- 13 Mart 2015
- 193
- 124
-
- Konu Sahibi Lifeisbetter
:) Aynı muhabbet bizde de oluyor, adetim 9 10 gün sürüyor, ona bir yıl gibi geliyormus. İlişki normal zamanlarda haftada üç dört gün oluyor en az.gülümsetti mesajınız :)
benim regl uzun sürer eşim de söyler de şaka yapar
ahh ahh geçer mi 6 ay gibi
regl doğal bir eylem ona laf edemez kusura bakmasın
ilişki sıklığınız nedir bide
siz isteksiz olup kendinize saygı duyulsun istiyorsunuz o istekli olup
hem ev hem iş hem çocuk hepsi sizdeyse doğal olarak çok yoruluyorsunuzdur ev iş çocuk bakımı nasıldır kendisinde?
eğer yapmıyorsa isteyin az yorulursanız daha farklı olur belki :)
Sessiz sakin biri genel olarak, ama çabuk sinirlenen bı yapısı varÇok merak ettim, eşiniz günlük yaşamında nasılsın biri? Tezcanlı biri mi yoksa sessiz sakin biri mi genel olarak
Ben çalışmıyorum, ev işleri ve çocuk benim sorumlulugumda. Çocukla tabi ilgileniyor ama oyun oynuyor genellikle onunla, kişisel ihtiyaçlarını karşılamıyor onlarla hep ben ilgileniyorum.2nizde çalışıyorsunuz ve tüm ev işleri sizde mi? Eğer öyleyse yorulmanız normal.
Önerilerinizi dikkate alacağım, teşekkürler.Eş
Eşiniz kırıcı konuşuyor bu problem ancak istekleri yersiz değil. Cinsen açıdan soğuk biri olmak da karakter yapısı değil bence kimsenin. Ya toplumsal normlar ya da tam keşfedememekten kaynaklı soğuk oluyor kadınlar. Bazıları yorgunluktan cinsellik düşünmezken bazıları dinlenmek için cinsellik istiyor. Bu yüzden kitaplar okuyabilir, böyle filmler izleyebilir ve bu konuları rahatça konuşan arkadaşlar edinebilirsiniz. Başka bir yol da cinsel terapi veya evlilik terapisi…
Regl olmadiginiz zamanlarda da sürekli reddettiğiniz icin reglken de "sanki regl olmasan cok farklısın" diye düşündüğü icin agresiflesebiliyodur. Bi süre şöyle deneyin regl değilken reddetmeyin yani o ay boyunca hiç red yaşamasın sonra regl olunca doğal olarak ilişki olmayacak tabi. Bakalim o zaman da bu kadar agresifleşecek mi? Yine ayni tavri sergilerse haksiz tabiki, gerci simdi de reglken böyle yapinca kendini haksiz duruma düşürüyor ama bi de öyle deneyin. Onun dışında esiniz genel olarak kırıcı hadsiz üslupsuz gibi geldi bana.Benim o günlerde de onunla ilgilenmemi istiyor anlatabiliyor muyum, oysa benim ağrılarım var veya psikolojim çok farklı bı boyutta, bunları anlatmaya calistigimda e napayım sen adetsin ama ben her zamanki gibiyim bu da bı ihtiyaç şeklinde yaklaşım sergiliyor bu yüzden bencil davranıyor demek istemiştim konunun başında da.
Söylediğinizi deneyeceğim teşekkürlerRegl olmadiginiz zamanlarda da sürekli reddettiğiniz icin reglken de "sanki regl olmasan cok farklısın" diye düşündüğü icin agresiflesebiliyodur. Bi süre şöyle deneyin regl değilken reddetmeyin yani o ay boyunca hiç red yaşamasın sonra regl olunca doğal olarak ilişki olmayacak tabi. Bakalim o zaman da bu kadar agresifleşecek mi? Yine ayni tavri sergilerse haksiz tabiki, gerci simdi de reglken böyle yapinca kendini haksiz duruma düşürüyor ama bi de öyle deneyin. Onun dışında esiniz genel olarak kırıcı hadsiz üslupsuz gibi geldi bana.
Bi de haftada 3-4 bana normal geldi aşırı değil.
Evet ikimiz de memnun oluyoruz o konuda bı sıkıntı yokHaftada 3.4 demişsiniz ama o ilişkilerde nirvanaya ulaşıyor musunuz ilişkinin sayısı önemli değil ne kadar mutlu bittiği önemli
açıkça söyleyeceksiniz yardım etmiyorsan param ile kadın tutacağım başka türlü olmuyor vs:) Aynı muhabbet bizde de oluyor, adetim 9 10 gün sürüyor, ona bir yıl gibi geliyormus. İlişki normal zamanlarda haftada üç dört gün oluyor en az.
