Evlilikte küslük

Allah kurtarsın.

Allah eşlerimize akıl fikir versin. Ben hep böyle dua ederim. O zaman sabır dilememize de gerek kalmaz. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Son durum nedir? Hala konuşmuyor mu eşiniz?
Gerekli bir şey olmadıkça yani zorunlu haller dışında konuşmuyor.
Aslında tek yapması gereken şey gelip özür dilemek, sarılmak, yakın davranmak. Ama adam su katılmamış öküz olunca yapmıyor işte.
Benim de içim şişti her an patlayabilirim, kendimi zor tutuyorum.

Ayni sorunlari hemen hemen bnde yasiyorum inanin bende cok sıkıldım bu durumlardan benim en azindan cocugum yok isten yorgun argin geliyorm bi insan dusunceli olacak bir kadin calisiyorsa es yardim etmeli bence hayat musterektir. Allah hakinizda hayirlisi neyse onu versin bencede biraz boyle sakin kalin. Esin yine gelir dayanamaz dusuncesiyle senden hamle bekliyordur gitme o dusunsun birazda

Benim eski esimde böyleydi üc ay ayni evde konusmadigimizi bilirim. Hicte umrunda degildi istedigi saatte geliyordu rahatti yani. Öyle kötü bir sey ki resmen psikolojik savas veriyorsun. Ayrildik en sonunda bir yerden sonra olmuyor cünkü

Arkadaşım aynı durumu benim kardesimle yaşıyor yavrum kocasının kusmesinden neler çekiyor onun ki3 ay oldu hala konuşmuyor yatakları ayırdı yaptığı yemeği yemedi.çocuğuyla ilgilenmiyor.Kardeşim de senin gibi çalışan.evden ayrıldı umurunda değil ne kardeşim ne çocuğu.sanki bosanmışlar gibi davranıyor.kardeşim haklı olduğu halde gidip özür diledi ne fayda. Varmış böyle tipler. Demekki bende sadece kardesimin başında zannettim.su an bacim beklemede 20 gun kadar süre verdi ya adam gibi biri olursun yada git boşanma davası ac dedi.simdi. ne düzelme var ne de boşanma davası açan.Uyuzun 'teki.ki bacımında aynı sorundan kardeşim yardım istemus kendinden.olmazmış böyle...ışte böyle.

Oyy karşımda bacim var zannettim. Oda senin gibi gözünün içine bakıp özür dilese her şeyi silecek.sırf çocuğu için. Ama o kadart vicdansız ki...böyleleri merhametsiz okuyor.yuzune karşı patla kardesim yoksa seni bu derde koyar.

Keşke bu huylarını evlenmeden önce görseydim de hiç evlenmeseydim diyorum. Ne vardı sanki 5,5 aylık tanıdığın adamla evlenecek. Ah eşek kafam ahhh.... Geleceğini hiç sanmam, aşırı inat.

Son düzenleme:
o tipler aile terapisi kabul etmiyor malesef. Ben bu konuda cözüm oldugunu düsünmüyorum söyle davran böyle davran hic faydasi olmuyor. Adamlarin karakteri degismiyor o yüzden ya böyle kabul edip sen de takmamaya calisip yasayacaksin ya da bu diyardan gideceksin.

Haklısın.ne diyeyim.

Ayni seyleri 1 saat oncede ben soyledim. Yuzune karsi soyledim ben arkasindan soylemem direk yuzune karsi .. soylesen ne olacak ha duvar ha o
Keşke bu huylarını evlenmeden önce görseydim de hiç evlenmeseydim diyorum. Ne vardı sanki 5,5 aylık tanıdığın adamla evlenecek. Ah eşek kafam ahhh....

"Benim eski eşimde aynen böyleydi...." diye başlayan o kadar çok yorum geldi ki... Korkuyorum böyle yorumları görünce, boşanmak korkutuyor. Şimdi nasılsınız, çocuğunuz var mı?

Keşke bu huylarını evlenmeden önce görseydim de hiç evlenmeseydim diyorum. Ne vardı sanki 5,5 aylık tanıdığın adamla evlenecek. Ah eşek kafam ahhh.... Geleceğiniz hiç sanmam, aşırı inat.
Ya bence erken evlendiginiz icin kendinizi suclamayin cok uzun sure birlikteydim esimle. Ayni eve girince sanki cok farkli biri ile karsilastim(benimki pozitif yonde) belki de beklentim dusuktu bilmiyorum. Ayni evde yasamadan insan tam olarak taniyamiyor kendinizi suclamayin.

Söyledikleri çok ağır geldi.
"BUNDAN SONRA BÖYLE.. ARTIK HER MESAJINA CEVAP YAZMAK YOK. CANIM İSTERSE YAZARIM, İSTEMEZSE YAZMAM...." bu sözler sizce de çok ağır değil mi ve bir özür gerektirmiyor mu?
Ayrıca çocuğumla biz hastanedeyken arkadaşa gitme planları vs...
Nereden tutsam elimde kalıyor.

Biz de eşimle 15 günü askin bir süredir küsüz. Ilk kez böyle birşey oluyor
Hiç bu kadar uzun kusluk olmamıştı eskiden birkaç saat bile küs kalamayan adamdı bu. Büyük bir hata etti ama asla hatasını kabul edip yanlış yaptım diyip geri adım atmıyor. O kadar yüksek ki benim eşimin egosu! Bir de 3 aylik bebegim var sütüm azaldı. Bunu da bildiği halde kılını kıpırdatmıyor. Çok içim acıyor. Nasıl geçer hayat böyle. Sanki tek çözüm ayrılık gibi geliyor.

"Benim eski eşimde aynen böyleydi...." diye başlayan o kadar çok yorum geldi ki... Korkuyorum böyle yorumları görünce, boşanmak korkutuyor. Şimdi nasılsınız, çocuğunuz var mı?
Cocugum yok ama böyle insanlar gercekten ömür tüketiyor ben o yasadigim stresten hasta olmustum evlendikten sonra bas dönmeleri basladi sebepsiz simdi düsünüyorum da hic degmezmis o küslük huyunu ayrilirken bile yapti hic demedi konusalim düzeltelim hic cabalamadi küserek geldi küserek gitti. Cocugum yok su an daha iyiyim tek basina yalniz olmak onla ayni evde yalniz olmaktan daha iyi.

Hala küs musunuz canim?

Evet, zorunlu olmadıkça konuşmuyoruz.

Peki ne gibi yöntemler denediniz bu seyi degistirmek icin?. Su an düsünüyorum daha fazla ne yapabilirdimde düzeltebilirdim bulamiyorum. Peki bu küslük onu rahatsiz ediyor mu sizce? yemek yapip ütüsünü falan yapiyormusunuz? bunlari yapmasaniz nasil davranir denediniz mi hic? yada güzel bir dille bundan rahatsiz oldugunuzu belirttiniz mi? ilk küslük ne zaman ve nasil basladi? analiz edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…