Evlilikte sorunlu cinsellik

Bak kardeşim haklısın tabi ki sürekli adet döneminde bile istemesi tabi ki yanlış ama napcan erkeklerin nefsi köpek nefsine benzermiş tabiki adet dönemlerinde olmaz ona güzel bir dille hayatım biliyosun adet dönemi olmaması gereken bir dönem diye öperek severek anlatabilirsin böyle bi tanıdıgım sürekli istemesinden kocasından boşanmıştı ama o hergün ve günde bi kaç kez çok haklıydı belkide eşin senden bekliyodur erkekler isteyen kadınlara bayılır şöyle söyliyim çocuktan dolayı bzim haftada 3 kez ancadır o bile fazla ama çoğunda ben çağırıyorum ve adamın hoşuna gidiyo bende istiyorum gercı o ayrı bır durum ama yap kocana istiyomus gibi napcan gülüm kocan o senin başka kadına gitse daha mı iyi bu sefer ben sana yetmedim mi olcak adamda sana ben istediğimde vermedin olcak eşin hormonu yüksek biri olabılır idare edicez bende mesela böyle isteyen kadınların hayatına çok imreniyom ay ne güzel kocası sürekli istiyo diye benımkıde tam tersi haftada 2 yap yetıyo boşver bunun için bozma hayatını birbirnizi tatlı dille idare edin😍🥰😘
Tatlı tatlı anlatiminiza bayıldım, guldurdunuz beni cok teşekkürler. 😊 Biraz fedakarlık yapmasini bekliyorum eğer yaparsa dediğiniz gibi ben de daha çok ozenirim bu konuda ama her şey tek taraflı olmuyor gerçekten.

Esin çok haklı dediklerinde de bir sey yok evlilik sadece bundan mi ibaret?evet sadece bundan ibaret cinsellik olmasa ben de kimsenin anasını çekmem kirli çorabını toplamam.Ayrica bir erkek her şeyden önce arzulanmayi begenilmeyi bekler.Yarin bir kadın ona kendini azıcık erkek hissettirir peşine takılır gider
Bu tür yorumlara da saygı duyuyorum, siz de kendinize göre haklı olabilirsiniz. Ben ona begendigimi ilgi duyduğumu belli etmeyi hiç birakmadim, buna rağmen sadece bazı zamanlar onu reddettim diye bana bu tür lafları ettiği için kalbim kırıldı. Yüzüne bakmayan onu umursamayan bı insan olsam dediğiniz gibi olurdu.

Eğer isteksizliğinizi yorgunluğunuza bağlıyorsanız neden o kadar işi yapıp yoruluyorsunuz? Gördüğünüz üzere evliliğinizi ayakta tutan o işler değil cinselliğiniz. Bu olmadığı zaman oluşan gerilimden boşanmayı bile düşünüyorsunuz. O zaman neden buna öncelik vermiyorsunuz? Niye eşler birbirlerinin ne istediklerine kulak vermek yerine kendilerini hiç bitmeyecek gündelik işlerle yorar ve yıpratırlar hiç anlamam, kime faydası var şimdi bunun?
Ev işleri için diyorsanız eğer, ortak kurulan bir yuva var ve sorumluluğu düzen temizlik bakımından benim üzerimde. Ben düzen konusunda biraz takıntılı bı insanım, yani öyle çayımı alayım oturayım işler beklesin modunda olamıyorum, çünkü erteledigim işler sonra yine benim başımı agritacak, inanın evde iş kaldığı zaman başka şeye odaklanamiyorum içim rahat bir şekilde oturamiyorum. Bu konuda belki biraz kendimi gelistirmem gerekiyor olabilir, ama dediginiz gibi düzeni temizliği bırakıp keyif çatmak da bana mantıklı gelmiyor. Bu ev benim evim ve ben bu ev temiz ve duzenliyken mutluyum bu yüzden uğraşıyorum yine kendimin ve ailemin mutluluğu için.

