-
- Konu Sahibi Lifeisbetter
Aynısını kadın yapsa o**** derler ama.Ne demek dışarıya yönlenir? Erkeklerde beyin yok mu? Meraya salınan öküzler gibi orada ot yok buraya yönleneyim mi diyorlar? Memnun değilse boşanır kardeşim. Aldatmak ne demek?
Oldu o zaman adama da gidelim diyelim bu kadına biraz ilgi göster bak yoksa dışarıya yönlenir. Olur mu?
Evlenmezdimle kalsa iyiymiş yine, beni günaha iteceksin deyip aldatmakla tehdit etmiş bir de saygısız.Başlı başına cinsellik boşanmak için yeterli bir gerekçedir, yani demem o ki yabana atılacak küçümsenecek bir şey değildir; evliliğin de mihenk taşıdır. İyi bir cinselliğin olduğu evlilikte bağlar sıkıdır, tutku vardır; tahammül çok yüksektir, pek çok şey gözünüze bile gelmez.
Buna karşılık, hayır diyebilirsiniz gayet de olabilir, bizim de yorgun olduğumuz istemediğimiz zamanlar oluyor, sürekli olmadığı takdirde eşim anlayışla karşılıyor. Sürekli reddedilse sanırım onun da çok sevimli tarafı kalmaz. Karşı taraf açısından da bakmak gerek, sevmiyor mu ki reddediyor diye düşünebilir gayet. Mesela geçenlerde üç kere üst üste atlattım, o hafta bir şey yaşanmadı, acayip hâlsizdim ve modum düşüktü; terslemeleri suratsızlıkları başladı. Yine de bilseydim evlenmezdim ağır bir laf haklısınız. Kızgınlıkla söylemiştir, sizi sevmediğini düşünmüyorum. Siz peki seviyor musunuz, arzulamıyor musunuz ki? Cinsel ilişki sıklığı nedir af buyurun?
Bu erkekleri yetiştiren analar kimler diye sormaya gerek kalmıyor.Aldatmak için kılıf uyduran erkek gördüm de bunu destekleyen kadını görmek beni şaşırttı doğrusu
Ya bu konu öyle şurama kadar gelmiş de geçmiş ki artık çenemi tutmuyorum, akraba muhabbetlerinde karısını aldatan birinden mi bahsediyorlar atlıyorum aaa or... mu olmuş? Bak sen namussuza diye. Bütün kadınlarin kanı çekiliyor, ortam sessizlesiyor. Bundan sonra orluk yapan erkeklere oro demekten de asla çekinmeyeceğim.Aynısını kadın yapsa o**** derler ama.
Kadın kuşağında çok var böyleleri. Hatta kocaları ilgisiz olan iki kardeş beraber internetten tanıştıkları bir adama kaçmışlardı. Televizyonlarda, sözlüklerde, her yerde kınadı millet. E ona niye ilgisizse gider demediler?
Ya bu konu öyle şurama kadar gelmiş de geçmiş ki artık çenemi tutmuyorum, akraba muhabbetlerinde karısını aldatan birinden mi bahsediyorlar atlıyorum aaa or... mu olmuş? Bak sen namussuza diye. Bütün kadınlarin kanı çekiliyor, ortam sessizlesiyor. Bundan sonra orluk yapan erkeklere oro demekten de asla çekinmeyeceğim.
Buradakiler alışmaz biliyorum ama yine de söylüyorum. Şok oluyorlar, olsunlar. Erkektir yapar kafasında oldukları için kanları çekiliyor. Çekilsin. Bir ihtimal belki aldatmanın tek bir cinse normal olmadığını anlayabilirler.Valla ben de o..u g.vat diyorum cekinmeden aldatan erkekler icin. Diger kadinlari da alistirmak istiyorum, aldatan erkeklere damgayi basip gecsinler.
