Evlilikte tartismalar - tarafsiz yorumunuzu rica ediyorum

Ay gittim geldim sinir oldum. Sen kimsin de benim özel konuşmamı okuyorsun diyemiyor musunuz ya? Okuduğu sadece sizin değil kardeş arkadaş herkesin özeli. Haddini bilsin biraz. Kaç yaşına gelmiş adam ne yol biliyor ne yordam, çocuk gibi küsmüş doğum günü kutlanmadi diye. İğrenç ya. Annenizin hastalığından ona neymiş ya? Baban ailemize karışıyor diyince sen de anama karışıyorsun diyemediniz mi gerçekten?

Doğum günüyle aynı şey mi canım? Biz çekirdek ailemizin içindeki birinin bile doğum günlerini unutuyoruz bazen.hatırlatıyorlar kutluyoruz işte.

Bence de.aynı şeyi kadınlar daha çok yapıyor ama.

Eşiniz 5 yaşında mı?
Bu prenses tripleri ne?
Ayrıca hem babanıza hatirlattiriyor dogum gününü hemde isime karismasin diyor ne münasebet,istemiyorsa dogumgunu kutlamasi da beklemesin.
Ailenizden para, yardim vb şeyleri beklemesi,kardeşinize yapilanla kiyaslamasi falan da onu aşan konular yani.
Hem her işin,her konunun içinde hemde bize karışmasınlar. Oldu deseydiniz.
Eşiniz düşman başına tabir ettiğimiz tiplerden maalesef

1-kullanılmış hediye hakikaten hiç olmamış bozulması normal
2- ailenizin kime ne kadar harcadığı eşinizi asla ilgilendirmez onun ne haddine karışıyor ?
3- annem babamı istersem sırtımda taşırım ona mı soracağım ?

"Balık insanıyla neden evlenilmez" konusu olmus. Osuruktan nem kapmalar, her şeye alınmalar, basit şeyleri hafızada tutmalar falan tam balık. Hiç sevmem
Ona ne annenin hastalığından? Belki paylaşmak istemediğin bir hastalık olacak, annenin sağlık durumunu, annenin tahlili için gittiğin doktoru vs paylaşmak zorunda mısın?
Bir de beyzade babanın doğumgününde ne yapıyor, onun ailesi senin doğum gününde ne yapiyor?

Dişil abi bu balık değil.

Dişil abi bu balık değil.
Balık burcu zaten dişil bir burçtur. gereksiz alınganlık yapar, özgüvensizdir, saçma sapan şeylerden saçma sapan sonuçlar çıkartır. Bence adamın tüm huyu balık erkekliginden. Benim çevremde de çok balık erkeği vardı. Hatta bir egitimde benden hoşlandığını düşündüğüm , ben grup çalışmasında başkasıyla eşleşince de sanki karısını yatakta basmış gibi kahrolan , kendi kendine triplenen çocuğa "bisey soracağım, sen balık misin?" Demistim , cidden balık çıkmıştı. İyiyken çok iyilerdir, güzel severler , kıymet verirler, dusuncelilerdir, tam romeo. ama tripcanliklari, her şeyi kişisel almalari, kavgaları uzatmaları falan... Çekilecek çile değil

Adam Balik Burcumu?
Hahaha, bende niye birtek ben bu herifin tavirlarini anladim diye düşünüyorum :)

Eşiniz ailenize karşı hadsizlik yapıyor. Hangi noktada nasıl davranacağınızı bilmediğiniz için onun, bu hadsizlilerine asıl sebep olanada ne yazık ki sizsiniz. Ailenizinde eşinize karıştığı yok; asıl eşiniz insanları zırt pırt telefonla arayarak 'bize karışmayın' diye taciz etmekten vazgeçin.

Ayrıca babanızın eski kravatı eşinize hediye etmesi hoş olmasa da, babanız farkında olmadan tam da eşinize layık bir hediye vermiş. Kısaca kaydığını bulmuş. 40'ına gelmiş adamın hediye diye tutturması hiç normal adam davranış değil yani.

Öf hiç sevmiyom dişil adam. İsterse bulutların üstünde uçursun, 500 metreden kazık gibi yere çaktıktan sonra ne pok anladım o işten?

Ay bu ne ya. Yani Türkiye'de kaç adam damadının doğum gününü kutlayıp hediye götürmüştür acaba ahahhaha yani bir de sana babana söylemeni istemesi falan adam resmen kendine hediye aldırmak için her yolu denemiş. Onun dışında senin annenin sağlık probleminden kocana ne. Bu çok kişisel birsey onu ne ilgilendirir gerçek çok uyuz bir tip ya sinir oldum.

Konuş katip

Babanin tek hatasi kullanilmis seyi vermesi ama buna biz olsak cimri ya diyip guler gecerdik esinin babanlar bize karisiyor demesi oladar abeski vunku ortada oyle bisey yok. Annenizle ilgili saglik konusunu paylasmak zorunda degilsiniz ve ailen seni kullaniyor demeside yanlis oyle bir durum goremedim tabiki sizinde anne babaniz ara sira yardimci olabilirsiniz. Esiniz bahane ariyor bence sert bir sekilde aileme ve ailemle olan iliskilerime karisma demeniz gerekiyor babami ararsan cok kotu olur diyin ne bu cocukmu babani arayacagim falan fazla simarmis kompleksemi girmis ne anlamadim yani

Para beklemeye gelince kardeşinle eşitsin, hastane işleriyle ilgilenirken ailen seni kullanıyor. Yok ya. Allah muhtaç etmesin.
Kendi annesi olsa beni kullanıyosunuz mu diyecek? Terbiyesiz.
Kaldı ki kardeşiniz işi olduğunu söylemiş, tüm sorumluluğu her daim size yıktığı da yok. Eee?

Babanız da yazık damadı için uykusuz kalıyor adam bir bilse ne anasının gözü damat.

Siz de anca hak vermeye çalışın eşinize. Bravo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…