibi arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi ??
Bana gore cok fazla 28 yaşındaysam enn fazla 35 yaş sibir koyardım düşünce farklılığı yasa hitaben bir süre sonra cok sknti olurduArkadaşlar geç evlilik konusundan bağımsız olarak yaş farkı yönünden konuyu ele almak istedim . O konuda ilişkimi ve karşındakini bilenler genelleme yaparak fikir yazarlarsa memnun olurum . Burada merak ettiğim şu; kişiden bağımsız olarak .. yani normal seyreden ortalama bir ilişki var Çok fazla sorun yok ancak kadın 28 erkek 40-42 aralarındaki yaş farkı ne kadar sorun ?? Kaç yaşa kadar normal ?? Böyle durumda olan Ya da bu Tür olaylara şahit olan tecrübe sahibi arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi ??
Ailenize nasıl kabul ettirdiniz? Benim ailem kabul etmiyor aramızda 15 yaş varEşimle aramızda tam 15 yş var.
Ben de kabul edemezdim. 5 yıl daha geçse bir jenerasyon olacak. Abiliği geçmiş baba olacak nerdeyse. Sen 45 inde o 60 olacak çok korkunçAilenize nasıl kabul ettirdiniz? Benim ailem kabul etmiyor aramızda 15 yaş var
30 a merdiven dayamış bir kadının 40 yaşındaki erkeği yaşlı görmesi çok saçma olmuş ..30 lu yaştaki erkekler sizi yaşlı görecektir ve 20 li yaşlardaki kadınlara ilgi duyacaktır maalesef böyle bir durum var türkiyede..istisnalar var ama maalesef ülkemizde genelinde durum böyledir..Arkadaşlar geç evlilik konusundan bağımsız olarak yaş farkı yönünden konuyu ele almak istedim . O konuda ilişkimi ve karşındakini bilenler genelleme yaparak fikir yazarlarsa memnun olurum . Burada merak ettiğim şu; kişiden bağımsız olarak .. yani normal seyreden ortalama bir ilişki var Çok fazla sorun yok ancak kadın 28 erkek 40-42 aralarındaki yaş farkı ne kadar sorun ?? Kaç yaşa kadar normal ?? Böyle durumda olan Ya da bu Tür olaylara şahit olan tecrübe sahibi arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi ??
30 a merdiven dayamış bir kadının 40 yaşındaki erkeği yaşlı görmesi çok saçma olmuş ..30 lu yaştaki erkekler sizi yaşlı görecektir ve 20 li yaşlardaki kadınlara ilgi duyacaktır maalesef böyle bir durum var türkiyede..istisnalar var ama maalesef ülkemizde genelinde durum böyledir..
ben yaş farkına inanmıyorum kadın da büyük olabilir erkek te ..O an çiftin yakaladığı frekansa bağlı şekilleniyor durum ..sadece konu sahibinin 28 ken 40 yaşınddi bahanelerle aki 4 yıllık sevgilisini yaşlı bulmaya başlamasını kınıyorum tersi de olsa kınardım...4 yıldır bilmiyor muydu adamın yaşını..ayrıca kendi de 30 a merdiven dayamış biri ben yaş farkı da göremiyorumDaha neler yahu. Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz. Eşim benden bir yaş büyük sadece. Şimdi genç kızlara mı ilgi duyuyor. Sanki 28 yaş, yaşlılık emaresi mi? Zaten insanlar artık okudu, iş buldu, düzenini oturttu diyene kadar 27-32 arasını buluyor genel itibariyle. Erkeklerde de durum böyle. Neden bir kadın olarak kadınları aşağı çeken bir bakış açınız var anlayamadım?
daha neler 10 yaşında hangi erkek baba olmuş ya da 12 yaşında nerede kuşak farkı resmen aynı kuşak sanki 25-30 yaş fark varmış gibi konuşuyorsunuz ayrıca kızımız da 28 yaşında 30 a merdiven dayamış sanırsın 18 lik genç kız hey Allahım yaa...üstelik 4 yıldır nerdeydi aklı adamın yaşını yeni mi öğrendi ..belliki artık beğenmiyor bahanelerle kurtulmaya çalışıyor valla ALLAH mezara kadar yanımızda olacak eşler nasip etsin bize de sevdiklerimize deBen de kabul edemezdim. 5 yıl daha geçse bir jenerasyon olacak. Abiliği geçmiş baba olacak nerdeyse. Sen 45 inde o 60 olacak çok korkunç
Adam genç dinamik zıpkın gibiyse neden olmasın. Şunu düşün bebek olunca eşine çok ihtiyaç duyacaksın. Gece seninle bebek şallar mi. Ev işine yardim eder mi. Oram buram agrio diye hayatın yükünü üstüne mi yuklicek yoksa beraber mi yol alcaksiniz. Bana olmaz gibi geldi. Sende emin değilsin. Aşkından ölmuyorssan bence boşver gitsin. Eşit olmaz ama denk birisyle evlenmek makbuldür her zamanArkadaşlar geç evlilik konusundan bağımsız olarak yaş farkı yönünden konuyu ele almak istedim . O konuda ilişkimi ve karşındakini bilenler genelleme yaparak fikir yazarlarsa memnun olurum . Burada merak ettiğim şu; kişiden bağımsız olarak .. yani normal seyreden ortalama bir ilişki var Çok fazla sorun yok ancak kadın 28 erkek 40-42 aralarındaki yaş farkı ne kadar sorun ?? Kaç yaşa kadar normal ?? Böyle durumda olan Ya da bu Tür olaylara şahit olan tecrübe sahibi arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi ??
benim esimle aramda 12 yaş var. zerre sorun yaşamıyoruz. 3 yıllık da evliyiz. evliliğin yaş ile bozulma ihtimali %10 gibi bir şey. tamamen kafa yapısıyla alakası. fikirleriniz uyuyorsa neden olmasın. ben de basta çok garipsemiştim yapabilir miyim diye ama yaş ile ilgili hiçbir problemle karşılaşmadık insanın içi fikri genç olsun. nice akranlarımla evli arkadaşlarım var boşanan boşanana. iki tarafında kanı kaynıyor herkes baska şeyler yapmak istiyor zorlanıyorlar. kimseye takılma. evet yaşa da bakılmalı ancak once zekaaaArkadaşlar geç evlilik konusundan bağımsız olarak yaş farkı yönünden konuyu ele almak istedim . O konuda ilişkimi ve karşındakini bilenler genelleme yaparak fikir yazarlarsa memnun olurum . Burada merak ettiğim şu; kişiden bağımsız olarak .. yani normal seyreden ortalama bir ilişki var Çok fazla sorun yok ancak kadın 28 erkek 40-42 aralarındaki yaş farkı ne kadar sorun ?? Kaç yaşa kadar normal ?? Böyle durumda olan Ya da bu Tür olaylara şahit olan tecrübe sahibi arkadaşlar fikirlerini yazabilir mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?