- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
Offff aynen yaaaa asmalimescit kütüğüm transfer olduğum yeri soylemek bile istemiyorummaalesef doğru doğma büyüme istanbullu ben biranda erzurum a transfer oldum evlenince
kütük değişmese ne olacak ki? o da babanın kütüğü annenin değil, hoş anneninki de onun babasının.
soyadı da öyle benim kızlık soyadım da sonuçta bir erkeğin soyadı, annemin değil. kadınlar buna itiraz ediyor ama o soyadı da aslında bir erkeğin. baştan sona hep ataerkil düzen. bu nedenle bu işlerde hiç ısrarcı olmadım, çümkü baştan saçma
Olurmu hiç öyle bişey kadın haklarına en çok sahip ülkeyiz. Böyle gören ve kendini bir birey yerine koyulmadığını düşünen sizlersiniz aslında. Kendi kendinizi bu konuma getiriyorsunuz. Kimsenin böyle bir derdi yok. Ailesel bir düzen sadece.Demi bence de
Sizi koskoca devlet bir birey olarak görmüyor, illa bir erkeğin soyuna kayıt olmak zorunda kalıyorsunuz bunun farkında mısınız?
Kendi varlığına saygı duymayan birisi daha, üzüldüm sizin için
İyi ki yok
bir arkadaşım için soruyorum. Evlendiğinizde erkeğin soy ismini alıyorsunuz amenna buna sözümüz yok lakin birde erkeğin kütüğüne geçiyormuşsunuz? Yani atıyorum Kütüğünüzde 25 yıl İzmir Bornova yazıyor eşiniz diyelim Antalya Alanyalı sizin kimliğinizde de evlendiğiniz gün Antalya Alanya yazıyormuş Doğru mu bu?
Eğer doğru ise Bunu engellemek için mahkemeye mi başvurmak gerekir? Biz şok olduk bugün öğrenince...
kütük değişmese ne olacak ki? o da babanın kütüğü annenin değil, hoş anneninki de onun babasının.
soyadı da öyle benim kızlık soyadım da sonuçta bir erkeğin soyadı, annemin değil. kadınlar buna itiraz ediyor ama o soyadı da aslında bir erkeğin. baştan sona hep ataerkil düzen. bu nedenle bu işlerde hiç ısrarcı olmadım, çümkü baştan saçma
Buna şok olmanız daha büyük bir şok.bir arkadaşım için soruyorum. Evlendiğinizde erkeğin soy ismini alıyorsunuz amenna buna sözümüz yok lakin birde erkeğin kütüğüne geçiyormuşsunuz? Yani atıyorum Kütüğünüzde 25 yıl İzmir Bornova yazıyor eşiniz diyelim Antalya Alanyalı sizin kimliğinizde de evlendiğiniz gün Antalya Alanya yazıyormuş Doğru mu bu?
Eğer doğru ise Bunu engellemek için mahkemeye mi başvurmak gerekir? Biz şok olduk bugün öğrenince...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?