Öncelikle eşinizi çok iyi anladığımı belirtmek isterim. Benim eşimde asla isteksiz birisi değil çok düzenli bir ilişkimiz de var ama bana çoğu zaman aynı eşiniz gibi yetmiyor. Bazen her gün üst üste istediğim çok oluyor. Bir süre o kadar çok üste üste oldu ki eşim kurudum artık diye söyleniyordu. Regl zamanlarımda beraber olamasak bile her gece üstündeyim. Farklı şekillerde onu yine regl zamanlarımda boşaltıyorum. Eşimin böyle talebi olmuyordu başta ama istiyor şuan. Sizde yapabilirsiniz ilişki olmasa bile başka yollarla rahatlatmayı. Bu sürekli böyle olmuyor bu arada. Ama o sırada o istek doyurulmaz ise asla normale döneniyorsun. Benim 1-2 ay oldu. Eşim reddetmeden bazen günde 2 kez bile isteğime cevap verdi. Sonra normale döndüm haftada 3-4 bazen 5 oluyor şuan. Ama o süreçte doyum olmazsa eşiniz gibi sürekli istekli oluyorum. Bence eşiniz istesin istemesin. Bir süre her gün düzenli bir şekilde yapın. Bence normale dönecektir. Ayrıca eşinizin böyle olsa evlenmezdim vs demesinin sevgiyle alakası yok. O kadar hayvani bir his ki kendinizi kaybediyorsunuz ona ulaşamayınca. Bakın normal istekli bir insanın bunu anlamasını beklemiyorum. Ama bazen yerimde duramıyordum eşim işteyken. Yürüyüşe çıkıyordum enerjimi atayım diye. O sırada eşim beni reddetse kesinlikle yüksek tepki verirdim. Aklımla mantığımla değil o yoğun hislerle hareket ediyorum o zamanlar. Eşinizin dediği çok doğal bir sinir anı sadece. Bir çocuğun istediğini yapmayınca annesine seni sevmiyorum benim annem olmasaydın demesi gibi üzerine düşünülmemesi gereken bir şey.

Bunun farkındayım ben de böyle düşünüyorum, sizce bu yaşadıklarımdan yola çıkarak ben mi çok abartiyorum, mesela adet günlerimde bile bana kızıyor ne yapabilirim bunun için mesela anladınız mı bunlar beni bunaltiyor yoksa normal zamanlarda benim de istekli olduğum zamanlar oluyor tabi.
gülümsetti mesajınız :)
benim regl uzun sürer eşim de söyler de şaka yapar
ahh ahh geçer mi 6 ay gibi
regl doğal bir eylem ona laf edemez kusura bakmasın

ilişki sıklığınız nedir bide
siz isteksiz olup kendinize saygı duyulsun istiyorsunuz o istekli olup

hem ev hem iş hem çocuk hepsi sizdeyse doğal olarak çok yoruluyorsunuzdur ev iş çocuk bakımı nasıldır kendisinde?
eğer yapmıyorsa isteyin az yorulursanız daha farklı olur belki :)

Bazen karşılık veriyorum bu şekilde asla tahammül edemiyor tabi edebilir mi, ama o söyleyince sanki hafif bı lafmis gibi önemsiz geliyor ona, hazmedemiyorum bunları. Zaten sürekli problemleri konuşup çözmeye çalışan biriyim anlatmaya çalışıyorum bı sorun olduğunda bak şöyle böyle diye ona kalsa bir haftalık evliyken bosanmistik biz
siz karşılık verince ne diyor mesela
ona diyin heh bak ne hissediyorsan bende aynını hissediyorum vs

İlişki sıklığınıza haftada 3-4 demişsiniz.Bu sık ve abartılı ilişki olmuyor.Ben bu konuda sizi haksız buldum.Regl iken söylenmesi hata o durumda benden ilişki isteyen adam olursa boşarim.Ama belki birbirinizi öpüp koklasanız ruhunuzu doyurursunuzm
Siz bana biraz cinselliğe uzak geldiniz.

