- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
-
- Konu Sahibi Lifeisbetter
Hiç girmese de aldatamaz. Boşanır yoluna bakar.Birde bunu söyleyen kadın ya bu daha da utanç verici gerçekten. Dışarı yönelirmiş lafa bak. Yazık ya cidden aldatmasını normalleştirmiş resmen. Sanki kadın hiç cinsel ilişkiye girmiyormuş gibi konuşmuş sinirimi bozuyor bu tipler.
Aynen öyle. Gelde bunu hemcinslerimize anlat. Hoş aldatılıp ne yapmalıyım sizce abartıyor muyum diye soran binlerce kadın varken pek şaşıramıyorum da artık.Hiç girmese de aldatamaz. Boşanır yoluna bakar.
Haftada 4 kez birlikte olmak benim gibi libidosu yüksek biri için bile fazlaKişilik yapısı mi desem ne desem bana daha fazlası vakit kaybı gibi geliyor içim mi gecmis benim şimdi anlamadım
Demekki genel olarak bu durumu kaldıramıyor erkeklerEvet psikolojisi baya değişiyor, ilişki sonrası enerjisi artıyor daha pozitif ve bana olan ilgisi artıyor duygusal açıdan da seviyor aslında bende olumlu etkileniyorum böyle olunca. Regl günlerimde de tatmin olmak istiyor ya grip olup yatağa düşsem gelip isteyecek boyutta bu kadarı fazla geliyor kendisiyle kıyaslıyor bende çalışıp çok yorulup geliyorum ama seni istiyorum diye. Erkeklerde kişiselleştiriyor durumu bence üzerine çok alınıyor reddedince , bu reddedilmenin verdiği duygunun tarifi yok demişti onla alakası yok diye açıklıyorum kendimle ilgili diye ama o da böyle düşünüyor
Evet tam da sıkıntı bu çocuk gibi trip atıp alınmasıAyda sadece 1 veya 2 desek kabaca bir hesapla haftada en az 3 ediyor..
Esin haksız o halde,çocuk gibi davranmasin bir zahmet.
Evet tam da sıkıntı bu çocuk gibi trip atıp alınması,Ayda sadece 1 veya 2 desek kabaca bir hesapla haftada en az 3 ediyor..
Esin haksız o halde,çocuk gibi davranmasin bir zahmet.
Evet doğru ifade ettiniz, ben zaten inkar etmiyorum sürekli uzerimde bunun baskısını gördüğüm için ve bu mevzular yüzünden kavgalar edildiği için soğudum açıkça söylüyorum. Ama böyle olmasından memnun değilim, keyif aldığımız zamanlarda ortaklasa problemsiz yasayabiliyoruz, problem haline gelen benim gerçekten üzerimdeki yükler sebebiyle artık hiç bir şeye vakit ayiramamam. Kendime bakamaz duruma geldiğim oldu yani bir makyaj yapmaya bile mecalim kalmıyor en basiti, bu durumda da sürekli kendini düşünen bir koca sinirimi bozuyor, bana dese ki gel şöyle yapalım mutlu ol gönlümü hoş etse arkasından cinsellik isteyecek olsa neyse.Cinselliğe karşı iki ayrı uçta gibisiniz.
Haftalık sıklığınız (3 gibi) bana normal geldi ama eşiniz bunu az görürken, sizde çok görüyormuşsunuz gibi hissettim.
Daha doğrusu şöyle ifade edeyim , eşinizin yoğun istekleri artık sizin cinselliğe bakış açınızı değiştirmiş, siz belki hiç olmasa bile sorun etmeyecek kadar arka plana atabilirmişsiniz gibi geldi.
Cinsellik gerçekten çok önemli evlilikte.
Eşinizle tekrar konuşun, her gün her gün istemeyerek bir şey yapmaktansa , olduğu zamanlarda daha hoş şekilde olmasını belirtin. Yani haftada 3 oluyorsa , sizde bu 3 günü "aman olsun bitsin " moduyla yapmayın. Güzel giyinin , duş alın, hoş bakmaya çalışın. Belki daha kaliteli bir cinsel hayatınız olursa ortak nokta bulabilirsiniz. Diğer türlü eşiniz hep olsun , siz hiç olmasın kafasında olursanız bu problem hep devam eder.
