Evlilikte tartismalar - tarafsiz yorumunuzu rica ediyorum

Kocam adam hediye peşine mi düşmüş.sizin yerinizde olsam ona ne hediye alırım ne kutlarım bu ne kendi doğum gününü burnundan getirmiş.Bir daha insanlar doğum günü hatırlar unutur zorla kutlattirmak nedir diye bir rest çekin.

Eşiniz sizi manipüle eden ve kendi ile ilgili konuları işine geldiği gibi egzajere eden bir tip profilinde. Bunu da yazdıklarınıza istinaden söylüyorum. Belki öyle, belki değil.
Siz üzgünsünüz, yorulmuşsunuz, ruh haliniz mutsuz burada eş kişisi de öyleyim diye yükleniyor size? Çaresiz hissetmeseniz gelip buraya yazmaz akıl almak istemezsiniz. Kafanızı da karışık...

Peki niye karşılıklı olarak birbirinize destek olmuyor da daha çok üzücü hale geliyor süreçler?

Ve yokluk çekmiyor iken, sağlık iyi kötü varken sürekli "para" ve "sadakat", "yalan" konusunda yerli yersiz her an suçlanma halindesiniz kocanız tarafından.
Adam taarruz modunda siz de savunmaya çekilmişsiniz

Biraz gözlem moduna çekilin bence ve hareketlerin esas sebebini çözün. Çok normal değil gibi... iyi gün de illa vardır hayatınızda ama kriz çıkaran sorunlar sanki şiddet arttırarak devam ediyor gibi

Siz de çalışıyorsunuz, işiniz var , bebek var , ev düzeni vs destek olacağı yerde hepten sizi aşağı çeken bir enerjisi var eşinizin.
@burunetti333

Ailenin parasını niye dert ediyor bu adam acaba evlenmeden durumunun iyi olduğunu biliyorduda beklentisi var diye mi evlendi acaba. Bir bebeğe bakmakla yükümlü tek anne babadır. Bebeğin öyle bir hakkı yok ayrıca sadece senin ve kardeşinin hakkı var.

ona hak vermeye calisiyorum
Çalışmayın
Babanızın hediyesi kullanılmış olsun veya olmasın,bunu problem eden,ailenizden birinin test numunesini dahi bilmek isteyen,bununla ilgili size problem çıkarak bir adama hak vermeye çalışmayın. Eşiniz terbiyesiz bir adam çünkü. Böylelerini çekmeye değmeyeceğini ilerde görürsünüz.

Niye bu kadar yumuşak yorum yapmışlar anlamadım sen bu forumda linç edilmeyi en hakeden üyelerden birisin. Utanmıyor musun kocaman insanları bi şerefsize paspas etmişsin sen nasıl evlatsın ?
Koca kim ki benim annemin raporuna karışacak
Senin onurun gururun yok mu bu adama aileni ezdiriyorsun ?
Aldatılmaktan şundan bundan çok daha iğrenç ya.
Ve sen bu adamı koca diye yanında tutmaya devam edeceksin

Eşinin iyi kazanıyor olması babanın paralarına göz diktiği gerçeğini değiştirmez. Bir gün blöf yapıp ben hakkımdan vazgeçiyorum babam herşeyi kardeşime versin desen delirir bu adam

Eşiniz görüşüyor mu peki? Özel değilse yaptıkları yanlış neydi ve görüşmeme kararınızı eşiniz destekledi mi?

olaylar bana çok mantık çerçevesinde gelmedi sanki anlattığınızdan daha fazlası var gibi.

Ailenizle olan maddi konularınız sizi ve ailenizi ilgilendirir. Onun ailesi ne veriyomuş ondan haber versin önce. Sırf ailenizin parası var diye evlenmiş sizinle, para gelmeyince de çekemiyor sizin derdinizi. Çok karmaşık şeyler aramayın altında. Durumunuz tam olarak bu.

Eşiniz görüşüyor mu peki? Özel değilse yaptıkları yanlış neydi ve görüşmeme kararınızı eşiniz destekledi mi?

Eşim cocuğumuz olduktan sonra ara ara görüşmeye başladi. Ben Babaanne ile olan veya olabilecek bağa karişmadim. Zamani gelince cocuk kendi karar versin.

Eşim full arkamda. Olan bitenin farkinda ve saygi duyuyor.

Konusahibinin konusunu baltalamak istemiyorum. Yazsam sayfalar dolar

Kocan klasik bir narsist ve gaslighting!
Aradan yüzyıl da geçse, babanın ona hediye ettiği o kravatı senin başına kakmaya devam edecek, Allah sabır versin, sonunuzu da hayır etsin

olaylar bana çok mantık çerçevesinde gelmedi sanki anlattığınızdan daha fazlası var gibi.

