Evlilikte tartismalar - tarafsiz yorumunuzu rica ediyorum

Eşiniz ne kadar kindar bir insan. Dayı olayında ne kadar çocukça davranmış. Küsmüş kendi kendine. Ne olmuş dayınız danıştıysa eşiniz de yardım ettiyse? Tüm ipleri koparmaya, gitmeyeceğim görüşmeyeceğim diyip huzurunuzu kaçırmaya değer mi ya? Varsa yoksa sizin ailenize takık. Adeta hata kolluyor. Gördüğü en ufak hatada köprüleri yakıyor. Size de aileniz üzerinden mobbing uyguluyor. Evlerden ırak.

Kahvaltı, ütü olayına girmiyorum, girersem çıkamam. Sadece şunu belirtmek istiyorum, lohusalık süreci ve devamındaki aylar cidden çok zor. Onun değil sizin ilgiye ihtiyacınız var. Zaten yorgunluğun bakımsızlığın endişenin dibine vuran kadınlardan bi zahmet sabah kahvaltısı, hoşçakal kocacım ihihihih seremonisi beklemesinler ya!

Şu aşamada boşanın diyenlerden olamam ama bana kalırsa kocanıza sağlam bir ayar çekmelisiniz.
Sınırlarınızı çekin, ailenizi ezdirmeyin. Duygu sömürüsü ve manipülasyonlara izin vermeyin.
Geçinmeye gönlü varsa amenna.
Biraz kendi anne babasına odaklansın. Kusur bulacaksa illa oraya baksın, insan neye odaklanırsa o büyür çünkü. Çok mu dört dörtlük ailesi var. Yok. Ama siz o tarafla meşgul olmadığınız için dile getirmiyorsunuz. Siz de diyin mesela annen bana biz de çocuk doğurduk böyle olmadık dedi, çok sinirliyim çok kızgınım annenle bir daha görüşme, banane banane görüşme.

Ne diyelim valla ya sabır dileyelim size. Boşanacak kadar kötü değil, ama birlikte ömür geçirilebilecek nitelikte de değil. En çıkmazı bunlar gibiler sanırım.

Eşiniz paranoid bir manyak, deli mi ne. Çekilmez bir adam. Babamın saç teline kurban ederim böylesini, size sabır diliyorum. Bebe gibi doğum günü istiyor utanmıyor da. Kayınpederin mecbur sanki seni pohpohlamaya.

Son düzenleme:
Olumlu olumsuz yorum yapan herkes icin tesekkur ediyorum.Butun cevaplari esime okuttum, cok sasirdi.Ben hata yapmisim,cocukca davranmisim dedi.
Sadece çocukça da değil, hadsiz. Babanızın hangi çocuğuna ne harcadığı onu ilgilendirmez. Haddini bilsin, terbiyesizlik yaptığı. Ruh hastası gibi davranıyor. Kimse ona parasının hesabını vermek zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…