Yorumların hepsini okuyamadım.
Yanlış bir şey dediysem affola.
Yapılan yorumlardan anladığım şu ki hangi erkek olursa olsun yorgunlukmus, stresmis iş gucmus dinlemiyor bir iki atlatırsın sonrası sorun haline gelir. Genel olarak bu yönde, bir süre sonra problem haline gelecek bir duruma dönüşüyor. Ben de eşimi seviyorum o konuda bı sıkıntı yok onu arzuluyorum beğeniyorum, problem sadece biraz bunalmış olmamdi ve onun anlayışlı olmaması kaldıramayacağım laflar etmesi. Madem onlar böyle reddettigimizde inciniyorlar daha iyi anlamaları gerek bu işin içinde büyük olcude duygusallık da olduğunu ama hep tek taraflı bakıyorlar olaylara malesef.Başlı başına cinsellik boşanmak için yeterli bir gerekçedir, yani demem o ki yabana atılacak küçümsenecek bir şey değildir; evliliğin de mihenk taşıdır. İyi bir cinselliğin olduğu evlilikte bağlar sıkıdır, tutku vardır; tahammül çok yüksektir, pek çok şey gözünüze bile gelmez.
Buna karşılık, hayır diyebilirsiniz gayet de olabilir, bizim de yorgun olduğumuz istemediğimiz zamanlar oluyor, sürekli olmadığı takdirde eşim anlayışla karşılıyor. Sürekli reddedilse sanırım onun da çok sevimli tarafı kalmaz. Karşı taraf açısından da bakmak gerek, sevmiyor mu ki reddediyor diye düşünebilir gayet. Mesela geçenlerde üç kere üst üste atlattım, o hafta bir şey yaşanmadı, acayip hâlsizdim ve modum düşüktü; terslemeleri suratsızlıkları başladı. Yine de bilseydim evlenmezdim ağır bir laf haklısınız. Kızgınlıkla söylemiştir, sizi sevmediğini düşünmüyorum. Siz peki seviyor musunuz, arzulamıyor musunuz ki? Cinsel ilişki sıklığı nedir af buyurun?
Sürekli reddediyorum demedim yanlış anlamissiniz, görev gibi de görmüyorum keyif alıyoruz genellikle. Eşimin istekleri çok daha fazla oluyor bu da beni yıpratıyor sorun bu. Ve bunun için başkasına gidecekse bu konuda çok netim buyursun gitsin. Sonuçta ben insanım dimi her günüm ani sağlıkta aynı psikolojide gecmeyebilir. Hasta olsam ne olacak mesela bırakıp gidecek mi, tamamen yanlış eş seçimi yapmışım sizin dediginiz gibiyse.Bence adet olduğu için değil de, birlikte olmak isteyip sürekli reddedilince adam ee üstüne adette olunca yaklaşamadığı için ve uzun bir süre yaklaşamayacağı için kızıyordur.
ben eşinizi haklı gördüm. sürekli reddedilen bir koca ve bunu görev gibi gören bir kadın eş. bilemedim..
malesef ki böyle devam ettiğiniz sürece sorunlarınız asla bitmez, katlanarak çoğalır.
yorulmak fedakarlıklar bunlar sex yapmamak için mazeret olamaz olmamalı.
evlilikte sex önemli. hiç kızmayın ama eşiniz dışarıya yönlenir böyle devam ederseniz.
ayrıca sexi önce kendiniz sonra eşiniz için yapın. hee ben eşimi arzulamıyorum isteksizim diyorsanızda yardım almalısınız.
çünkü normal olan eşiniz, anormal olan sizsiniz
Öyle olsa ne ala, bu şartları gündeme getirelim madem öyle bir fedakarlık yapsın dimiYapabilen vardır bilemem lakin regl döneminde benden seks yapmamı bekleyen adamın şeyini burup... Neyse.
Kısacası; haftada 3-4 gün demişsiniz sanırım, ki bence bu gayet yeterli. Haftada her gün gibi bir talebi varsa da siz çalışmayın, evinize de yardımcı gelsin her gün. O şartları yerine getirirse hay hay dersiniz.