+10000
Konusahibi bazi yaşananlari es gecmiş gibi geldi banada.

Yazdiklarindan kocasi kaprisli, iğrenc kişiliğe sahib olan, kendi bebesini bile kiskanan bir Insan imaji birakiyor.

Konusahibin ailesi pürpak. Babasi, annesi, kardeşi minnoş.

Konusahibi bu adamin elinde telef oluyor. Adamin derdi güya Doğumgünü mesaji. Eksik taşlar var.

Kocan klasik bir narsist ve gaslighting!
Aradan yüzyıl da geçse, babanın ona hediye ettiği o kravatı senin başına kakmaya devam edecek, Allah sabır versin, sonunuzu da hayır etsin

Sanmiyorum. Konusahibi eskiye dayanan olaylardan girmemiş. 5 senelik evlilikte bu Adam bir doğumgünü mesaji icin bu kivama gelmez.

Belki konusahibi ve ailesi gaslighting yapiyordur ve adamda sonunda patlamiştir.

Esin de haksiz baban da kullanilmis seyi hediye verdigi icin haksiz. Ama bence esin daha haksiz. Adam dogum gununu kutlamis. Gecmis bile olsa tesekkur eder trip atmazsin. Hediyeye de laf etmezsin. Baban varlikli diye cok beklentiye girmis esin. Babanin hicbir mecburiyeti yok. Esin fazla tripli ve talepkar bence. Bu beklentisi mide bulandirici.

Ayni durumda tanidigim bir cift vardi. Kizin ailesi cok varlikliydi. Esi de surekli bize sunu yapmadilar bunu yapmadilar diye cig dusunceler icindeydi. Bence mide bulandirici bu dusunceler. Sonunda aldatma nedeniyle bosandilar, ki bence zaten adam kizla parasi icin evlendi. Istedigini alamayinca da bosandilar. Bosanirken de ettigi laf bana bir sey koklatmadilar. Ay aklima geldikce daha da sinir oluyorum o cibiliyetsize. Gul gibi kizi uzdu.

Şok içinde okudum. Annenin tetkik sonucuna bakmak boşanma sebebi.
Babamın parasını ağzına alması boşanma sebebi.
Çocukça sebeplerle huzur kaçırması da boşanma sebebi.

Nasıl katlanabiliyorsun ya. Gençliğine yazık.

Ay çok merak ettim gerçekten. En azından eşiniz arkanızdaymış.

konu sahibi ben sizi anlıyorum ve inanıyorum. çünkü bende de benzer model var. buradaki hanımlar demek ki -maşallah- öyle kocalara sahipler ki bunların gerçek olabileceğine inanamıyorlar. eşiniz gerçekten şımarık ve çok bencil. farkındaysanız taramalı tüfek gibi hatalarınızı sayarak size nefes aldırmıyor. kişiliğinizi ezip sizi manipüle ediyor. asıl o sizi kullanmak istiyor. ailenizden para, sizden de emek paşa da keyif çatacak işte. az istediği gibi olmayınca arıza yapıyor. aman gözünüz açılmasın., amaç bu.
tek şaşırdığım nokta ise hala onu sevdiğinizi söylemeniz. böyle devam ederse yıllar içinde sevgi filan da kalmayacak. size iki tavsiye vericem
1. eşinizi saf görmeyin. çok kurnaz ve sinsi. her lafını hareketini tartın. ailenizi ezdirmeyin
2. sakın ikinci çocuk yapmayın

eşinizin çok benzer modeliyle 20 yıl geçirdim. benim gibi hayat dolu bir insanı bitme noktasına getirdi. ilk fırsatta boşanmayı düşünüyorum. adam olmazsa koyun tekmeyi gitsin. kimsenin avutup eğitmediği adamı eğitip adam etmek zorunda değilsiniz.

Gerçekten büyük konuşmayı sevmem, kesin yargılardan kaçınırım ama eşim annemle ilişkime, babamın parasını neye ve kime harcayacağına karışamaz. Doğumgünü meselesi inanılmaz komik siz de gidip babanıza hatırlatmışsınız ne gerek var Allah aşkına. Çok ciddi bir sınır problemi var aranızda. Net sınırlar çizmelisiniz herkes haddini bilmeli

Eşin çok toksik ve yorucu biri. Allah kolaylik versin. Annenin tcsinden tetkik bakıp gelip bunu senin telefonunu kurcalayip öğrenip hesap sorması falan voovovovovvv.... Kalbim sıkışıyor düşündükçe. Katlanilmasi cok zor bir insan. Genel olarak sana diş geçirme, tahakküm kurma gibi havalara girmiş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…