İşler konusunda yardımcı olmuyor malesef, arada bir bugün yemek yapamadım diyorum hazır getiriyor veya dışarıda yiyoruz, bunu yardımdan sayarsak eğer bı bu var. :)
Bir de çöpleri atıyor sağolsun...
Öncelikle yardım almaya grldiginiz bu platformda yardım olarak genelde boşan gitsin diyen botlar mevcut onlardan uzak durursaniz iyi edersiniz . Evet tabii evlilik cinsellik ten ibaret degil ama cinsellik dışı bir şey de değil, hatta temeli. Temel taşı olan bir şeyi esirgerseniz böyle tatsızlıklar olacaktır, soncta karşınızdaki de siz de kusursuz değilsiniz.. Ya tatlı dille izah edin ya da kısa yollarla mesela elinizle hemen boşaltın bitsin gitsin.. Ama cinselliksiz de beni sevsin evlilik cinsellik demek değil kafasından cıkın çünkü yanlış buradan başlıyorHerkese merhaba, hemen konuya giriyorum. Başından beri ara sıra tartışıp kavga ettiğimiz sorun haline gelen bı mesele bu. Eşim cinsellik konusunda aşırı istekli biri, bende durum aynı şekilde değil malesef. Yani çok fazla gün içinde yoruldugum için mi bilmiyorum aşırı zor geliyor bana ve tabi ruhsal duygusal durumlar da işin içine girince pek fazla istekli olamıyorum. Eşim çok alıngan biri ve benim isteksizliğimi çok problem haline getiriyor. Aynı zamanda da kendisi kolaylıkla kalbimi kirabilen bı yapıya sahip. Kolaylıkla kabalasabiliyor, düşünmeden konuşabiliyor, kalbim kırıldığında ondan soğuyorum ve cinsellik şöyle dursun yüzünü dahi görmek istemiyorum. Onu seviyorum ama düşüncesizligi beni çileden çıkarıyor, hayatımızda bir çok fedakarlık yapan bı insanım butun gün kosturuyorum çoğu şeyi ben idare ediyorum, sanki ben hiç bir şeyle ugrasmiyormusum gibi yorgun olmama şaşırıyor isteksiz olmama şaşırıyor bununla alakalı laf söylüyor, hatta bunu çok çok ileriye taşıdı böyle yapacağını bilseydim seninle evlenmezdim dedi bana. Ne demek yani evliliği bundan ibaret mi görüyor, böyle biri değil buna eminim sinirle söylüyor söylediklerini sonra bı çocuk gibi üzülüp ağlamaklı oluyor siniri geçtiğinde, beni gerçekten çok istediği için bu şekilde davrandığını söylüyor, ama ben bu yaşadıklarımı unutamıyorum, hiç düşünmeden ağzına geleni sayıp sonra bana bunları söyleyince bende tamir olmuyor her şey bunu anlayamıyor ve isteksiz olmamda bu yasadiklarimin da etkisi olduğunu düşünüyorum. Kin tutmayı seven biri değilim ama ne demek bilseydim seninle evlenmezdim eşine böyle bir şeyi nasıl soyleyebilirsin, bir de sürekli beni günaha sevk etme istemediğim şeyleri yaptırma diye tehtid ediyor sinirliyken, kaç kere uyardım gerçekten bu düşüncede bı insansan seninle evliliğe devam edemem bitsin dedim, benim ciddiyetimi farkedince geri vites yapıyor bitmesini istemediğini söylüyor beni ne kadar sevdiğini söylüyor vs vs ama bunların hepsi bana çok saçma geliyor, gerçekten her şeyden şüphe etmeye başladım, beni gerçekten sevse bu lafları edebilir mi, veya edebiliyorsa bı insan bu kadar düşüncesiz olabilir mi, kaldıramıyorum bu konuşmaları, konuyu kapatıp hiç bir şey olmamış gibi davranamiyorum soğuyorum, ne önerirsiniz, gerçekten boşanmayı düşünüyorum çocugum olduğu için her seferinde vazgeçiyorum. Kolay kolay evliliği bitirme taraftarı değilim belki kimine göre basit bı mesele bu ama ben öyle biri değilim, kaldıramayacağı şeyler duyduğumda karsimdakine olan güvenim çok zedeleniyor, üstelik az buz değil biz yedi yıllık evliyiz, iyi anlaşıyoruz zaman zaman arkadaş gibiyiz zaman zaman aşk dolu bı evliliğimiz var. Ama cinsellik konusu eğer ben reddedersem hep böyle sonuçlanıyor ve bıktım, ne yani benim duygularım o an o yönde değil diye ben bunları çekmek zorunda mıyım her seferinde, eşim bencil bı insan onun farkındayım ama çocukluğu çok kötü geçmiş bı insan ona kıyamıyorum, bır yanım sabret her kesin imrendigi bı evliliginiz var hemen öyle pes etme diyor, bir yanım eşimin o düşüncesiz bencil hallerini düşünüp daha fazla cekemiycem ben neden katlaniyorum bana yazık değil mi diyor, cikmazdayim anlayacağınız.