Sürekli red ediyorsan adamın gururu kırılırHerkese merhaba, hemen konuya giriyorum. Başından beri ara sıra tartışıp kavga ettiğimiz sorun haline gelen bı mesele bu. Eşim cinsellik konusunda aşırı istekli biri, bende durum aynı şekilde değil malesef. Yani çok fazla gün içinde yoruldugum için mi bilmiyorum aşırı zor geliyor bana ve tabi ruhsal duygusal durumlar da işin içine girince pek fazla istekli olamıyorum. Eşim çok alıngan biri ve benim isteksizliğimi çok problem haline getiriyor. Aynı zamanda da kendisi kolaylıkla kalbimi kirabilen bı yapıya sahip. Kolaylıkla kabalasabiliyor, düşünmeden konuşabiliyor, kalbim kırıldığında ondan soğuyorum ve cinsellik şöyle dursun yüzünü dahi görmek istemiyorum. Onu seviyorum ama düşüncesizligi beni çileden çıkarıyor, hayatımızda bir çok fedakarlık yapan bı insanım butun gün kosturuyorum çoğu şeyi ben idare ediyorum, sanki ben hiç bir şeyle ugrasmiyormusum gibi yorgun olmama şaşırıyor isteksiz olmama şaşırıyor bununla alakalı laf söylüyor, hatta bunu çok çok ileriye taşıdı böyle yapacağını bilseydim seninle evlenmezdim dedi bana. Ne demek yani evliliği bundan ibaret mi görüyor, böyle biri değil buna eminim sinirle söylüyor söylediklerini sonra bı çocuk gibi üzülüp ağlamaklı oluyor siniri geçtiğinde, beni gerçekten çok istediği için bu şekilde davrandığını söylüyor, ama ben bu yaşadıklarımı unutamıyorum, hiç düşünmeden ağzına geleni sayıp sonra bana bunları söyleyince bende tamir olmuyor her şey bunu anlayamıyor ve isteksiz olmamda bu yasadiklarimin da etkisi olduğunu düşünüyorum. Kin tutmayı seven biri değilim ama ne demek bilseydim seninle evlenmezdim eşine böyle bir şeyi nasıl soyleyebilirsin, bir de sürekli beni günaha sevk etme istemediğim şeyleri yaptırma diye tehtid ediyor sinirliyken, kaç kere uyardım gerçekten bu düşüncede bı insansan seninle evliliğe devam edemem bitsin dedim, benim ciddiyetimi farkedince geri vites yapıyor bitmesini istemediğini söylüyor beni ne kadar sevdiğini söylüyor vs vs ama bunların hepsi bana çok saçma geliyor, gerçekten her şeyden şüphe etmeye başladım, beni gerçekten sevse bu lafları edebilir mi, veya edebiliyorsa bı insan bu kadar düşüncesiz olabilir mi, kaldıramıyorum bu konuşmaları, konuyu kapatıp hiç bir şey olmamış gibi davranamiyorum soğuyorum, ne önerirsiniz, gerçekten boşanmayı düşünüyorum çocugum olduğu için her seferinde vazgeçiyorum. Kolay kolay evliliği bitirme taraftarı değilim belki kimine göre basit bı mesele bu ama ben öyle biri değilim, kaldıramayacağı şeyler duyduğumda karsimdakine olan güvenim çok zedeleniyor, üstelik az buz değil biz yedi yıllık evliyiz, iyi anlaşıyoruz zaman zaman arkadaş gibiyiz zaman zaman aşk dolu bı evliliğimiz var. Ama cinsellik konusu eğer ben reddedersem hep böyle sonuçlanıyor ve bıktım, ne yani benim duygularım o an o yönde değil diye ben bunları çekmek zorunda mıyım her seferinde, eşim bencil bı insan onun farkındayım ama çocukluğu çok kötü geçmiş bı insan ona kıyamıyorum, bır yanım sabret her kesin imrendigi bı evliliginiz var hemen öyle pes etme diyor, bir yanım eşimin o düşüncesiz bencil hallerini düşünüp daha fazla cekemiycem ben neden katlaniyorum bana yazık değil mi diyor, cikmazdayim anlayacağınız.
