Evlilikte sorunlu cinsellik

Hiç girmese de aldatamaz. Boşanır yoluna bakar.

Ben de güzel bir sevişmenin dinlendirici bir aktivite olacağına inanıyorum.
Lakin işin içinde calisma hayatı ve Çocuk olunca işler öyle kolay yürümüyor. Çocuk gec uyur o uyuyana kadar senin pilin biter gözlerin kapanır. Duşu, abdesti gözünde büyür.
Ağrın sızın olur, keyfin olmaz.
Yani haftada 3-4 bence çok iyi ve yetsin bir zahmet.
Valla ha bugün ha yarın derken 15 gün geçtiğimiz oluyor.
Kurduğu cümleler cok çirkin bence.

Kişilik yapısı mi desem ne desem bana daha fazlası vakit kaybı gibi geliyor içim mi gecmis benim şimdi anlamadım
Haftada 4 kez birlikte olmak benim gibi libidosu yüksek biri için bile fazla o kadar söyliyim. Hele ki kötü davranıyorsa, gitsin ne hali varsa görsün. Kadının regl gününü bekleyemeyecek kadar azıtmanın da lüzumu yok.

Ben olaya tamamen başka bir taraftan bakıp yorum yapmak istiyorum canım. Seni çok iyi anladım. Doğum kontrol işini siz yüklenmişsiniz spiralde genelde böyle durumlar oluyor spirali cikartirin inanın rahatlarsiniz kayınvalidem öyle yaptı ve resmen adet günleri azaldı rahatladı kadın. Bu durumda adet gunleriniz de azalır. birde bir şey daha söyleyeceğim çok temizlik malzemeleri kullanan bir insan misiniz çünkü geçen bir bir makale okudum. Deterjanı çok kullanan insanlarda cinsel istek az oluyormuş . Bunun sebebi de deterjanlar da olan bir kimyasal ürünün östrojen hormonuna olumsuz etkilemesi. Deterjan kullanimini azaltabilirsiniz. Eşinizin istekleri fazla gelebilir ama bununla baş edebilirsiniz. Cinsel iç güdüsü erkeklerde farklı çalışıyor aslında sevdiğiniz adam gidiyor başkası geliyor o anda. O yüzden siz yönetin bu durumu. Birde nane bitkisinin cinsel isteği azalttığını okudum. Bunları neden araştırdım diye sorarsan bende de buna benzer bir isteksizlik oldu. Baktım o gün çok yorgunum bitik haldeyim günü geldi cinsellik isteyecek eşim. Salata yaparken naneyi bol koyuyorum veya yemeğe inanın o gün koca sırtını dönüyor yatıyor sen yorgundun ben istekliydim diye bir kavga olmuyor. Veya kuru nane de olabilir . Başka şeyler de vardır cinsel isteği azaltan. Ve ayrıca sizdeki isteksizligi de araştırın derim. Zamanla bunlar az olduğu için siz de istekli olur ve sorun ortadan kalkar. Boşanma da ne ola ki ..

Demekki genel olarak bu durumu kaldıramıyor erkekler

Yapabilen vardır bilemem lakin regl döneminde benden seks yapmamı bekleyen adamın şeyini burup... Neyse.

Kısacası; haftada 3-4 gün demişsiniz sanırım, ki bence bu gayet yeterli. Haftada her gün gibi bir talebi varsa da siz çalışmayın, evinize de yardımcı gelsin her gün. O şartları yerine getirirse hay hay dersiniz.

Ayda sadece 1 veya 2 desek kabaca bir hesapla haftada en az 3 ediyor..
Esin haksız o halde,çocuk gibi davranmasin bir zahmet.
Evet tam da sıkıntı bu çocuk gibi trip atıp alınması,
Evet doğru ifade ettiniz, ben zaten inkar etmiyorum sürekli uzerimde bunun baskısını gördüğüm için ve bu mevzular yüzünden kavgalar edildiği için soğudum açıkça söylüyorum. Ama böyle olmasından memnun değilim, keyif aldığımız zamanlarda ortaklasa problemsiz yasayabiliyoruz, problem haline gelen benim gerçekten üzerimdeki yükler sebebiyle artık hiç bir şeye vakit ayiramamam. Kendime bakamaz duruma geldiğim oldu yani bir makyaj yapmaya bile mecalim kalmıyor en basiti, bu durumda da sürekli kendini düşünen bir koca sinirimi bozuyor, bana dese ki gel şöyle yapalım mutlu ol gönlümü hoş etse arkasından cinsellik isteyecek olsa neyse.