Bence öyle. Madem kendisinin belli talepleri var sizin neden olmasın?Öyle olsa ne ala, bu şartları gündeme getirelim madem öyle bir fedakarlık yapsın dimi
Esin çok haklı dediklerinde de bir sey yok evlilik sadece bundan mi ibaret?evet sadece bundan ibaret cinsellik olmasa ben de kimsenin anasını çekmem kirli çorabını toplamam.Ayrica bir erkek her şeyden önce arzulanmayi begenilmeyi bekler.Yarin bir kadın ona kendini azıcık erkek hissettirir peşine takılır giderHerkese merhaba, hemen konuya giriyorum. Başından beri ara sıra tartışıp kavga ettiğimiz sorun haline gelen bı mesele bu. Eşim cinsellik konusunda aşırı istekli biri, bende durum aynı şekilde değil malesef. Yani çok fazla gün içinde yoruldugum için mi bilmiyorum aşırı zor geliyor bana ve tabi ruhsal duygusal durumlar da işin içine girince pek fazla istekli olamıyorum. Eşim çok alıngan biri ve benim isteksizliğimi çok problem haline getiriyor. Aynı zamanda da kendisi kolaylıkla kalbimi kirabilen bı yapıya sahip. Kolaylıkla kabalasabiliyor, düşünmeden konuşabiliyor, kalbim kırıldığında ondan soğuyorum ve cinsellik şöyle dursun yüzünü dahi görmek istemiyorum. Onu seviyorum ama düşüncesizligi beni çileden çıkarıyor, hayatımızda bir çok fedakarlık yapan bı insanım butun gün kosturuyorum çoğu şeyi ben idare ediyorum, sanki ben hiç bir şeyle ugrasmiyormusum gibi yorgun olmama şaşırıyor isteksiz olmama şaşırıyor bununla alakalı laf söylüyor, hatta bunu çok çok ileriye taşıdı böyle yapacağını bilseydim seninle evlenmezdim dedi bana. Ne demek yani evliliği bundan ibaret mi görüyor, böyle biri değil buna eminim sinirle söylüyor söylediklerini sonra bı çocuk gibi üzülüp ağlamaklı oluyor siniri geçtiğinde, beni gerçekten çok istediği için bu şekilde davrandığını söylüyor, ama ben bu yaşadıklarımı unutamıyorum, hiç düşünmeden ağzına geleni sayıp sonra bana bunları söyleyince bende tamir olmuyor her şey bunu anlayamıyor ve isteksiz olmamda bu yasadiklarimin da etkisi olduğunu düşünüyorum. Kin tutmayı seven biri değilim ama ne demek bilseydim seninle evlenmezdim eşine böyle bir şeyi nasıl soyleyebilirsin, bir de sürekli beni günaha sevk etme istemediğim şeyleri yaptırma diye tehtid ediyor sinirliyken, kaç kere uyardım gerçekten bu düşüncede bı insansan seninle evliliğe devam edemem bitsin dedim, benim ciddiyetimi farkedince geri vites yapıyor bitmesini istemediğini söylüyor beni ne kadar sevdiğini söylüyor vs vs ama bunların hepsi bana çok saçma geliyor, gerçekten her şeyden şüphe etmeye başladım, beni gerçekten sevse bu lafları edebilir mi, veya edebiliyorsa bı insan bu kadar düşüncesiz olabilir mi, kaldıramıyorum bu konuşmaları, konuyu kapatıp hiç bir şey olmamış gibi davranamiyorum soğuyorum, ne önerirsiniz, gerçekten boşanmayı düşünüyorum çocugum olduğu için her seferinde vazgeçiyorum. Kolay kolay evliliği bitirme taraftarı değilim belki kimine göre basit bı mesele bu ama ben öyle biri değilim, kaldıramayacağı şeyler duyduğumda karsimdakine olan güvenim çok zedeleniyor, üstelik az buz değil biz yedi yıllık evliyiz, iyi anlaşıyoruz zaman zaman arkadaş gibiyiz zaman zaman aşk dolu bı evliliğimiz var. Ama cinsellik konusu eğer ben reddedersem hep böyle sonuçlanıyor ve bıktım, ne yani benim duygularım o an o yönde değil diye ben bunları çekmek zorunda mıyım her seferinde, eşim bencil bı insan onun farkındayım ama çocukluğu çok kötü geçmiş bı insan ona kıyamıyorum, bır yanım sabret her kesin imrendigi bı evliliginiz var hemen öyle pes etme diyor, bir yanım eşimin o düşüncesiz bencil hallerini düşünüp daha fazla cekemiycem ben neden katlaniyorum bana yazık değil mi diyor, cikmazdayim anlayacağınız.
