- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Yeni kimliği henüz almadım ama üzerinde yazılı olmayan bilgiler, çipine yazılıyormuş diye duydum. Mesela kan grubu gibi... Bu sefer gözümüze sokulmasa da, yine kurtuluş yok yani. =PYeni kimlikte cinsiyetçi renk yok, medeni hal bile yazmıyor. Kütük bilgisi de yok
Rahat olalım bence
Yeni kimliği henüz almadım ama üzerinde yazılı olmayan bilgiler, çipine yazılıyormuş diye duydum. Mesela kan grubu gibi... Bu sefer gözümüze sokulmasa da, yine kurtuluş yok yani. =P
Yeni kimlikte cinsiyetçi renk yok, medeni hal bile yazmıyor. Kütük bilgisi de yok
Rahat olalım bence
bir arkadaşım için soruyorum. Evlendiğinizde erkeğin soy ismini alıyorsunuz amenna buna sözümüz yok lakin birde erkeğin kütüğüne geçiyormuşsunuz? Yani atıyorum Kütüğünüzde 25 yıl İzmir Bornova yazıyor eşiniz diyelim Antalya Alanyalı sizin kimliğinizde de evlendiğiniz gün Antalya Alanya yazıyormuş Doğru mu bu?
Eğer doğru ise Bunu engellemek için mahkemeye mi başvurmak gerekir? Biz şok olduk bugün öğrenince...
İlişki başlamadan ıslak imzalı nüfus kayıt örneği istesin artık kadınlar. Bekaret testi istemeye utanmayan erkekler var da, bu niye olmasın ki?Kartı Kiosk makinesine takmak lazım ki bilgiler görünsün
Onu da nerde yapıcaz ki?
Medeni hal olmaması başa iş açar yalnız
Erkekler bekarım derse nerden bilincek :)
Eden var , benim babam degistirdi kutugunu , annemin sehrine ve mahallesine aldirdiHicbir erkek kütüğünü değiştirmeyi kabul etmezki
İlginc, özel değilse sebebini merak ettimEden var , benim babam degistirdi kutugunu , annemin sehrine ve mahallesine aldirdi
Sebebini hic bilmiyorum hic merak etmedim , babamin ailesi anaerkil bir ailedir , bizde oyleyiz , toplumun genelinin aksine kadinin el ustunde tutuldugu , gercek degerinin bilindigi bir aile , dedem de oyleydi babam da amcam da , belki de bu yuzden hic sorgulama geregi duymadim bana cok dogal geliyorİlginc, özel değilse sebebini merak ettim
Lütfen dünyayı ele geçirir misiniz? Ya da en azından ülkeyi. Bakın lütfen diyorum.Sebebini hic bilmiyorum hic merak etmedim , babamin ailesi anaerkil bir ailedir , bizde oyleyiz , toplumun genelinin aksine kadinin el ustunde tutuldugu , gercek degerinin bilindigi bir aile , dedem de oyleydi babam da amcam da , belki de bu yuzden hic sorgulama geregi duymadim bana cok dogal geliyor
He tabi 100 yıllık soybağını 2 dk. da değiştirirsiniz.bir arkadaşım için soruyorum. Evlendiğinizde erkeğin soy ismini alıyorsunuz amenna buna sözümüz yok lakin birde erkeğin kütüğüne geçiyormuşsunuz? Yani atıyorum Kütüğünüzde 25 yıl İzmir Bornova yazıyor eşiniz diyelim Antalya Alanyalı sizin kimliğinizde de evlendiğiniz gün Antalya Alanya yazıyormuş Doğru mu bu?
Eğer doğru ise Bunu engellemek için mahkemeye mi başvurmak gerekir? Biz şok olduk bugün öğrenince...
Ahhaa keske :) maalesef cok azinligiz , ben bdv de bol bol anlatiyorum bu durumumu bari kadinlar kendi cocuarini boyle yetistirsinler diye ama maalesef hic umidim yok , durum icler acisiLütfen dünyayı ele geçirir misiniz? Ya da en azından ülkeyi. Bakın lütfen diyorum.
duymadin mi..Hepsi akraba aynı köylü olunca duymadık :)
Ben böyle saçmalık görmedim. Kırk yıl İzmirli ol sonra sadece evlendin diye kimliğinde antalyalı yazsın pessss
Ben de onu soruyorum. Kocanin kutugune geçince, babanin kızı olmaktan çıkıyor musunEe ne olacak ?
Çocukla aynı kütükten olmayınca çocuk sizin olmuyor mu ?
Soy ağacı mevzusu var.. Abartmaya gerek yok..Hepsi akraba aynı köylü olunca duymadık :)
Ben böyle saçmalık görmedim. Kırk yıl İzmirli ol sonra sadece evlendin diye kimliğinde antalyalı yazsın pessss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?