- 13 Mart 2015
- 193
- 124
-
- Konu Sahibi Lifeisbetter
Bunun farkındayım ben de böyle düşünüyorum, sizce bu yaşadıklarımdan yola çıkarak ben mi çok abartiyorum, mesela adet günlerimde bile bana kızıyor ne yapabilirim bunun için mesela anladınız mı bunlar beni bunaltiyor yoksa normal zamanlarda benim de istekli olduğum zamanlar oluyor tabi.cinsellik evliliğin yapı taşlarındandır
İnsan her zaman havasında olmayabilir bu gayet normal ama sık sık reddediyorsanız adam haklı sanki
Eşinize sürekli cinsellik istediği için bencil demişsiniz ama bu durumda adamın isteklerini göz ardı ettiğiniz için siz de bencil oluyorsunuz.
İstekli olması kötü bir şey değil. Ama sizin cinselliğe bakış açınız eşinizden çok farklı. Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla evlilik cinsellikten ibaret değil o olmasa da olur gibi bir bakış açınız var.
İnsan her zaman havasında olmayabilir bu gayet normal ama sık sık reddediyorsanız adam haklı sanki
Eşinize sürekli cinsellik istediği için bencil demişsiniz ama bu durumda adamın isteklerini göz ardı ettiğiniz için siz de bencil oluyorsunuz.
İstekli olması kötü bir şey değil. Ama sizin cinselliğe bakış açınız eşinizden çok farklı. Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla evlilik cinsellikten ibaret değil o olmasa da olur gibi bir bakış açınız var.
Haftada üç dört kez birlikte oluyoruz zaten, ama adet günlerim biraz uzun sürer benim o zamanlarda hep kavga ediyoruz, misal iki gün önce olmuştu dün gece trip yedim gerçekten abartılı geliyor artık bana.Şimdi öncelikle ilişki sıklığı ne kadar? Siz ne kadara tamam diyorsunuz da kocanıza yetmiyor?
Onun dışında kocanız cinsel beklentiler konusunda haklı, çünkü evliliğin bir kısmı cinsellikten ibaret. Yoksa arkadaştan farkınız nedir? Ama kırıcı sözler söylemesi, alttan alttan aldatmakla tehdit etmesi çok çok aşırı yanlış.
Adet olduğunuz için mi kızıyor?Bunun farkındayım ben de böyle düşünüyorum, sizce bu yaşadıklarımdan yola çıkarak ben mi çok abartiyorum, mesela adet günlerimde bile bana kızıyor ne yapabilirim bunun için mesela anladınız mı bunlar beni bunaltiyor yoksa normal zamanlarda benim de istekli olduğum zamanlar oluyor tabi.
Bakış açınızı değiştirmeniz lazım bence. Sizinle sadece sevişmek için evlenmediğini siz de biliyorsunuz çünkü. Gerçekten sadece bu sebeple evlendiğini düşünüyorsanız evli kalmamanızı tavsiye ederim.Açıkçası olmasa da olur diye bakmıyorum ama böyle sık boğaz edilmek beni sinirlendiriyor, sadece bu yüzden benimleymis hissi oluyor yoksa beni istiyor olması güzel bir şey tabi.
Benim o günlerde de onunla ilgilenmemi istiyor anlatabiliyor muyum, oysa benim ağrılarım var veya psikolojim çok farklı bı boyutta, bunları anlatmaya calistigimda e napayım sen adetsin ama ben her zamanki gibiyim bu da bı ihtiyaç şeklinde yaklaşım sergiliyor bu yüzden bencil davranıyor demek istemiştim konunun başında da.Adet olduğunuz için mi kızıyor?