Eğer isteksizliğinizi yorgunluğunuza bağlıyorsanız neden o kadar işi yapıp yoruluyorsunuz? Gördüğünüz üzere evliliğinizi ayakta tutan o işler değil cinselliğiniz. Bu olmadığı zaman oluşan gerilimden boşanmayı bile düşünüyorsunuz. O zaman neden buna öncelik vermiyorsunuz? Niye eşler birbirlerinin ne istediklerine kulak vermek yerine kendilerini hiç bitmeyecek gündelik işlerle yorar ve yıpratırlar hiç anlamam, kime faydası var şimdi bunun?Herkese merhaba, hemen konuya giriyorum. Başından beri ara sıra tartışıp kavga ettiğimiz sorun haline gelen bı mesele bu. Eşim cinsellik konusunda aşırı istekli biri, bende durum aynı şekilde değil malesef. Yani çok fazla gün içinde yoruldugum için mi bilmiyorum aşırı zor geliyor bana ve tabi ruhsal duygusal durumlar da işin içine girince pek fazla istekli olamıyorum. Eşim çok alıngan biri ve benim isteksizliğimi çok problem haline getiriyor. Aynı zamanda da kendisi kolaylıkla kalbimi kirabilen bı yapıya sahip. Kolaylıkla kabalasabiliyor, düşünmeden konuşabiliyor, kalbim kırıldığında ondan soğuyorum ve cinsellik şöyle dursun yüzünü dahi görmek istemiyorum. Onu seviyorum ama düşüncesizligi beni çileden çıkarıyor, hayatımızda bir çok fedakarlık yapan bı insanım butun gün kosturuyorum çoğu şeyi ben idare ediyorum, sanki ben hiç bir şeyle ugrasmiyormusum gibi yorgun olmama şaşırıyor isteksiz olmama şaşırıyor bununla alakalı laf söylüyor, hatta bunu çok çok ileriye taşıdı böyle yapacağını bilseydim seninle evlenmezdim dedi bana. Ne demek yani evliliği bundan ibaret mi görüyor, böyle biri değil buna eminim sinirle söylüyor söylediklerini sonra bı çocuk gibi üzülüp ağlamaklı oluyor siniri geçtiğinde, beni gerçekten çok istediği için bu şekilde davrandığını söylüyor, ama ben bu yaşadıklarımı unutamıyorum, hiç düşünmeden ağzına geleni sayıp sonra bana bunları söyleyince bende tamir olmuyor her şey bunu anlayamıyor ve isteksiz olmamda bu yasadiklarimin da etkisi olduğunu düşünüyorum. Kin tutmayı seven biri değilim ama ne demek bilseydim seninle evlenmezdim eşine böyle bir şeyi nasıl soyleyebilirsin, bir de sürekli beni günaha sevk etme istemediğim şeyleri yaptırma diye tehtid ediyor sinirliyken, kaç kere uyardım gerçekten bu düşüncede bı insansan seninle evliliğe devam edemem bitsin dedim, benim ciddiyetimi farkedince geri vites yapıyor bitmesini istemediğini söylüyor beni ne kadar sevdiğini söylüyor vs vs ama bunların hepsi bana çok saçma geliyor, gerçekten her şeyden şüphe etmeye başladım, beni gerçekten sevse bu lafları edebilir mi, veya edebiliyorsa bı insan bu kadar düşüncesiz olabilir mi, kaldıramıyorum bu konuşmaları, konuyu kapatıp hiç bir şey olmamış gibi davranamiyorum soğuyorum, ne önerirsiniz, gerçekten boşanmayı düşünüyorum çocugum olduğu için her seferinde vazgeçiyorum. Kolay kolay evliliği bitirme taraftarı değilim belki kimine göre basit bı mesele bu ama ben öyle biri değilim, kaldıramayacağı şeyler duyduğumda karsimdakine olan güvenim çok zedeleniyor, üstelik az buz değil biz yedi yıllık evliyiz, iyi anlaşıyoruz zaman zaman arkadaş gibiyiz zaman zaman aşk dolu bı evliliğimiz var. Ama cinsellik konusu eğer ben reddedersem hep böyle sonuçlanıyor ve bıktım, ne yani benim duygularım o an o yönde değil diye ben bunları çekmek zorunda mıyım her seferinde, eşim bencil bı insan onun farkındayım ama çocukluğu çok kötü geçmiş bı insan ona kıyamıyorum, bır yanım sabret her kesin imrendigi bı evliliginiz var hemen öyle pes etme diyor, bir yanım eşimin o düşüncesiz bencil hallerini düşünüp daha fazla cekemiycem ben neden katlaniyorum bana yazık değil mi diyor, cikmazdayim anlayacağınız.