Haklıınız tabi ki ben olsam bende soğurum. Söylediği çok kırıcı. Boşansın o zaman. Cinsellik her şey değil bana göre. Ayrıca bu kadar yorgun olduğunuzu dile getirmişsiniz şaşıracağına işin ucundan oda tutsun destek olsun ki sizinde rahat bi anınız olduğunda sıkıntı yaşamadan birlikte olun. Buna da yanaşmıyorsa tribe girmeyecek.Herkese merhaba, hemen konuya giriyorum. Başından beri ara sıra tartışıp kavga ettiğimiz sorun haline gelen bı mesele bu. Eşim cinsellik konusunda aşırı istekli biri, bende durum aynı şekilde değil malesef. Yani çok fazla gün içinde yoruldugum için mi bilmiyorum aşırı zor geliyor bana ve tabi ruhsal duygusal durumlar da işin içine girince pek fazla istekli olamıyorum. Eşim çok alıngan biri ve benim isteksizliğimi çok problem haline getiriyor. Aynı zamanda da kendisi kolaylıkla kalbimi kirabilen bı yapıya sahip. Kolaylıkla kabalasabiliyor, düşünmeden konuşabiliyor, kalbim kırıldığında ondan soğuyorum ve cinsellik şöyle dursun yüzünü dahi görmek istemiyorum. Onu seviyorum ama düşüncesizligi beni çileden çıkarıyor, hayatımızda bir çok fedakarlık yapan bı insanım butun gün kosturuyorum çoğu şeyi ben idare ediyorum, sanki ben hiç bir şeyle ugrasmiyormusum gibi yorgun olmama şaşırıyor isteksiz olmama şaşırıyor bununla alakalı laf söylüyor, hatta bunu çok çok ileriye taşıdı böyle yapacağını bilseydim seninle evlenmezdim dedi bana. Ne demek yani evliliği bundan ibaret mi görüyor, böyle biri değil buna eminim sinirle söylüyor söylediklerini sonra bı çocuk gibi üzülüp ağlamaklı oluyor siniri geçtiğinde, beni gerçekten çok istediği için bu şekilde davrandığını söylüyor, ama ben bu yaşadıklarımı unutamıyorum, hiç düşünmeden ağzına geleni sayıp sonra bana bunları söyleyince bende tamir olmuyor her şey bunu anlayamıyor ve isteksiz olmamda bu yasadiklarimin da etkisi olduğunu düşünüyorum. Kin tutmayı seven biri değilim ama ne demek bilseydim seninle evlenmezdim eşine böyle bir şeyi nasıl soyleyebilirsin, bir de sürekli beni günaha sevk etme istemediğim şeyleri yaptırma diye tehtid ediyor sinirliyken, kaç kere uyardım gerçekten bu düşüncede bı insansan seninle evliliğe devam edemem bitsin dedim, benim ciddiyetimi farkedince geri vites yapıyor bitmesini istemediğini söylüyor beni ne kadar sevdiğini söylüyor vs vs ama bunların hepsi bana çok saçma geliyor, gerçekten her şeyden şüphe etmeye başladım, beni gerçekten sevse bu lafları edebilir mi, veya edebiliyorsa bı insan bu kadar düşüncesiz olabilir mi, kaldıramıyorum bu konuşmaları, konuyu kapatıp hiç bir şey olmamış gibi davranamiyorum soğuyorum, ne önerirsiniz, gerçekten boşanmayı düşünüyorum çocugum olduğu için her seferinde vazgeçiyorum. Kolay kolay evliliği bitirme taraftarı değilim belki kimine göre basit bı mesele bu ama ben öyle biri değilim, kaldıramayacağı şeyler duyduğumda karsimdakine olan güvenim çok zedeleniyor, üstelik az buz değil biz yedi yıllık evliyiz, iyi anlaşıyoruz zaman zaman arkadaş gibiyiz zaman zaman aşk dolu bı evliliğimiz var. Ama cinsellik konusu eğer ben reddedersem hep böyle sonuçlanıyor ve bıktım, ne yani benim duygularım o an o yönde değil diye ben bunları çekmek zorunda mıyım her seferinde, eşim bencil bı insan onun farkındayım ama çocukluğu çok kötü geçmiş bı insan ona kıyamıyorum, bır yanım sabret her kesin imrendigi bı evliliginiz var hemen öyle pes etme diyor, bir yanım eşimin o düşüncesiz bencil hallerini düşünüp daha fazla cekemiycem ben neden katlaniyorum bana yazık değil mi diyor, cikmazdayim anlayacağınız.
Birde bunu söyleyen kadın ya bu daha da utanç verici gerçekten. Dışarı yönelirmiş lafa bak. Yazık ya cidden aldatmasını normalleştirmiş resmen. Sanki kadın hiç cinsel ilişkiye girmiyormuş gibi konuşmuş sinirimi bozuyor bu tipler.Ne demek dışarıya yönlenir? Erkeklerde beyin yok mu? Meraya salınan öküzler gibi orada ot yok buraya yönleneyim mi diyorlar? Memnun değilse boşanır kardeşim. Aldatmak ne demek?
Oldu o zaman adama da gidelim diyelim bu kadına biraz ilgi göster bak yoksa dışarıya yönlenir. Olur mu?