Ben olaya tamamen başka bir taraftan bakıp yorum yapmak istiyorum canım. Seni çok iyi anladım. Doğum kontrol işini siz yüklenmişsiniz spiralde genelde böyle durumlar oluyor spirali cikartirin inanın rahatlarsiniz kayınvalidem öyle yaptı ve resmen adet günleri azaldı rahatladı kadın. Bu durumda adet gunleriniz de azalır. birde bir şey daha söyleyeceğim çok temizlik malzemeleri kullanan bir insan misiniz çünkü geçen bir bir makale okudum. Deterjanı çok kullanan insanlarda cinsel istek az oluyormuş . Bunun sebebi de deterjanlar da olan bir kimyasal ürünün östrojen hormonuna olumsuz etkilemesi. Deterjan kullanimini azaltabilirsiniz. Eşinizin istekleri fazla gelebilir ama bununla baş edebilirsiniz. Cinsel iç güdüsü erkeklerde farklı çalışıyor aslında sevdiğiniz adam gidiyor başkası geliyor o anda. O yüzden siz yönetin bu durumu. Birde nane bitkisinin cinsel isteği azalttığını okudum. Bunları neden araştırdım diye sorarsan bende de buna benzer bir isteksizlik oldu. Baktım o gün çok yorgunum bitik haldeyim günü geldi cinsellik isteyecek eşim. Salata yaparken naneyi bol koyuyorum veya yemeğe inanın o gün koca sırtını dönüyor yatıyor 😂😂😂 sen yorgundun ben istekliydim diye bir kavga olmuyor. Veya kuru nane de olabilir . Başka şeyler de vardır cinsel isteği azaltan. Ve ayrıca sizdeki isteksizligi de araştırın derim. Zamanla bunlar az olduğu için siz de istekli olur ve sorun ortadan kalkar. Boşanma da ne ola ki ..
Nane kavanozunu çöpe atasım geldi an itibariyle.

Siz hep mi böyle hissediyordunuz peki belki de değerlerim filan düşüktür o modda olamıyorum nedense, başka şeylere odaklaniyorum
Hep böyle hissetmiyorum tabiki de tamamen psikolojik bir ara 6 ay kadar hiç sevişmedim ama modumu yükseltiyorum iç.çamaşırı giyiyorum makyaj kısa elbiseler etekler ve bu adımda eşte çok önemli ama genel olarak cinselliği severim

Haftada üç dört kez birlikte oluyoruz zaten, ama adet günlerim biraz uzun sürer benim o zamanlarda hep kavga ediyoruz, misal iki gün önce olmuştu dün gece trip yedim gerçekten abartılı geliyor artık bana.
Cinsel siddet bu pardon da.Adetliyken soylenmek ne?Esiniz size cinsel ve psikolojik siddet uyguluyr.Bu bosanma sebebi direk.

Yahu kadin diyor ki haftada 3-4 oluyor zaten. Kadin niye cinsel isteksizlik icin tedavi gorsun? Bence siz gayet haklisiniz. Ve de anladigim kadariyla zaten size soyledigi kirici seylerden dolayi sogumussunuz. Ben esinizi hic hakli goremedim. Bu kadar kirdiktan sonra adet gununde de beni rahatlat nedir, pasamiza bakin. Bence oturup acik acik konusun. Ne kadar kirildiginizi ve bu yuzden ondan cinsel anlamda uzaklasmaya basladiginizi ictenlikle anlatin. Once o incittigini tamir etsin, sonra beklenti icine girsin.
He valla hic mi basi agrimasin bu kadinin djdjjdjdjd

