Evlilikte sorunlu cinsellik

Tatlı tatlı anlatiminiza bayıldım, guldurdunuz beni cok teşekkürler. Biraz fedakarlık yapmasini bekliyorum eğer yaparsa dediğiniz gibi ben de daha çok ozenirim bu konuda ama her şey tek taraflı olmuyor gerçekten.

Bu tür yorumlara da saygı duyuyorum, siz de kendinize göre haklı olabilirsiniz. Ben ona begendigimi ilgi duyduğumu belli etmeyi hiç birakmadim, buna rağmen sadece bazı zamanlar onu reddettim diye bana bu tür lafları ettiği için kalbim kırıldı. Yüzüne bakmayan onu umursamayan bı insan olsam dediğiniz gibi olurdu.

Ev işleri için diyorsanız eğer, ortak kurulan bir yuva var ve sorumluluğu düzen temizlik bakımından benim üzerimde. Ben düzen konusunda biraz takıntılı bı insanım, yani öyle çayımı alayım oturayım işler beklesin modunda olamıyorum, çünkü erteledigim işler sonra yine benim başımı agritacak, inanın evde iş kaldığı zaman başka şeye odaklanamiyorum içim rahat bir şekilde oturamiyorum. Bu konuda belki biraz kendimi gelistirmem gerekiyor olabilir, ama dediginiz gibi düzeni temizliği bırakıp keyif çatmak da bana mantıklı gelmiyor. Bu ev benim evim ve ben bu ev temiz ve duzenliyken mutluyum bu yüzden uğraşıyorum yine kendimin ve ailemin mutluluğu için.

Öncelikle eşinizi çok iyi anladığımı belirtmek isterim. Benim eşimde asla isteksiz birisi değil çok düzenli bir ilişkimiz de var ama bana çoğu zaman aynı eşiniz gibi yetmiyor. Bazen her gün üst üste istediğim çok oluyor. Bir süre o kadar çok üste üste oldu ki eşim kurudum artık diye söyleniyordu. Regl zamanlarımda beraber olamasak bile her gece üstündeyim. Farklı şekillerde onu yine regl zamanlarımda boşaltıyorum. Eşimin böyle talebi olmuyordu başta ama istiyor şuan. Sizde yapabilirsiniz ilişki olmasa bile başka yollarla rahatlatmayı. Bu sürekli böyle olmuyor bu arada. Ama o sırada o istek doyurulmaz ise asla normale döneniyorsun. Benim 1-2 ay oldu. Eşim reddetmeden bazen günde 2 kez bile isteğime cevap verdi. Sonra normale döndüm haftada 3-4 bazen 5 oluyor şuan. Ama o süreçte doyum olmazsa eşiniz gibi sürekli istekli oluyorum. Bence eşiniz istesin istemesin. Bir süre her gün düzenli bir şekilde yapın. Bence normale dönecektir. Ayrıca eşinizin böyle olsa evlenmezdim vs demesinin sevgiyle alakası yok. O kadar hayvani bir his ki kendinizi kaybediyorsunuz ona ulaşamayınca. Bakın normal istekli bir insanın bunu anlamasını beklemiyorum. Ama bazen yerimde duramıyordum eşim işteyken. Yürüyüşe çıkıyordum enerjimi atayım diye. O sırada eşim beni reddetse kesinlikle yüksek tepki verirdim. Aklımla mantığımla değil o yoğun hislerle hareket ediyorum o zamanlar. Eşinizin dediği çok doğal bir sinir anı sadece. Bir çocuğun istediğini yapmayınca annesine seni sevmiyorum benim annem olmasaydın demesi gibi üzerine düşünülmemesi gereken bir şey.

gülümsetti mesajınız :)
benim regl uzun sürer eşim de söyler de şaka yapar
ahh ahh geçer mi 6 ay gibi
regl doğal bir eylem ona laf edemez kusura bakmasın

ilişki sıklığınız nedir bide
siz isteksiz olup kendinize saygı duyulsun istiyorsunuz o istekli olup

hem ev hem iş hem çocuk hepsi sizdeyse doğal olarak çok yoruluyorsunuzdur ev iş çocuk bakımı nasıldır kendisinde?
eğer yapmıyorsa isteyin az yorulursanız daha farklı olur belki :)

siz karşılık verince ne diyor mesela
ona diyin heh bak ne hissediyorsan bende aynını hissediyorum vs

İlişki sıklığınıza haftada 3-4 demişsiniz.Bu sık ve abartılı ilişki olmuyor.Ben bu konuda sizi haksız buldum.Regl iken söylenmesi hata o durumda benden ilişki isteyen adam olursa boşarim.Ama belki birbirinizi öpüp koklasanız ruhunuzu doyurursunuzm
Siz bana biraz cinselliğe uzak geldiniz.

Nane kavanozunu çöpe atasım geldi an itibariyle.

Siz hep mi böyle hissediyordunuz peki belki de değerlerim filan düşüktür o modda olamıyorum nedense, başka şeylere odaklaniyorum
Hep böyle hissetmiyorum tabiki de tamamen psikolojik bir ara 6 ay kadar hiç sevişmedim ama modumu yükseltiyorum iç.çamaşırı giyiyorum makyaj kısa elbiseler etekler ve bu adımda eşte çok önemli ama genel olarak cinselliği severim

Haftada üç dört kez birlikte oluyoruz zaten, ama adet günlerim biraz uzun sürer benim o zamanlarda hep kavga ediyoruz, misal iki gün önce olmuştu dün gece trip yedim gerçekten abartılı geliyor artık bana.
Cinsel siddet bu pardon da.Adetliyken soylenmek ne?Esiniz size cinsel ve psikolojik siddet uyguluyr.Bu bosanma sebebi direk.

He valla hic mi basi agrimasin bu kadinin djdjjdjdjd

Eşiniz kırıcı konuşuyor bu problem ancak istekleri yersiz değil. Cinsen açıdan soğuk biri olmak da karakter yapısı değil bence kimsenin. Ya toplumsal normlar ya da tam keşfedememekten kaynaklı soğuk oluyor kadınlar. Bazıları yorgunluktan cinsellik düşünmezken bazıları dinlenmek için cinsellik istiyor. Bu yüzden kitaplar okuyabilir, böyle filmler izleyebilir ve bu konuları rahatça konuşan arkadaşlar edinebilirsiniz. Başka bir yol da cinsel terapi veya evlilik terapisi…

Regl zamanı ilişki olmaz ama yine de sevişebilirsiniz.oral yoldan ikinizde boşalabilirsiniz. Illa açık açık yazalım mi?

Yardimci olmak adına kendi başınıza gelenleri anlattiginiz için çok teşekkür ederim, yaşamış birinden bunları duymak bana gerçekten iyi geldi. Daha iyi anlayabiliyorum şu an eşimi, dediğinizi ben de düşündüm, her gün o hiç bir şey demeden ben harekete geçersem belki bı sure sonra normale döner, bir de adet olduğum dönemde bizde de söylediğiniz gibi oluyor ama her gün değil üç günde bir filan. En azından şunu düşünüyorum o dönemde, yaşadığım ağrıyı sıkıntıyı o yasamis olsaydı eminim hayat dururdu onun için hiç bir şeyle ilgilenemezdi, biraz fedakarlık yapmasi gerekmez mi sonuçta bir kaç gün bir hafta sonra yine ben onunla olacağım bir yere kacmiyorum. Ama burada da mantıklı ve hassas dusunememesinin nedeni dediğiniz hayvani dürtüler sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…