Hayır yanlış anladınız, konunun başında rakam verip çok fazla detaylandirmadigim için böyle anlasilmis olabilir. Sonradan da söyledim zaten bizim normal zamanlarda bana göre ideal olan bı birlikteliğimiz var, haftada 3 4 gün birlikte oluyoruz minimum. Ama eşime kalsa bu az, bana göre ideal bunu demek istedim.Hanımefendi tabiki evinizde değilim bilemem ama bana cinsel ilişkiniz haftada 3-4 gün gibi gelmedi açıkçası.
Size bir üye haftada üç dört gün mü yoksa iki haftada bir gün mü diye sorduğunda evet 3-4 demişsiniz ama bu bana başta cinsellik olmadan olmaz diyen üyelerden çekindiğiniz için gibi geldi.
Haftada üç dört gün olsa çocuklu olan bir kadının durumunu eşi anlar diye düşünüyorum. Kaldı ki başta konuya çok daha seyrek olur gibi yazmışsınız. Benim pek aklıma gelmiyor, zaten yorgunum, her şey cinsellik mi, evlilik cinsellik ön planda olmadan olmuyor mu demelerinizden bunu anladım.
Herkes öyle anladı ama siz sonra tepki görmemek için olduğundan daha fazla sayı verdiniz bence.
Zaten konunuzu bile sorunlu cinsellik başlığında açmışsınız. Dediğim gibi olmasaydı ya zaten şu kadar birlikte oluyoruz kocama yetmiyor minvalinde açardınız konuyu.
Ayrıca reglime kızıyor derken şöyle bir senaryo olabilir mi? Eşiniz birlikte olmak istiyor siz yarın öbürgün diye diye erteliyorsunuz sonra da regl oluyorsunuz, uzun sürüyormuş zaten sürmese de sürüyor deseniz kocanıza, kafadan 10 gün daha ertelense yani, evet böyle bekce gerçekten sinir bozucu olabilir.
Ben konuya girerken çok sınırlı bı ruh halindeydim kendimi çok anlatamadım direkt problemi yazdım ondan kaynaklandı sanırım.Haftada 3-4 dıyorsunuz ve adet gunlerınde de trıp atıyor...Bence onun bır sorunu var gibime geldi..Yukarda bir üye yazmıs hap vs. mi kullanıyor..
Sonuçta eşiniz de çalışmıyor mu yaa...Kafası sürekli nasıl hep oynaşta..İnsansın işte zorlanabılıyorsun o gün daha çok yorulabılıyorsun...
İlk okudugumda yazınızı sizin bayağı isteksiz oldugunuzu nerdeyse ayda bıre evet dediğinizi çıkarımlamıstım ama yorumlarınıza göz atınca bence sizlik bir problem yok...Nerdeyse kadın sabah işe gitmeden önce olsun,aksam olsun hatta arada evdeyse olsun hergün dese tamam dicek..Bunun fazlasıda abartı yaa...Yemeğine şap atılasıca insan evladıyım ben diyin..Tabi ki de soğutmuştur...Bence o bir doktora gitsin
Hap filan kulanacak bı insan değil yani öyle olsa bilirdim. Sevmez öyle şeyleri, yan etkisi olur diye ağrı kesici bile içmeyen bı adam. İşi onu çok yoran bir iş değil ama illaki bütün gün işte yani bilemiyorum.Haftada 3 4 demek günaşırı demek hemen hemen bu insan bu kadar enerjiyi nereden buluyor performans hapi mi kullanıyor acaba bunun daha da sık olanına bünye dayanmaz ki isi cok mu rahat bir iş ?