Evlilikte küslük

Boşanmanın şakası olmaz biliyorsunuz.
3 kez boş ol dediyse boşanmış oluyorsunuz.
Şu an nikahsızsınız demektir.
Sinirle, öfkeyle vb bahaneler geçersiz.
Bir erkek farklı zamanlarda 3 kez boş ol derse eşini boşamış olur

Şu an zina yapıyor olabilirsiniz. Bence diyanete danışın.

Benim eşimde sizin esiniz gibi herseye küserdi
Ben gönül aldıkca baktım küsmeleri arttı
Artık hiç tınlamıyorum
Bir de küs oldugumuzda mesela bişey lazımmı diye sorar(tek konuştugu cümle bu olur) bende gerekli gereksiz bir sürü şey sayarım şunu al şunu al şunu da al diye
O da sonra şunu napacaksın,niye lazımki,şunu daha dün almadım mu vs. diye konuşur.bi bakarız uzunca konuşmaya baslamışız
Bu arada esim kesinlikle cimri degil,dedigim gibi abuk sabuk seyler istedigim için benimde sinirli oldugumun farkına varıyo

Zaten ona karşı sinirliyken bir de bu durum çıktı. Öfkem hiç dinmiyor. Cinnet geçirenler demek böyle böyle çileden çıkıyorlar.
Ah canım zor bir durum.Bende küserim haklı olduğum yerde.Eşim konuşmasa da günlerce küs kalabilirim.Ama eşim asla küs duramaz.Haklı da olsa haksızda olsa gelir sarılır öper gönlümü alır.Eşim bana böyle davransa valla çok soğurdum heralde.Çocuk hasta olmuş sanırım o zamanda mı konuşmadı.Nasıl bir inattır.Ben bile o kadar inat değilimdir.

Abimle yengem gibisiniz tipki. Malesef yengem de senelerce gereksiz tum triplerini cekti abimin. Haksiz da olsa gitti o ozur diledi. Abimin zaten huyu bir garip o oyle yaptikca kendini hep dogru hep hakli sanmaya basladi. Ve 30 seneleri oyle gectikten sonra yengemin akli basina geldi ama suan durumu tersine cevirmek imkansiz halde. Geriye ne kaldi peki. Sinirleri bozulmus dusunme sistemi bozulmus tuhaf davranan bir kadin. Simdi de abimi hakli olarak umursamayinca abim gene kusup adim atmiyor ama zoruna gidiyor eskisi gibi umursanmamak. Madem kendini sizin disinizda tutuyor sizde onsuz mutlu oldugunuzu gozune sokun belki akli basina gelir. Calisip birde surekli yemegi isi gucu siz yapacaksaniz o neden varmis. Hic bir sey yapmayin cocuklarinizla yiyip icip keyfinize bakin. Biryerden size yetismek isterse yetisir. Ama hic umursamazsa uzgunum ama adam zaten ailesini onemsemiyordur yol verin gitsin. Aile dediginde kusluk biri aglayana kadardir,hasta olana zor duruma dusene kadardir. Anamdan babamdan da boyle gordum esimdende. Elalemden farki kalmayacaksa aile olmanin ne onemi var ki. Insan cocugu hastayken küslük mu gelir aklina. Aklini kaybediyor insan yavrusuna ufacik bir sey olsa

gerçekten gerçekmiş aynen öyle..

danıştım canım 1 talak hakkımız gitmişti tekrar nikah kiydirdik akıllandı mi hayir.. DİYANETE sordum boşanacağım falan diyor nikah bozuluyor mu diye ecek acak li kelimeler olmuyormus yani di li kelime kullanmaliymis mesela boşanacağım deil de boşadım karim değilsin bu evlilik bitti gibi.. :&

Kaç talak hakkı kaldı eşinizin?

Allah yardımcınız olsun.

Kaç talak hakkı kaldı eşinizin?

Allah yardımcınız olsun.

ondan sonra 1 kere daha benzer olay oldu son 1 talak hakkımız kaldı .. AMİN CUMLEMİZİN...bi kere daha ayni olay olursa zaten geri dönüşü yok bitiyor hülle gerekiyor onuda ne onun ne benim midem kaldırır...

ondan sonra 1 kere daha benzer olay oldu son 1 talak hakkımız kaldı .. AMİN CUMLEMİZİN...bi kere daha ayni olay olursa zaten geri dönüşü yok bitiyor hülle gerekiyor onuda ne onun ne benim midem kaldırır...
Hülle zaten dinen haram.

Sizi kaybetmek istemiyorsa ona göre davranır.
Ama sanmıyorum açıkçası.

Evlilikte çocuk oyuncağı zaten, ne kadar bilincsiz esiniz, Allah size sabir versin

Ayni benim esimi anlatmissiniz. Ben de evde küslük olmasin diye hakli da olsam adim atardim. Baktim ben boyle yaptikca onun narsist egosu sistikce sisiyor biraktim. Ise guce de elini surmezdi cocuk oldu yine ayni. Dediginiz gibi sen sinirden catlasan da umrunda degil. Soylemeyince yapmiyor, soyleyince de sert soyledin diye veya inadindan yapmiyor. Yani iki turlu de yapmiyor. Ben kavga dovus huzursuzluk cikarinca soguyunca akli basina geldi ama ben artik isinamiyorum. Yanasmiyorum. Cocugumla kendimce bir duzen yasiyorum o da dahil olmaya calisiyor. Ama insan sogudu mu bir daha isinamiyor

