Evlilikte sorunlu cinsellik

:) Aynı muhabbet bizde de oluyor, adetim 9 10 gün sürüyor, ona bir yıl gibi geliyormus. İlişki normal zamanlarda haftada üç dört gün oluyor en az.

İşler konusunda yardımcı olmuyor malesef, arada bir bugün yemek yapamadım diyorum hazır getiriyor veya dışarıda yiyoruz, bunu yardımdan sayarsak eğer bı bu var. :)

Bir de çöpleri atıyor sağolsun...

Önerilerinizi dikkate alacağım, teşekkürler.

Haftada 3.4 demişsiniz ama o ilişkilerde nirvanaya ulaşıyor musunuz ilişkinin sayısı önemli değil ne kadar mutlu bittiği önemli

Regl olmadiginiz zamanlarda da sürekli reddettiğiniz icin reglken de "sanki regl olmasan cok farklısın" diye düşündüğü icin agresiflesebiliyodur. Bi süre şöyle deneyin regl değilken reddetmeyin yani o ay boyunca hiç red yaşamasın sonra regl olunca doğal olarak ilişki olmayacak tabi. Bakalim o zaman da bu kadar agresifleşecek mi? Yine ayni tavri sergilerse haksiz tabiki, gerci simdi de reglken böyle yapinca kendini haksiz duruma düşürüyor ama bi de öyle deneyin. Onun dışında esiniz genel olarak kırıcı hadsiz üslupsuz gibi geldi bana.

Bi de haftada 3-4 bana normal geldi aşırı değil.

Söylediğinizi deneyeceğim teşekkürler

biz de iki çocukla durum aynı (yardım etme konusu hariç). yalnız açılan kocam isteksiz, bencil, erken boşalıyor konularını bolca okuya okuya şikayet etmemeyi öğrendim

o istemeden yapınca çok külfetli gelmiyor. genel olarak ilişkiniz iyi ise bunu biraz koz olarak kullanın madem. güzel bir gece vadedip bulaşıkları toplatın mesela, ya da çamaşırları assın.

açıkça söyleyeceksiniz yardım etmiyorsan param ile kadın tutacağım başka türlü olmuyor vs
nasıl konuşacağınızı siz bilirsiniz

Öncelikle yardım almaya grldiginiz bu platformda yardım olarak genelde boşan gitsin diyen botlar mevcut onlardan uzak durursaniz iyi edersiniz . Evet tabii evlilik cinsellik ten ibaret degil ama cinsellik dışı bir şey de değil, hatta temeli. Temel taşı olan bir şeyi esirgerseniz böyle tatsızlıklar olacaktır, soncta karşınızdaki de siz de kusursuz değilsiniz.. Ya tatlı dille izah edin ya da kısa yollarla mesela elinizle hemen boşaltın bitsin gitsin.. Ama cinselliksiz de beni sevsin evlilik cinsellik demek değil kafasından cıkın çünkü yanlış buradan başlıyor

Evlilik bir masaysa, cinsellik bu masanın bir değil iki ayağıdır. Evlilik bundan ibaret değil demişsiniz ama kesinlikle cinsellik çok önemli bir evlilikte. Sonuçta arkadaş değilsiniz. İstekli bir erkek için isteksiz bir kadınla bir evi arkadaş gibi paylaşmak çok zor. Burada iktidarsız, isteksiz erkeklere yorumlar yapıyoruz, çözümler sunuyoruz, hatta bazen haddimizi aşarak eksik bir erkek olduğunu ima edip boşan diyoruz.(Bu tarz bir düşüncede değilim, sadece böyle yorumları çok okudum bu sitede.) Ama konu kadının isteksizliğine gelince hep bir savunma, bir şeylerin arkasına saklanarak kendini haklı çıkarma çabası var. Eşinizin üslubunu asla doğru bulmuyorum. Aşağılayıcı, kaba ve tehditkar bir konuşma tarzı var. Ama sizce artık canına tak etmiş olabilir mi?
Buraya yazma amacınız kendinizde eksik olanı tamamlama, çözüme kavuşturma değil de sizce boşanmalı mıyım?
Bence bu isteksizliğinizin sebebini bulmalısınız.