Yani tabi her zaman olamaz ama evlilikte cinsellik çok önemli bir faktör . Cinsellik Gün boyu tartışır küssende gece herşeyi yoluna sokabilecek güçte olan birşey. Bence her seferinde adamın isteginu kırmayın ben 3 senedir evliyim çok yorgun olduğum bitkin olduğum zamanlar oldu ama bir gün bile hayır demedim hatta o demeden yanaştım eşime . Bizim için de cinsellik çok farklıdır çok önemlidir. O büyüyü bozmak asla istemem geri çevirerekHerkese merhaba, hemen konuya giriyorum. Başından beri ara sıra tartışıp kavga ettiğimiz sorun haline gelen bı mesele bu. Eşim cinsellik konusunda aşırı istekli biri, bende durum aynı şekilde değil malesef. Yani çok fazla gün içinde yoruldugum için mi bilmiyorum aşırı zor geliyor bana ve tabi ruhsal duygusal durumlar da işin içine girince pek fazla istekli olamıyorum. Eşim çok alıngan biri ve benim isteksizliğimi çok problem haline getiriyor. Aynı zamanda da kendisi kolaylıkla kalbimi kirabilen bı yapıya sahip. Kolaylıkla kabalasabiliyor, düşünmeden konuşabiliyor, kalbim kırıldığında ondan soğuyorum ve cinsellik şöyle dursun yüzünü dahi görmek istemiyorum. Onu seviyorum ama düşüncesizligi beni çileden çıkarıyor, hayatımızda bir çok fedakarlık yapan bı insanım butun gün kosturuyorum çoğu şeyi ben idare ediyorum, sanki ben hiç bir şeyle ugrasmiyormusum gibi yorgun olmama şaşırıyor isteksiz olmama şaşırıyor bununla alakalı laf söylüyor, hatta bunu çok çok ileriye taşıdı böyle yapacağını bilseydim seninle evlenmezdim dedi bana. Ne demek yani evliliği bundan ibaret mi görüyor, böyle biri değil buna eminim sinirle söylüyor söylediklerini sonra bı çocuk gibi üzülüp ağlamaklı oluyor siniri geçtiğinde, beni gerçekten çok istediği için bu şekilde davrandığını söylüyor, ama ben bu yaşadıklarımı unutamıyorum, hiç düşünmeden ağzına geleni sayıp sonra bana bunları söyleyince bende tamir olmuyor her şey bunu anlayamıyor ve isteksiz olmamda bu yasadiklarimin da etkisi olduğunu düşünüyorum. Kin tutmayı seven biri değilim ama ne demek bilseydim seninle evlenmezdim eşine böyle bir şeyi nasıl soyleyebilirsin, bir de sürekli beni günaha sevk etme istemediğim şeyleri yaptırma diye tehtid ediyor sinirliyken, kaç kere uyardım gerçekten bu düşüncede bı insansan seninle evliliğe devam edemem bitsin dedim, benim ciddiyetimi farkedince geri vites yapıyor bitmesini istemediğini söylüyor beni ne kadar sevdiğini söylüyor vs vs ama bunların hepsi bana çok saçma geliyor, gerçekten her şeyden şüphe etmeye başladım, beni gerçekten sevse bu lafları edebilir mi, veya edebiliyorsa bı insan bu kadar düşüncesiz olabilir mi, kaldıramıyorum bu konuşmaları, konuyu kapatıp hiç bir şey olmamış gibi davranamiyorum soğuyorum, ne önerirsiniz, gerçekten boşanmayı düşünüyorum çocugum olduğu için her seferinde vazgeçiyorum. Kolay kolay evliliği bitirme taraftarı değilim belki kimine göre basit bı mesele bu ama ben öyle biri değilim, kaldıramayacağı şeyler duyduğumda karsimdakine olan güvenim çok zedeleniyor, üstelik az buz değil biz yedi yıllık evliyiz, iyi anlaşıyoruz zaman zaman arkadaş gibiyiz zaman zaman aşk dolu bı evliliğimiz var. Ama cinsellik konusu eğer ben reddedersem hep böyle sonuçlanıyor ve bıktım, ne yani benim duygularım o an o yönde değil diye ben bunları çekmek zorunda mıyım her seferinde, eşim bencil bı insan onun farkındayım ama çocukluğu çok kötü geçmiş bı insan ona kıyamıyorum, bır yanım sabret her kesin imrendigi bı evliliginiz var hemen öyle pes etme diyor, bir yanım eşimin o düşüncesiz bencil hallerini düşünüp daha fazla cekemiycem ben neden katlaniyorum bana yazık değil mi diyor, cikmazdayim anlayacağınız.
Anladım. Adam bencil. Ama siz de bencilsiniz. Sanırım evlilikte aynı kutuplar sorun yaratıyor böyle.Benim o günlerde de onunla ilgilenmemi istiyor anlatabiliyor muyum, oysa benim ağrılarım var veya psikolojim çok farklı bı boyutta, bunları anlatmaya calistigimda e napayım sen adetsin ama ben her zamanki gibiyim bu da bı ihtiyaç şeklinde yaklaşım sergiliyor bu yüzden bencil davranıyor demek istemiştim konunun başında da.
Mesela eşiniz size yapmadığınız için bu şekilde tehtid vari konuşsa o an aklıniza gelmez mi bu durum, belki de dediğiniz gibi destek almalıyız bilemiyorum takıntı mi yapıyorum bana söylediklerini acaba. Misal vakitli vakitsiz bu konuya giriyor ben biraz daha disiplinli saati saatine düzenli yaşamayı seven bı insanım, kalkıp öğle vakti çocuğun yemeğini hazırlarken bana bu tür yaklaşım sergilediginde öpüyor sarıliyor ben de öpüyorum sonra ileri boyuta taşımak istiyor, o an zamansız geliyor bana ne alaka şu saatte diyorum bu sefer red yedi diye sinirleniyor.regl gününde istemek nedir ya? hadi kan durumunu geçtim de o günlerde benim karnımda yara var gibi olur o halde ilişki beklentisi çok sapıkça geldi bana. he adam her istediğinde başım ağrıyor modundaysanız haklı. ben gün aşırı yapmak isterim en kötü 2 gün aradan fazla olsun istemem. hem ben rahatlıyorum hem eşimi seviyorum o anlarımız hoşuma gidiyor. yorgunluk bi bahane değil bence. aksine insanı dinlendiren bir aktivite. bunun dışında bir sorun yoksa destek alın bence. hanginizin davranışları anormalse ona göre yaklaşılır. içeriğini bilmiyoruz çünkü kaç günde bir istiyor eşiniz ve siz kaç günde bir ok diyorsunuz. adam günde 2-3 kere istiyorsa normal değil yani tabiki...