Yapılan yorumlardan anladığım şu ki hangi erkek olursa olsun yorgunlukmus, stresmis iş gucmus dinlemiyor bir iki atlatırsın sonrası sorun haline gelir. Genel olarak bu yönde, bir süre sonra problem haline gelecek bir duruma dönüşüyor. Ben de eşimi seviyorum o konuda bı sıkıntı yok onu arzuluyorum beğeniyorum, problem sadece biraz bunalmış olmamdi ve onun anlayışlı olmaması kaldıramayacağım laflar etmesi. Madem onlar böyle reddettigimizde inciniyorlar daha iyi anlamaları gerek bu işin içinde büyük olcude duygusallık da olduğunu ama hep tek taraflı bakıyorlar olaylara malesef.

Haftada 4 kez birlikte oluyorsunuz ve yetersiz mi geliyor adam yok artik. 7 yillik evlilik… bence esiniz hormonlarina bi care bulsun. Dinlenmek ozlemek sarilmak dokunmak bunlarda gerek. Hele cocuklu ve calisan insan icin. Bence cok haklisiniz esiniz normal degil cinsellik eslerin birbirini karsilikli mutlu etmesi demektir. Birinin bitmek bilmeyen istek ve hormonlarinin kolesi olmak demek degildir. Siz esinizle bu durumu konusun ne hakla olmaz dediginizde sayip dokuyor sex kolesi olarak mi goruyor sizi bi aciklasin.. evliligi cok yanlis anlamis kocaniz

Sürekli reddediyorum demedim yanlış anlamissiniz, görev gibi de görmüyorum keyif alıyoruz genellikle. Eşimin istekleri çok daha fazla oluyor bu da beni yıpratıyor sorun bu. Ve bunun için başkasına gidecekse bu konuda çok netim buyursun gitsin. Sonuçta ben insanım dimi her günüm ani sağlıkta aynı psikolojide gecmeyebilir. Hasta olsam ne olacak mesela bırakıp gidecek mi, tamamen yanlış eş seçimi yapmışım sizin dediginiz gibiyse.

Öyle olsa ne ala, bu şartları gündeme getirelim madem öyle bir fedakarlık yapsın dimi

Esin çok haklı dediklerinde de bir sey yok evlilik sadece bundan mi ibaret?evet sadece bundan ibaret cinsellik olmasa ben de kimsenin anasını çekmem kirli çorabını toplamam.Ayrica bir erkek her şeyden önce arzulanmayi begenilmeyi bekler.Yarin bir kadın ona kendini azıcık erkek hissettirir peşine takılır gider

Eğer isteksizliğinizi yorgunluğunuza bağlıyorsanız neden o kadar işi yapıp yoruluyorsunuz? Gördüğünüz üzere evliliğinizi ayakta tutan o işler değil cinselliğiniz. Bu olmadığı zaman oluşan gerilimden boşanmayı bile düşünüyorsunuz. O zaman neden buna öncelik vermiyorsunuz? Niye eşler birbirlerinin ne istediklerine kulak vermek yerine kendilerini hiç bitmeyecek gündelik işlerle yorar ve yıpratırlar hiç anlamam, kime faydası var şimdi bunun?

Hayır yanlış anladınız, konunun başında rakam verip çok fazla detaylandirmadigim için böyle anlasilmis olabilir. Sonradan da söyledim zaten bizim normal zamanlarda bana göre ideal olan bı birlikteliğimiz var, haftada 3 4 gün birlikte oluyoruz minimum. Ama eşime kalsa bu az, bana göre ideal bunu demek istedim.

Erkekler biraz daha keyfi bakiyorlar hayata anladığım kadarıyla, cinsellik benim için önemsiz demedim ama her gün olabilecek kadar sakin bı hayatımız yok zaten koşturmayla geciyor bir de esimin bu konudaki ısrarlari devreye girince tartışma çıkıyor. Belki cogunuza göre her gün olması da normal karşılanabilir ama çocuktan sonra farklı düşünmeye başladım, işleri zora sokmak oluyor benim sartlarimda bu durum.

Ben konuya girerken çok sınırlı bı ruh halindeydim kendimi çok anlatamadım direkt problemi yazdım ondan kaynaklandı sanırım.

Yani ben kendini aklamaya çalışan bı insan değilim dedim de zaten hata bendeyse çözümü için bir şeyler düşüneyim diye. Ama yok görüyorum ki normal davranıyorum. Abartildigi zaman bana bu bağımlılık gibi geliyor, bu da bı cinsel bağımlılık bana göre.

Haftada 3 4 demek günaşırı demek hemen hemen bu insan bu kadar enerjiyi nereden buluyor performans hapi mi kullanıyor acaba bunun daha da sık olanına bünye dayanmaz ki isi cok mu rahat bir iş ?
Hap filan kulanacak bı insan değil yani öyle olsa bilirdim. Sevmez öyle şeyleri, yan etkisi olur diye ağrı kesici bile içmeyen bı adam. İşi onu çok yoran bir iş değil ama illaki bütün gün işte yani bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…