Evlilik bir masaysa, cinsellik bu masanın bir değil iki ayağıdır. Evlilik bundan ibaret değil demişsiniz ama kesinlikle cinsellik çok önemli bir evlilikte. Sonuçta arkadaş değilsiniz. İstekli bir erkek için isteksiz bir kadınla bir evi arkadaş gibi paylaşmak çok zor. Burada iktidarsız, isteksiz erkeklere yorumlar yapıyoruz, çözümler sunuyoruz, hatta bazen haddimizi aşarak eksik bir erkek olduğunu ima edip boşan diyoruz.(Bu tarz bir düşüncede değilim, sadece böyle yorumları çok okudum bu sitede.) Ama konu kadının isteksizliğine gelince hep bir savunma, bir şeylerin arkasına saklanarak kendini haklı çıkarma çabası var. Eşinizin üslubunu asla doğru bulmuyorum. Aşağılayıcı, kaba ve tehditkar bir konuşma tarzı var. Ama sizce artık canına tak etmiş olabilir mi?Herkese merhaba, hemen konuya giriyorum. Başından beri ara sıra tartışıp kavga ettiğimiz sorun haline gelen bı mesele bu. Eşim cinsellik konusunda aşırı istekli biri, bende durum aynı şekilde değil malesef. Yani çok fazla gün içinde yoruldugum için mi bilmiyorum aşırı zor geliyor bana ve tabi ruhsal duygusal durumlar da işin içine girince pek fazla istekli olamıyorum. Eşim çok alıngan biri ve benim isteksizliğimi çok problem haline getiriyor. Aynı zamanda da kendisi kolaylıkla kalbimi kirabilen bı yapıya sahip. Kolaylıkla kabalasabiliyor, düşünmeden konuşabiliyor, kalbim kırıldığında ondan soğuyorum ve cinsellik şöyle dursun yüzünü dahi görmek istemiyorum. Onu seviyorum ama düşüncesizligi beni çileden çıkarıyor, hayatımızda bir çok fedakarlık yapan bı insanım butun gün kosturuyorum çoğu şeyi ben idare ediyorum, sanki ben hiç bir şeyle ugrasmiyormusum gibi yorgun olmama şaşırıyor isteksiz olmama şaşırıyor bununla alakalı laf söylüyor, hatta bunu çok çok ileriye taşıdı böyle yapacağını bilseydim seninle evlenmezdim dedi bana. Ne demek yani evliliği bundan ibaret mi görüyor, böyle biri değil buna eminim sinirle söylüyor söylediklerini sonra bı çocuk gibi üzülüp ağlamaklı oluyor siniri geçtiğinde, beni gerçekten çok istediği için bu şekilde davrandığını söylüyor, ama ben bu yaşadıklarımı unutamıyorum, hiç düşünmeden ağzına geleni sayıp sonra bana bunları söyleyince bende tamir olmuyor her şey bunu anlayamıyor ve isteksiz olmamda bu yasadiklarimin da etkisi olduğunu düşünüyorum. Kin tutmayı seven biri değilim ama ne demek bilseydim seninle evlenmezdim eşine böyle bir şeyi nasıl soyleyebilirsin, bir de sürekli beni günaha sevk etme istemediğim şeyleri yaptırma diye tehtid ediyor sinirliyken, kaç kere uyardım gerçekten bu düşüncede bı insansan seninle evliliğe devam edemem bitsin dedim, benim ciddiyetimi farkedince geri vites yapıyor bitmesini istemediğini söylüyor beni ne kadar sevdiğini söylüyor vs vs ama bunların hepsi bana çok saçma geliyor, gerçekten her şeyden şüphe etmeye başladım, beni gerçekten sevse bu lafları edebilir mi, veya edebiliyorsa bı insan bu kadar düşüncesiz olabilir mi, kaldıramıyorum bu konuşmaları, konuyu kapatıp hiç bir şey olmamış gibi davranamiyorum soğuyorum, ne önerirsiniz, gerçekten boşanmayı düşünüyorum çocugum olduğu için her seferinde vazgeçiyorum. Kolay kolay evliliği bitirme taraftarı değilim belki kimine göre basit bı mesele bu ama ben öyle biri değilim, kaldıramayacağı şeyler duyduğumda karsimdakine olan güvenim çok zedeleniyor, üstelik az buz değil biz yedi yıllık evliyiz, iyi anlaşıyoruz zaman zaman arkadaş gibiyiz zaman zaman aşk dolu bı evliliğimiz var. Ama cinsellik konusu eğer ben reddedersem hep böyle sonuçlanıyor ve bıktım, ne yani benim duygularım o an o yönde değil diye ben bunları çekmek zorunda mıyım her seferinde, eşim bencil bı insan onun farkındayım ama çocukluğu çok kötü geçmiş bı insan ona kıyamıyorum, bır yanım sabret her kesin imrendigi bı evliliginiz var hemen öyle pes etme diyor, bir yanım eşimin o düşüncesiz bencil hallerini düşünüp daha fazla cekemiycem ben neden katlaniyorum bana yazık değil mi diyor, cikmazdayim anlayacağınız.