Herkese merhaba, hemen konuya giriyorum. Başından beri ara sıra tartışıp kavga ettiğimiz sorun haline gelen bı mesele bu. Eşim cinsellik konusunda aşırı istekli biri, bende durum aynı şekilde değil malesef. Yani çok fazla gün içinde yoruldugum için mi bilmiyorum aşırı zor geliyor bana ve tabi ruhsal duygusal durumlar da işin içine girince pek fazla istekli olamıyorum. Eşim çok alıngan biri ve benim isteksizliğimi çok problem haline getiriyor. Aynı zamanda da kendisi kolaylıkla kalbimi kirabilen bı yapıya sahip. Kolaylıkla kabalasabiliyor, düşünmeden konuşabiliyor, kalbim kırıldığında ondan soğuyorum ve cinsellik şöyle dursun yüzünü dahi görmek istemiyorum. Onu seviyorum ama düşüncesizligi beni çileden çıkarıyor, hayatımızda bir çok fedakarlık yapan bı insanım butun gün kosturuyorum çoğu şeyi ben idare ediyorum, sanki ben hiç bir şeyle ugrasmiyormusum gibi yorgun olmama şaşırıyor isteksiz olmama şaşırıyor bununla alakalı laf söylüyor, hatta bunu çok çok ileriye taşıdı böyle yapacağını bilseydim seninle evlenmezdim dedi bana. Ne demek yani evliliği bundan ibaret mi görüyor, böyle biri değil buna eminim sinirle söylüyor söylediklerini sonra bı çocuk gibi üzülüp ağlamaklı oluyor siniri geçtiğinde, beni gerçekten çok istediği için bu şekilde davrandığını söylüyor, ama ben bu yaşadıklarımı unutamıyorum, hiç düşünmeden ağzına geleni sayıp sonra bana bunları söyleyince bende tamir olmuyor her şey bunu anlayamıyor ve isteksiz olmamda bu yasadiklarimin da etkisi olduğunu düşünüyorum. Kin tutmayı seven biri değilim ama ne demek bilseydim seninle evlenmezdim eşine böyle bir şeyi nasıl soyleyebilirsin, bir de sürekli beni günaha sevk etme istemediğim şeyleri yaptırma diye tehtid ediyor sinirliyken, kaç kere uyardım gerçekten bu düşüncede bı insansan seninle evliliğe devam edemem bitsin dedim, benim ciddiyetimi farkedince geri vites yapıyor bitmesini istemediğini söylüyor beni ne kadar sevdiğini söylüyor vs vs ama bunların hepsi bana çok saçma geliyor, gerçekten her şeyden şüphe etmeye başladım, beni gerçekten sevse bu lafları edebilir mi, veya edebiliyorsa bı insan bu kadar düşüncesiz olabilir mi, kaldıramıyorum bu konuşmaları, konuyu kapatıp hiç bir şey olmamış gibi davranamiyorum soğuyorum, ne önerirsiniz, gerçekten boşanmayı düşünüyorum çocugum olduğu için her seferinde vazgeçiyorum. Kolay kolay evliliği bitirme taraftarı değilim belki kimine göre basit bı mesele bu ama ben öyle biri değilim, kaldıramayacağı şeyler duyduğumda karsimdakine olan güvenim çok zedeleniyor, üstelik az buz değil biz yedi yıllık evliyiz, iyi anlaşıyoruz zaman zaman arkadaş gibiyiz zaman zaman aşk dolu bı evliliğimiz var. Ama cinsellik konusu eğer ben reddedersem hep böyle sonuçlanıyor ve bıktım, ne yani benim duygularım o an o yönde değil diye ben bunları çekmek zorunda mıyım her seferinde, eşim bencil bı insan onun farkındayım ama çocukluğu çok kötü geçmiş bı insan ona kıyamıyorum, bır yanım sabret her kesin imrendigi bı evliliginiz var hemen öyle pes etme diyor, bir yanım eşimin o düşüncesiz bencil hallerini düşünüp daha fazla cekemiycem ben neden katlaniyorum bana yazık değil mi diyor, cikmazdayim anlayacağınız.
Eşiniz kırıcı konuşuyor bu problem ancak istekleri yersiz değil. Cinsen açıdan soğuk biri olmak da karakter yapısı değil bence kimsenin. Ya toplumsal normlar ya da tam keşfedememekten kaynaklı soğuk oluyor kadınlar. Bazıları yorgunluktan cinsellik düşünmezken bazıları dinlenmek için cinsellik istiyor. Bu yüzden kitaplar okuyabilir, böyle filmler izleyebilir ve bu konuları rahatça konuşan arkadaşlar edinebilirsiniz. Başka bir yol da cinsel terapi veya evlilik terapisi…

