• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi tarafından hamileliği evliliği burnundan getirilenler

Burnumda geliyo zaten malesef. Diyorum ya adam bir kere karnıma dokunmadı tekme attığını biliyo ama bir kere merak edip dokunmadı. Şimdi sırf böyle diye nasıl iki isim koyayım. Babasının ismi olunca mı kabullenicek bebeğini
Benim esimde karnima dokunmadi.hatta karnımı bile görmek istemiyordu çünkü korkuyordu..bir gün sinirlendim karnımı gösterdim adam.neredeyse bayilacakti😀korkuyor olabilir

Adam zaten size gram değer vermiyor,evli kalmanız şartlara bağlı. Sevgiye değil.. Siz bu şartlar altında hamile kalıyorsanız bunlarıda göze almışsınız demektir. Şok oldum,haberim yoktu kısımları hikaye. Cinsel hayatı olan ve korunmayan herkes bi şekilde hamile kalır,şok olmayın boşuna.

Siz o evi ordan tutmayı kabul etmişsiniz neticede. Bence yanlış yapmışsınız ama bir kere tamam demişsiniz. Belki kabul etmeseniz bu evlilik olmazdı bile, neden başka semtten tutalım desin?

Eşiniz babalığı bilmiyor, annelik gibi doğuştan gelen bir duygu da değil. Zaman verin bir anda dizilerdeki gibi bebek haberini aldığı anda süper babaya dönüşmesi imkansız. Siz ilk andan beklemişsiniz bunu.

10 senelik sevgililikte adamın aile düşkünlüğünü görmüş olmanız lazım. Velev ki görmediniz evlenmeden göstermiş zaten. Siz göze alıp evlenmişsiniz. 3 aylıkken şart koşmuş siz kabul edip bu evliliğe devam etmişsiniz. Üstüne çocuk yapmışsınız.

Yazdıklarınız arasında en masumu, en olabiliri baba ismi koymak yalnız. Asıl sorunun bu olmasına şaşırdım gerçekten.

İki aydır sizinle konuşmayan adamla siz hala niye bu evliliği yürütüyorsunuz? Farkettiğiniz gibi adamın ne siz ne bebeği umrunda değilsiniz.

butun olanlari dusununce,
ben de babanin ismi koymak en olabilir bir sey olarak dusundum.

sahsen genc yasta ebeveynimi kaybetmis olsam benim de isteyebilecegim bir sey olurdu belki diye dusundum. Sukur ki hayattalar. O yuzden en empati yapabildigim bu oldu.

Benim babam vefat etti çocuğum olsa ismini koyarım şahsen sonuçta ya ortak isim koyacaksınız ya herkes istediği bir ismi koyacak.doğum yaptığınızda gider nüfusa koyar bu adam kafaya koymuşsa.itici bir tip.

Keşke böyle bı durumda daha dikkatli korunsaydiniz

Merak etmeyin bunca şeyi kabul etmişsiniz üstüne hamile bile kalmışsınız bunu da edersiniz 1 seneye kalmaz 2.ye de hamile kalırsınız bu kafayla siz daha bu insanlardan çok çekersiniz boşan desek çocuk var dersiniz o yüzden ya dişinizi gösterin yok göstermeyecekseniz de susup kabullenin 2 ay evde bana duvar muamelesi yapan adamın yanında 1 dk bile durmam çocuğumu gider babamın evinde doğurur istediğim ismi de kendim verirdim siz çok boyun eğmişsiniz

Sizin evlilik yürümez bence yürüse de seni çook yıpratır ...Daha nişanlıyken başlamış sorunlar, mutsuz bir beraberliği göre göre evet demişsin...

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum arkadaşlar. O kadar mutsuzumki kimseyle paylaşmıyorum içimi dökmek rahatlamak sizlerle dertleşmek istiyorum. 6 aylık hamileyim başından beri burnumdan geldi. Planlı bi gebelik değildi öğrenince şok oldum. Eşime sürpriz yapıp söyledim şaşırdı sevindi ama bi kere sarılmadı.. aynı gün ailesine gittik söyledik ailesi sarılınca duygulandı ağladı benimle yaşaması gereken o anı onlarla yaşadı. Sonra başladı benim için sorunlar bir kere karnıma dokunmadı bebeğini sevmedi. Babası o küçükken vefat etmiş bebeğimizin cinseyeti erkek olunca babasının ismini koymak istedi ben istemedim. Şimdi yadırgayanlar olur koy nolucak diye. Daha nişanlıyken ev tutma zamanlarında başladı sorun babası olmadığı için tam annesinin kardeşlerinin yanında tutmak istedi evi kabul ettim. Düğüne 1buçuk ay kala dedikleri yerde hala ev bulamadık ailem baskı yaptı doğal olarak niye ev tutulmadı hala diye. Eşim beni o kadar zor durumda bıraktıki illa burdan olucak diye stresten çok çok zayıfladım ne ailesi ne kendisi burda bulamıyoruz başka semtten tutalım demedi. Ailem nişanı atmaya kalktı ki son dakika istedikleri yerden ev tutuldu. Evlendikten sonra daha 3 ay olmuşken yine eşim devam etti aileme haftada şu kadar gün gitmezsek boşanalım dedi ilk o gün dünyam başıma yıkıldı 10 senelik sevgililikten sonra 3 aylık evliyken bunları duydum. Ve devam etti tabi hala da ediyor. Herşeyin böyle şartlı şurtlu devam ederken bebeğime bari illaki babamın adı olsun diye dayatmasını kabul etmek istemiyorum. Bu sefer özgürce bi adım atalım babası vefat etti diye mecburiyetlerle isminide babasının ismini koymayalım. 2 ay oldu cinsiyetini öğreneli ve öğrendiğimiz gün kavga ettik 2 aydır benimle konuşmuyo karnıma bir kere dokunmadı bebeğim diye sevmedi bi alışverişe çıkmadık hevesini hiç görmedim için acıyı gizli gizli ağlıyorum heveslerim kursağımda. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım aynı evde iki yabancıyız tek kelime konuşmuyoruz işten geliyo yatana kadar konuşmuyoruz sesini duymuyorum. Konuşmak istiyorum ama ne demeliyim Bilmiyorum bende öyle bazı insanlar ne baba olmayı nede eş olmayı hakkediyor 2 senelik evliyim cehennemi yaşıyorum 2 aylık hamileyimçimden birşey almak Bike gelmiyor kuzenimle aramda 3 hafta var onun eşi midesi bulana bile saat kaç olursa olsun doktora gidiyor benden kan geldi g. Dönüp yattı demedik gidelim acile heves falan kalmadı kuzenim diyor çocuğa bireyler almaya başladınmı diyorum 7 aylık olsun sonra çünkü bu stresle bu çocuğu kaybedicem sonunda bu olucak Allah herkese hayırlı eş versin 2 senelik evliliğimde yüzüm biekere gülmedi

Söyleyin eşinize kendisi taşısın bebeği 9 ay karnında sonra isterse gider Papua Yine Gine kabile şefi ismi bile koyabilir. Eğer bebeği sırf isim konusu yüzünden benimsemiyorsa bu adamın içinde sevgi yok demektir. Saçmalığa bak. Eğer zaten anlayışlı dediğim dedik biri olmasaydı eminim siz ona sorardınız hangi ismi istiyorsun diye. Her şeyi yokuşa sürüp hep ben hep ben diyen bir adam. Sanki bebek sadece size ait. O zaman siz de öyle davranın. Kahrını çeken sizsiniz zaten.

Back