cinsellik evliliğin yap
Konu sahibi için bir laf vardır bulmuş da bunuyor diye.aksiyle muhattap olmadığı için kendi nimetini ders sanıyor.(ki ben kimsenin bu tarz bir şeyi gerçekten dert ettiğine inanmıyorum) üstteki yorumlardan da anlaşıldığı üzere tatlı tatlı yorumlar yapmış zaten.insan doğasına aykırı.allah kahretsin yine çok güzelim herkes peşimde tarzı bir dert.kısaca ben inanmıyorum bu tarz dertlere.haa adam çok sert davranıyordur, hoyrattır, genital bölgeye zarar verme tehlikesi vardır ona tamamım.kısaca allahtan belanızı adamayın.ben de sorunlu cinsellik deyince kalkmıyor sanmıştım.Bence adetin 10 gün sürüyorsa da ilk üç günden sonra sürtünme ile de ilişki yaşanabilir ne var bunda ?
Ben erkek olsam ben de kabul etmem
Kadın halimle kocamın isteksizliğinden çok çektiğim için bu konuda ben eşine hak
veririm
Ben istekli iken de günde üç dört defa değilse isteğim , gün aşırı ise mesela , eşim uzak durursa cidden ben de sinirlenirim
Cinsellik olmayınca cidden öfke oluyor , o isteği kimle giderecek insan ?
Eşimle artık ayrı evlerdeyiz en büyük sebepse isteksiz olması
Çok üzgünüm ama ona bu evde artık tahammülüm kalmamıştı
Beni arzulanmayan biri ile yaşamak bende bieçok hastalığa sebep oldu
Ben ikinizede hak veriyorum eşinizin istekli olduğunda libidosunun tavan yaptığı bi zamanda reddedilmesi sinirlenmesine sebep olabilir. Benimde libidom çok yüksektir eşim hergün istese hergün sevişirim onunla. Bende reddedildiğim zamanlarda çok sinirleniyorum ve üzülüyorum açıkçası. Ama insan her zaman istekli olmuyor tabiki haklısınız… bence siz bu durumu lehinize çevirmek için eşinizle oynayın biraz vur kaç oyunu yapın öpün o an onu geri çevirmeyin ama sonra kaçın kaçarken bile davetkâr olun ama bunun cinsel bir oyun olduğunu düşünsün 1-2 gün böyle oyalayabilirsiniz belki size zaman kazandırır en azındanBazen üst üste her gün istediği de oluyor, adetim spiralden dolayı 9 10 gün sürüyor bu da onu deli ediyor anlayabiliyorum, açıkça dediğiniz gibi bu süreci iki üç günde bir telafi etmeye çalışıyorum ama bazen ruh halim gerçekten elverişli olmuyor, kasıklarım parcalanirken onun keyfini düşünecek halim olamiyor yani ne yapabilirim ki.
