Evlilikte sorunlu cinsellik

Aynısını kadın yapsa o**** derler ama.
Kadın kuşağında çok var böyleleri. Hatta kocaları ilgisiz olan iki kardeş beraber internetten tanıştıkları bir adama kaçmışlardı. Televizyonlarda, sözlüklerde, her yerde kınadı millet. E ona niye ilgisizse gider demediler?

Evlenmezdimle kalsa iyiymiş yine, beni günaha iteceksin deyip aldatmakla tehdit etmiş bir de saygısız.

Ya bu konu öyle şurama kadar gelmiş de geçmiş ki artık çenemi tutmuyorum, akraba muhabbetlerinde karısını aldatan birinden mi bahsediyorlar atlıyorum aaa or... mu olmuş? Bak sen namussuza diye. Bütün kadınlarin kanı çekiliyor, ortam sessizlesiyor. Bundan sonra orluk yapan erkeklere oro demekten de asla çekinmeyeceğim.

Hanımefendi tabiki evinizde değilim bilemem ama bana cinsel ilişkiniz haftada 3-4 gün gibi gelmedi açıkçası.
Size bir üye haftada üç dört gün mü yoksa iki haftada bir gün mü diye sorduğunda evet 3-4 demişsiniz ama bu bana başta cinsellik olmadan olmaz diyen üyelerden çekindiğiniz için gibi geldi.

Haftada üç dört gün olsa çocuklu olan bir kadının durumunu eşi anlar diye düşünüyorum. Kaldı ki başta konuya çok daha seyrek olur gibi yazmışsınız. Benim pek aklıma gelmiyor, zaten yorgunum, her şey cinsellik mi, evlilik cinsellik ön planda olmadan olmuyor mu demelerinizden bunu anladım.
Herkes öyle anladı ama siz sonra tepki görmemek için olduğundan daha fazla sayı verdiniz bence.
Zaten konunuzu bile sorunlu cinsellik başlığında açmışsınız. Dediğim gibi olmasaydı ya zaten şu kadar birlikte oluyoruz kocama yetmiyor minvalinde açardınız konuyu.

Ayrıca reglime kızıyor derken şöyle bir senaryo olabilir mi? Eşiniz birlikte olmak istiyor siz yarın öbürgün diye diye erteliyorsunuz sonra da regl oluyorsunuz, uzun sürüyormuş zaten sürmese de sürüyor deseniz kocanıza, kafadan 10 gün daha ertelense yani, evet böyle bekce gerçekten sinir bozucu olabilir.

Valla ben de o..u g.vat diyorum cekinmeden aldatan erkekler icin. Diger kadinlari da alistirmak istiyorum, aldatan erkeklere damgayi basip gecsinler.

Haftada 3-4 dıyorsunuz ve adet gunlerınde de trıp atıyor...Bence onun bır sorunu var gibime geldi..Yukarda bir üye yazmıs hap vs. mi kullanıyor..

Sonuçta eşiniz de çalışmıyor mu yaa...Kafası sürekli nasıl hep oynaşta..İnsansın işte zorlanabılıyorsun o gün daha çok yorulabılıyorsun...

İlk okudugumda yazınızı sizin bayağı isteksiz oldugunuzu nerdeyse ayda bıre evet dediğinizi çıkarımlamıstım ama yorumlarınıza göz atınca bence sizlik bir problem yok...Nerdeyse kadın sabah işe gitmeden önce olsun,aksam olsun hatta arada evdeyse olsun hergün dese tamam dicek..Bunun fazlasıda abartı yaa...Yemeğine şap atılasıca insan evladıyım ben diyin..Tabi ki de soğutmuştur...Bence o bir doktora gitsin

Valla ben de o..u g.vat diyorum cekinmeden aldatan erkekler icin. Diger kadinlari da alistirmak istiyorum, aldatan erkeklere damgayi basip gecsinler.
Buradakiler alışmaz biliyorum ama yine de söylüyorum. Şok oluyorlar, olsunlar. Erkektir yapar kafasında oldukları için kanları çekiliyor. Çekilsin. Bir ihtimal belki aldatmanın tek bir cinse normal olmadığını anlayabilirler.

Haftada 3 4 demek günaşırı demek hemen hemen bu insan bu kadar enerjiyi nereden buluyor performans hapi mi kullanıyor acaba bunun daha da sık olanına bünye dayanmaz ki isi cok mu rahat bir iş ?

Sürekli red ediyorsan adamın gururu kırılır
Arada sizin başlatmanız gerekir
Kısır döngüde gibisiniz
Ev işlerini boşlayın biraz ne istiyorsanız yapın
Adamı sevmiyorsanız içinizden gelmiyorsa boşayın

Bak kardeşim haklısın tabi ki sürekli adet döneminde bile istemesi tabi ki yanlış ama napcan erkeklerin nefsi köpek nefsine benzermiş tabiki adet dönemlerinde olmaz ona güzel bir dille hayatım biliyosun adet dönemi olmaması gereken bir dönem diye öperek severek anlatabilirsin böyle bi tanıdıgım sürekli istemesinden kocasından boşanmıştı ama o hergün ve günde bi kaç kez çok haklıydı belkide eşin senden bekliyodur erkekler isteyen kadınlara bayılır şöyle söyliyim çocuktan dolayı bzim haftada 3 kez ancadır o bile fazla ama çoğunda ben çağırıyorum ve adamın hoşuna gidiyo bende istiyorum gercı o ayrı bır durum ama yap kocana istiyomus gibi napcan gülüm kocan o senin başka kadına gitse daha mı iyi bu sefer ben sana yetmedim mi olcak adamda sana ben istediğimde vermedin olcak eşin hormonu yüksek biri olabılır idare edicez bende mesela böyle isteyen kadınların hayatına çok imreniyom ay ne güzel kocası sürekli istiyo diye benımkıde tam tersi haftada 2 yap yetıyo boşver bunun için bozma hayatını birbirnizi tatlı dille idare edin

Adet doneminde tamamen uzak mi duruyoraunuz tam birlesme olmadanda biseyler yasanabilir sonucta on gun uzun bir sure ayrica cinsellik istemesi guzel bisey bilseydim evlenmezdim kisminada hak veriyo gibiyim cunku bende esimin bazi huylari icin boyle dusunuyorum demekki onun icin onemli yani zaten sizin icinde onemli olmali. Benimle cinsellik icinmi evlendi falan bunlar zaten cok sacma duaunceler bunu bi kenara birakin

Haklıınız tabi ki ben olsam bende soğurum. Söylediği çok kırıcı. Boşansın o zaman. Cinsellik her şey değil bana göre. Ayrıca bu kadar yorgun olduğunuzu dile getirmişsiniz şaşıracağına işin ucundan oda tutsun destek olsun ki sizinde rahat bi anınız olduğunda sıkıntı yaşamadan birlikte olun. Buna da yanaşmıyorsa tribe girmeyecek.

Birde bunu söyleyen kadın ya bu daha da utanç verici gerçekten. Dışarı yönelirmiş lafa bak. Yazık ya cidden aldatmasını normalleştirmiş resmen. Sanki kadın hiç cinsel ilişkiye girmiyormuş gibi konuşmuş sinirimi bozuyor bu tipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…