Bunun farkındayım ben de böyle düşünüyorum, sizce bu yaşadıklarımdan yola çıkarak ben mi çok abartiyorum, mesela adet günlerimde bile bana kızıyor ne yapabilirim bunun için mesela anladınız mı bunlar beni bunaltiyor yoksa normal zamanlarda benim de istekli olduğum zamanlar oluyor tabi.
Regl zamanı ilişki olmaz ama yine de sevişebilirsiniz.oral yoldan ikinizde boşalabilirsiniz. Illa açık açık yazalım mi?

Öncelikle eşinizi çok iyi anladığımı belirtmek isterim. Benim eşimde asla isteksiz birisi değil çok düzenli bir ilişkimiz de var ama bana çoğu zaman aynı eşiniz gibi yetmiyor. Bazen her gün üst üste istediğim çok oluyor. Bir süre o kadar çok üste üste oldu ki eşim kurudum artık diye söyleniyordu. Regl zamanlarımda beraber olamasak bile her gece üstündeyim. Farklı şekillerde onu yine regl zamanlarımda boşaltıyorum. Eşimin böyle talebi olmuyordu başta ama istiyor şuan. Sizde yapabilirsiniz ilişki olmasa bile başka yollarla rahatlatmayı. Bu sürekli böyle olmuyor bu arada. Ama o sırada o istek doyurulmaz ise asla normale döneniyorsun. Benim 1-2 ay oldu. Eşim reddetmeden bazen günde 2 kez bile isteğime cevap verdi. Sonra normale döndüm haftada 3-4 bazen 5 oluyor şuan. Ama o süreçte doyum olmazsa eşiniz gibi sürekli istekli oluyorum. Bence eşiniz istesin istemesin. Bir süre her gün düzenli bir şekilde yapın. Bence normale dönecektir. Ayrıca eşinizin böyle olsa evlenmezdim vs demesinin sevgiyle alakası yok. O kadar hayvani bir his ki kendinizi kaybediyorsunuz ona ulaşamayınca. Bakın normal istekli bir insanın bunu anlamasını beklemiyorum. Ama bazen yerimde duramıyordum eşim işteyken. Yürüyüşe çıkıyordum enerjimi atayım diye. O sırada eşim beni reddetse kesinlikle yüksek tepki verirdim. Aklımla mantığımla değil o yoğun hislerle hareket ediyorum o zamanlar. Eşinizin dediği çok doğal bir sinir anı sadece. Bir çocuğun istediğini yapmayınca annesine seni sevmiyorum benim annem olmasaydın demesi gibi üzerine düşünülmemesi gereken bir şey.

Yardimci olmak adına kendi başınıza gelenleri anlattiginiz için çok teşekkür ederim, yaşamış birinden bunları duymak bana gerçekten iyi geldi. Daha iyi anlayabiliyorum şu an eşimi, dediğinizi ben de düşündüm, her gün o hiç bir şey demeden ben harekete geçersem belki bı sure sonra normale döner, bir de adet olduğum dönemde bizde de söylediğiniz gibi oluyor ama her gün değil üç günde bir filan. En azından şunu düşünüyorum o dönemde, yaşadığım ağrıyı sıkıntıyı o yasamis olsaydı eminim hayat dururdu onun için hiç bir şeyle ilgilenemezdi, biraz fedakarlık yapmasi gerekmez mi sonuçta bir kaç gün bir hafta sonra yine ben onunla olacağım bir yere kacmiyorum. Ama burada da mantıklı ve hassas dusunememesinin nedeni dediğiniz hayvani dürtüler sanırım.

X