Harfiyen katılıyorumYani tabi her zaman olamaz ama evlilikte cinsellik çok önemli bir faktör . Cinsellik Gün boyu tartışır küssende gece herşeyi yoluna sokabilecek güçte olan birşey. Bence her seferinde adamın isteginu kırmayın ben 3 senedir evliyim çok yorgun olduğum bitkin olduğum zamanlar oldu ama bir gün bile hayır demedim hatta o demeden yanaştım eşime . Bizim için de cinsellik çok farklıdır çok önemlidir. O büyüyü bozmak asla istemem geri çevirerek
Herkes gerçeği bilse hiç de imrenilecek bir evliliğiniz olmadığını anlar. Eşinizin istekli olduğunu yazmışsınız ama zamanı yazmamışsınız, belki size göre isteklidir. Nedir açıklığı Herkül mü her hafta mı her ay mı?Herkese merhaba, hemen konuya giriyorum. Başından beri ara sıra tartışıp kavga ettiğimiz sorun haline gelen bı mesele bu. Eşim cinsellik konusunda aşırı istekli biri, bende durum aynı şekilde değil malesef. Yani çok fazla gün içinde yoruldugum için mi bilmiyorum aşırı zor geliyor bana ve tabi ruhsal duygusal durumlar da işin içine girince pek fazla istekli olamıyorum. Eşim çok alıngan biri ve benim isteksizliğimi çok problem haline getiriyor. Aynı zamanda da kendisi kolaylıkla kalbimi kirabilen bı yapıya sahip. Kolaylıkla kabalasabiliyor, düşünmeden konuşabiliyor, kalbim kırıldığında ondan soğuyorum ve cinsellik şöyle dursun yüzünü dahi görmek istemiyorum. Onu seviyorum ama düşüncesizligi beni çileden çıkarıyor, hayatımızda bir çok fedakarlık yapan bı insanım butun gün kosturuyorum çoğu şeyi ben idare ediyorum, sanki ben hiç bir şeyle ugrasmiyormusum gibi yorgun olmama şaşırıyor isteksiz olmama şaşırıyor bununla alakalı laf söylüyor, hatta bunu çok çok ileriye taşıdı böyle yapacağını bilseydim seninle evlenmezdim dedi bana. Ne demek yani evliliği bundan ibaret mi görüyor, böyle biri değil buna eminim sinirle söylüyor söylediklerini sonra bı çocuk gibi üzülüp ağlamaklı oluyor siniri geçtiğinde, beni gerçekten çok istediği için bu şekilde davrandığını söylüyor, ama ben bu yaşadıklarımı unutamıyorum, hiç düşünmeden ağzına geleni sayıp sonra bana bunları söyleyince bende tamir olmuyor her şey bunu anlayamıyor ve isteksiz olmamda bu yasadiklarimin da etkisi olduğunu düşünüyorum. Kin tutmayı seven biri değilim ama ne demek bilseydim seninle evlenmezdim eşine böyle bir şeyi nasıl soyleyebilirsin, bir de sürekli beni günaha sevk etme istemediğim şeyleri yaptırma diye tehtid ediyor sinirliyken, kaç kere uyardım gerçekten bu düşüncede bı insansan seninle evliliğe devam edemem bitsin dedim, benim ciddiyetimi farkedince geri vites yapıyor bitmesini istemediğini söylüyor beni ne kadar sevdiğini söylüyor vs vs ama bunların hepsi bana çok saçma geliyor, gerçekten her şeyden şüphe etmeye başladım, beni gerçekten sevse bu lafları edebilir mi, veya edebiliyorsa bı insan bu kadar düşüncesiz olabilir mi, kaldıramıyorum bu konuşmaları, konuyu kapatıp hiç bir şey olmamış gibi davranamiyorum soğuyorum, ne önerirsiniz, gerçekten boşanmayı düşünüyorum çocugum olduğu için her seferinde vazgeçiyorum. Kolay kolay evliliği bitirme taraftarı değilim belki kimine göre basit bı mesele bu ama ben öyle biri değilim, kaldıramayacağı şeyler duyduğumda karsimdakine olan güvenim çok zedeleniyor, üstelik az buz değil biz yedi yıllık evliyiz, iyi anlaşıyoruz zaman zaman arkadaş gibiyiz zaman zaman aşk dolu bı evliliğimiz var. Ama cinsellik konusu eğer ben reddedersem hep böyle sonuçlanıyor ve bıktım, ne yani benim duygularım o an o yönde değil diye ben bunları çekmek zorunda mıyım her seferinde, eşim bencil bı insan onun farkındayım ama çocukluğu çok kötü geçmiş bı insan ona kıyamıyorum, bır yanım sabret her kesin imrendigi bı evliliginiz var hemen öyle pes etme diyor, bir yanım eşimin o düşüncesiz bencil hallerini düşünüp daha fazla cekemiycem ben neden katlaniyorum bana yazık değil mi diyor, cikmazdayim anlayacağınız.