Cinsellik çok önemli, biran önce tedavi olun yardım alın, eşinizin üslubu kötü ama siz de çaba sarfetmiyorsunuz , böyle yaparsanız evliliğiniz sürmez zaten..Herkese merhaba, hemen konuya giriyorum. Başından beri ara sıra tartışıp kavga ettiğimiz sorun haline gelen bı mesele bu. Eşim cinsellik konusunda aşırı istekli biri, bende durum aynı şekilde değil malesef. Yani çok fazla gün içinde yoruldugum için mi bilmiyorum aşırı zor geliyor bana ve tabi ruhsal duygusal durumlar da işin içine girince pek fazla istekli olamıyorum. Eşim çok alıngan biri ve benim isteksizliğimi çok problem haline getiriyor. Aynı zamanda da kendisi kolaylıkla kalbimi kirabilen bı yapıya sahip. Kolaylıkla kabalasabiliyor, düşünmeden konuşabiliyor, kalbim kırıldığında ondan soğuyorum ve cinsellik şöyle dursun yüzünü dahi görmek istemiyorum. Onu seviyorum ama düşüncesizligi beni çileden çıkarıyor, hayatımızda bir çok fedakarlık yapan bı insanım butun gün kosturuyorum çoğu şeyi ben idare ediyorum, sanki ben hiç bir şeyle ugrasmiyormusum gibi yorgun olmama şaşırıyor isteksiz olmama şaşırıyor bununla alakalı laf söylüyor, hatta bunu çok çok ileriye taşıdı böyle yapacağını bilseydim seninle evlenmezdim dedi bana. Ne demek yani evliliği bundan ibaret mi görüyor, böyle biri değil buna eminim sinirle söylüyor söylediklerini sonra bı çocuk gibi üzülüp ağlamaklı oluyor siniri geçtiğinde, beni gerçekten çok istediği için bu şekilde davrandığını söylüyor, ama ben bu yaşadıklarımı unutamıyorum, hiç düşünmeden ağzına geleni sayıp sonra bana bunları söyleyince bende tamir olmuyor her şey bunu anlayamıyor ve isteksiz olmamda bu yasadiklarimin da etkisi olduğunu düşünüyorum. Kin tutmayı seven biri değilim ama ne demek bilseydim seninle evlenmezdim eşine böyle bir şeyi nasıl soyleyebilirsin, bir de sürekli beni günaha sevk etme istemediğim şeyleri yaptırma diye tehtid ediyor sinirliyken, kaç kere uyardım gerçekten bu düşüncede bı insansan seninle evliliğe devam edemem bitsin dedim, benim ciddiyetimi farkedince geri vites yapıyor bitmesini istemediğini söylüyor beni ne kadar sevdiğini söylüyor vs vs ama bunların hepsi bana çok saçma geliyor, gerçekten her şeyden şüphe etmeye başladım, beni gerçekten sevse bu lafları edebilir mi, veya edebiliyorsa bı insan bu kadar düşüncesiz olabilir mi, kaldıramıyorum bu konuşmaları, konuyu kapatıp hiç bir şey olmamış gibi davranamiyorum soğuyorum, ne önerirsiniz, gerçekten boşanmayı düşünüyorum çocugum olduğu için her seferinde vazgeçiyorum. Kolay kolay evliliği bitirme taraftarı değilim belki kimine göre basit bı mesele bu ama ben öyle biri değilim, kaldıramayacağı şeyler duyduğumda karsimdakine olan güvenim çok zedeleniyor, üstelik az buz değil biz yedi yıllık evliyiz, iyi anlaşıyoruz zaman zaman arkadaş gibiyiz zaman zaman aşk dolu bı evliliğimiz var. Ama cinsellik konusu eğer ben reddedersem hep böyle sonuçlanıyor ve bıktım, ne yani benim duygularım o an o yönde değil diye ben bunları çekmek zorunda mıyım her seferinde, eşim bencil bı insan onun farkındayım ama çocukluğu çok kötü geçmiş bı insan ona kıyamıyorum, bır yanım sabret her kesin imrendigi bı evliliginiz var hemen öyle pes etme diyor, bir yanım eşimin o düşüncesiz bencil hallerini düşünüp daha fazla cekemiycem ben neden katlaniyorum bana yazık değil mi diyor, cikmazdayim anlayacağınız.