Bence adetin 10 gün sürüyorsa da ilk üç günden sonra sürtünme ile de ilişki yaşanabilir ne var bunda ?
Ben erkek olsam ben de kabul etmem
Kadın halimle kocamın isteksizliğinden çok çektiğim için bu konuda ben eşine hak
veririm
Ben istekli iken de günde üç dört defa değilse isteğim , gün aşırı ise mesela , eşim uzak durursa cidden ben de sinirlenirim
Cinsellik olmayınca cidden öfke oluyor , o isteği kimle giderecek insan ?
Eşimle artık ayrı evlerdeyiz en büyük sebepse isteksiz olması
Çok üzgünüm ama ona bu evde artık tahammülüm kalmamıştı
Beni arzulanmayan biri ile yaşamak bende bieçok hastalığa sebep oldu

Konu sahibi için bir laf vardır bulmuş da bunuyor diye.aksiyle muhattap olmadığı için kendi nimetini ders sanıyor.(ki ben kimsenin bu tarz bir şeyi gerçekten dert ettiğine inanmıyorum) üstteki yorumlardan da anlaşıldığı üzere tatlı tatlı yorumlar yapmış zaten.insan doğasına aykırı.allah kahretsin yine çok güzelim herkes peşimde tarzı bir dert.kısaca ben inanmıyorum bu tarz dertlere.haa adam çok sert davranıyordur, hoyrattır, genital bölgeye zarar verme tehlikesi vardır ona tamamım.kısaca allahtan belanızı adamayın.ben de sorunlu cinsellik deyince kalkmıyor sanmıştım.

10 gün regliniz sürüyor, geri kalan 20 günde de , yok gupegunduz istedi , yok gündüz yoruldum diye adamı itekliyorsunuz. Sonra neden böyle sinirli ? Haklı mısınız acaba? Hic de değilsiniz.

Ben ikinizede hak veriyorum eşinizin istekli olduğunda libidosunun tavan yaptığı bi zamanda reddedilmesi sinirlenmesine sebep olabilir. Benimde libidom çok yüksektir eşim hergün istese hergün sevişirim onunla. Bende reddedildiğim zamanlarda çok sinirleniyorum ve üzülüyorum açıkçası. Ama insan her zaman istekli olmuyor tabiki haklısınız… bence siz bu durumu lehinize çevirmek için eşinizle oynayın biraz vur kaç oyunu yapın öpün o an onu geri çevirmeyin ama sonra kaçın kaçarken bile davetkâr olun ama bunun cinsel bir oyun olduğunu düşünsün 1-2 gün böyle oyalayabilirsiniz belki size zaman kazandırır en azından bide gerçekten karşınıza alıp üslubu konusunda uyarın beni bu şekilde dahada isteksiz yapıyorsun demelisiniz bence…

Konuyu takip edenler varsa diye bı güncelleme yapıyorum kizlar. Buraya gerçekten sıkıntı yaşadığım bı konuya farklı bakış açılarıyla adaletli bı çözüm yolu bulabilmek için yazdım. Kimi beni suçlu buldu kimi eşimi, kimi boşan dedi kimi çözüm yolu önerdi hepinize teşekkürler.

Beni çok ofkelendiren şey zaten eşimin ofkelendiginde bana karşı olan davranislariydi, burada bir kaç kişi yazmış bulmuş da bunuyorsun, seninki de dert mi filan diye. Sonuçta kimin ne derece sıkıntı yaşadığını bilemeyiz size göre normal olan bu durum belki yaşarken bana büyük acılar vermiştir veya tam tersi olabilir bunu çok uzatmiycam.

Özetle ben tavsiye olarak kendimden ödün verip eşimin isteklerini reddetmeme yolunu seçtim. Evet yine yoruldum ama buradaki yorumların çoğu cinselliğin evliliğin yapi taşı olduğu yönündeydi, o şekilde düşünüp hareket edince eşimde de tavır olarak düzelme farkettim. Öyle her gün istekli ol belki o bıkar gibi fikirler olmuştu öyle olmadı, ben de istekli oldum ve çoğunlukla o istediğinde de terslemedim uyumlu davrandım her şey daha iyiye gitti. Bana ev işleri veya çocuk konusunda da yardımcı olmasını istediğimde de olumlu yaklaştı, özetle cinsellik iyi olunca erkeklerde de gözle görülür bi degisim, tavirlarda olumlu yaklasim daha uyumlu haller gorulebiliyormus.

Ha bu ben fedakarlık yapmayı secmeseydim kendiliğinden olmayacaktı muhtemelen ben biraz zorladım, isteksiz olduğum günlerde bile onu kırmamak için öyleymişim gibi yaptım ama sonuç olarak daha huzurlu bı ay geçirdik.

Normalde yapmazdım neden ben fedakarlık yapıyorum o kendinden ödün versin biraz da derdim ama burada eşinin isteksizligi yüzünden problem yaşayan hanımları görünce bı durup düşündüm ve denemeye değer dedim. Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim, belki birilerine örnek olur diye son durumu da paylaşmak istedim.

Harfiyen katılıyorum

Herkes gerçeği bilse hiç de imrenilecek bir evliliğiniz olmadığını anlar. Eşinizin istekli olduğunu yazmışsınız ama zamanı yazmamışsınız, belki size göre isteklidir. Nedir açıklığı Herkül mü her hafta mı her ay mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…