Kızlar bana kızacaksınız bir çoğunuz biliyorum ama ben yine ilk adımı attım. Kendimi tutamadım. Çok tez canlıyım, içim şişmişti resmen bu küslükten. Bu gün tam 10 gün olmuştu konuşmayalı. Bir de eşimin huyunu bildiğim için "sen daha çok beklersin" dedim kendi kendime ve eşim evde değilken bu gün ona ilk mesajı attım:
Ben:"Kırgınım, farkında mısın?"
O: "Kırgın mısın? Yemek yapmana yardım da etmiyorum, yemiyorum da dediğim için mi?"
Sonra arka arkaya mesajlaşmaya devam ettik...
Yani adam daha neye kırgın olduğumu bilmiyormuş. Sizlere burada anlattığım gibi kırgın olduğum konuların hepsini mesaj yoluyla yazdım. Bazı konularda bana hak verdi.
Çocuğumla beraber hastanedeyken arkadaşlarına gitme planlarına gelince o konuda bir yanlış anlaşılma olmuş.
Şöyle ki;
Bütün bu olaylar yaşanmadan önceki planımıza göre o gün çocuğumuzu babası oyun merkezine götürecekti. Bu olaylar yaşandıktan sonra ben çocuğu alıp hastaneye getirdim ve serum yapılacağı zaman da mesaj attım. SMS yoluyla mesaj attım yani. (Whatsapptan yollamadım, çünkü internetini her zaman açık tutmaz.) Benim telefonum da iphone olduğu için mesajın teslim edildiğine dair iletim raporları gelmiyor bana. (Ya ben ayarlamayı beceremedim ya da iphone da o özellik yok bilemiyorum.. Yani ben gönderdiğim SMS'lerin iletilip iletilmediğini göremiyorum.) Neyse demek istediğim o ki eşim gönderdiğim mesajı almamış. Evden çıkarken çocuğun fazla ateşi yoktu, hafif ateşi vardı. Hastanede sadece muayene olup çıktık, hastaneden sonra da AVM'deki oyun merkezine gittik zannetmiş. Aşırı inat olduğu için de aramamış tabiki.
Ondan yardım istediğimde "tavırlı bir şekilde, emreder gibi sözler" sarfetmişim. "Karşımda kocam değil de emrimde hizmetçi var gibi" konuşmuşum. Öyle söylüyor. O da ona kırılmış.
Baya bir mesajlaştık. Sonra eve geldi, yanına oturdum. Konuşmaya başladık havadan sudan. Baktım konuya gireceği yok. "Eeeee gönlümü almayacak mısın?" dedim. Ben öyle deyince sarıldı işte, güzel bir şeyler söyledi. Sonuç olarak barıştık ama yine ilk adımı ben atmış oldum. Neyse buna da şükür. Burada bana destek veren, yanımda olan herkese çok çok teşekkür ederim tekrardan.
İyiki varsınız, sizi seviyorum