Kocanız eminim hiiç dertlenmiyordur sizin kadar. Salın gitsin bu adamı ya.
Kesinlikle
Ohh atmış kadının başına çocukları
Evin işi kadında ödemeler kadında
kendi İnternete sörfte
çok sıkıya gelirse bir küs ayağına yatıp aylarca rahat ediyor
Kadın gık diyemiyor adam yolunu bulmuş yani

Ben olsam benimle küs olduğu zamanlar tek bir gömleğini bile yıkamam
Yediği her kabı oraya bırakırım kendime ve çocuğuma bakarım

Gerçekten çok sinir bozucu bir durumun içindesiniz.Eşiniz bütün bu yaptığı hareketler sırf sizin daha fazla sinir olmanız ve küslük bahanesi ile hiçbir işe karışmayıp rahat etme niyetiyle yapılan davranışlar.Geri taktik uygulayacaksınız.Önce bu küslük meselesinde her seferinde siz alttan aldığınız için alışmış,hep kendini haklı görüyor.Bir de bu tür erkeklerde bu var.Sizin de onun kadar hatta daha fazla çalıştığınızı ve yorulduğunuzu,evdeki işler konusundada sorumluluk alması gerektiğini bilirler, ama yapmak işlerine gelmez.Sizin sinirlenip bunu dillendirmenizede tahammülleri olmaz.Neden?Çünkü o erkektir ya.Canı isterse yapar.Hatta lütfeder yani.Siz canınız çıksada herşeyi yapmalı ve asla şikayet etmemelisiniz.Neden?Çünkü kadınsın ve annesiniz ya.Mecbursunuz zaten onun gözünde.Bizde de durumlar eskiden aynıydı.Kavga ve tartışmalar olurdu.Bazen yine olur.Ben sinirlenmek yerine dalgaya vuruyorum artık.Ben bir karar aldım diye bir cümle kuruyorum. Hem iş yaparken bir yandan .Ne kararıymış o diye soruyor eşim, elinde telefon oyun oynuyorken.Cinsiyetimi değiştireceğim olur mu bu saatten sonra sence diye soruyorum.Tamam tamam.Yine bana bir iş yaptırmadan için rahat etmiycek.Gözüne battım yine .Söyle ne yapılacaksa yapayımda başımın etini yeme bari der.Ben de ona tartışmadan bir dünya işi yaptırmanın yolunu böyle buldum.Kavga ve tartışmaya girince hiç yapmıyor,işi inada döndürüyorlar.Siz de zaman içinde birbirinizin tavrını çözer anlaşırsınız inşallah.Kendinizi üzüp yıpratmayın boşuna.Herşey mükemmel olmak zorunda değil,herşeyin üstesinden gelmeye çalışmayın.Eşinizin yaptığı işleri,ufak tefek bile olsa beğenmemezlik yapmayın.Hatta övün.Birçoğu gazla çalışıyor bunların unutmayın.Çok uzattım kusura bakmayın.Sağlıklı ve huzurlu olun inşallah.

Çok güzel şeyler yazmışsınız, teşekkürler. Dikkate alacağım tavsiyelerinizi.

Hülle zaten dinen haram.

Sizi kaybetmek istemiyorsa ona göre davranır.
Ama sanmıyorum açıkçası.

Benim de bu evliliğe inancım kalmadı şuan son hakkımı sadece çocuklarım için kullanıyorum zaten.. Bir kere daha olursa ailemde dahil kimse önüme geçemez çünkü kimse için metres hayati yasayamam.. Çocuklarım için bile olsa..
Şuan sadece miniklerim için çabalamıyorum.. Biri 4 yaşına girecek biri 5 aylik..Bu berbat evlilikte ve yanlış kararda onlar benim tek dogrularim..Bakalım zaman ne gosterecek.
Düzelecek mi yoksa ayni hatayı tekrar yapıp dönüşü olmayan bir yola
mi girecek ?

Evlilikte çocuk oyuncağı zaten, ne kadar bilincsiz esiniz, Allah size sabir versin
Yok kendisi mükemmel bir es mükemmel bir baba mükemmel bir insan kendisine göre.. Ben ise 1 ay içinde (4 5 defa tatlı kaç defa hamur isi yapmama rağmen) onun dediğine gore düzgün bir ev hanimi deilmisim.. 4 yaşına girecek biri 5 aylık ama ben onları bahane edip beyefendinizi Güzel doyuramıyormuşum (ki is yerinde yesin diye kahvaltı hazırlayıp gönderiyorum hergun)
elalemin kadınları benim gibi çocuk bahane etmiyormuş evde ek is yapıyormuş para kazanıyormuş çalışıyormuş ben onu bile yapamıyormuşum ( 2 sene başının etini yedim çalışıyım diye kıskançlıktan çalıştırmayan bir adam söylüyor bunu)
AMİN SABİR DİLİYORUM KENDİME SADECE VE SİNİRDEN GULUYORUM

Ay yüz vermeyin bu kadar yahu, hayata hamur isi, tatli, mükemmel ev hanimlığı yapmak için mi geldik, sinir oluyorum bu kafaya benim de 3 yaşında ve 5 aylik 2 evladım var , yemek ve ev islerini asgari düzeyde yapıyorum, benim eşimde yemege çok düşkündür ama görüyor halimi küçük bebegim hic uyumuyor gece, bize de yazık yani, kıymet bilmeyen eşiniz icin hiç yormayin kendinizi

Canım benimkide görüyor oğlum hiperaktif hic durmaz kızım kucaktan inmiyor inan.. Ama herkesin çocuğu varmış herkes geçemiyormuş bitek ben bahane edip beceremiyor musum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…