• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte kıskançlık ?

daha nediyelim kıskanmak doğal ama dozunda ve gerektiğinde hayat senin hayatın nasıl istıyorsan öyle yasa ben zaten ne düşündüğümü ve hayat tarzımı diğer sayfalarda yazdım sinirlenmene gerek yok sakin ol

victoria secret mankeni bu arada yani bzim kocaları ne yapsın güldürdü beni bir yorum .

Bugün ilginc konular dizisi devam ediyor.. Ilginc olan da iki ev haniminin kiskanclikla ilgili konu acmasi ve karsilikli birbirlerini desteklemesi..
Tabiki hem calismanin hemde ev hanimi olmanin iyi ve kötü yönleri vardir..
yanliz sadece evde oturan hanimlarin cok kücük meseleleri bile kafalarina taktigini düsünüyorum.. Komsu ne söyledi, esim isinden dolayi neden cep telefonundan araniyor, esimin is yerindeki bayan arkadaslari... Ev hanimi olmanin en büyük olumsuz yani bu olsa gerek..

Calisan hanimlarin mutsuz oldugunu söyleyip bu kadar kolay yargilamak.. Esim olsa mutlu olsam buraya neden konu acayim ki ... Kendime ve esime güvensem ister is arkadaslari victoria. secrets mankeni olsun kiskanmam.. Bunun icinde baskalarinin kiyafetini sacini yargilamam.

mutlu olanlar konu açamıyor mu yani .neden saldırgan tavrını sürdürüyorsun canım .biz açık yüreklilikle konuşuyoruz paylaşmak istiyoruz bu mu suç ?hoşlanmadıysan cevap yazma her konuya cevap yazmak zorunda eğilsin dimi .ev hanımı olmanında çalışmanında güzel-kötü yanları var .sen milletin keyfine niye karışıyorsun anlamadım doğrusu .victoria secret menkeni senin eşini ne yapsın ayrıca çok güldüm .

kıskanman normal ama kıskanılıcak bişi yoksa da boşa kendini yıpratma onlar sadece iş arkadaşları öyle düşün eğer sende çalışsaydın seninde olabiliceği gibi eşin arada ki mesafeyi iyi ayarlamalı kumanda eşinde olmalı cıvık davranmadığı sürece sorun yok
mesela ben olsam eşimi gözlemlerim önce baktım arada ki mesafeyi koruyamıyor dur derim bakalım ne oluyor ama eğer laubali değilse iş arkadaşalarıyla masefeyi koruyabiliyorsa sesimi bile çıkarmazdım ;)

mutlu olanlar konu açamıyor mu yani .neden saldırgan tavrını sürdürüyorsun canım .biz açık yüreklilikle konuşuyoruz paylaşmak istiyoruz bu mu suç ?hoşlanmadıysan cevap yazma her konuya cevap yazmak zorunda eğilsin dimi .ev hanımı olmanında çalışmanında güzel-kötü yanları var .sen milletin keyfine niye karışıyorsun anlamadım doğrusu .victoria secret menkeni senin eşini ne yapsın ayrıca çok güldüm .

teşbihte hata olmaz derler arkadaş mübalağa yaptı

seven her kadın kocasını kıskanır ama kıskançlıgında bir dozu olmalı oraya gitme bununla konuşma ona bakma vs vs demek karşındakini bunaltır ilişkiyi yorar evliligi yorar diye düşünüyorum aradaki dengeyi nasıl kuruyorsunuz demişsin ben kendimce kısıtlanmayı hiç sevemem mesala 30 yaşına gelmişim birilerinin bana ne yapıp ne yapmayacagını söylemesine ihtiyacım yok buna eşimde dahil bi arkadaşımla buluşacaksam eşimi arar ve ben falancayla buluşacam akşam biraz gecikecegim bilgin olsun derim zaten birbirimize güveniyoruz şimdi o kalkıpta bana sebepsiz yere hayır gitmeyeceksin dese çok kızarım ve yıok yere kavga çıkar yani aynı şekilde bende ona böyle bir kısıtlama getirmem yani niye getireyim 30 yaşında adam nerde ne yapacagını az çok bilir aldatma konusuna gelince yapacagı varsa zaten ne olsa engelleyemezsin cnım içinde varsa bir insanın sen arkanı dönsen yine aldatır

bence gerçekten öle düşünüyor neyse umarım hayat onu yanıltmaz gerçekler çok farklı oluyor bazen .benim kocam yapmazcıları çok gördük biz .

arkadaş benim kocam yapmaz demiyo güvenme konusuna vurgu yapıyo, eşine güvenirsin yapmak istiyosa keyfi bilir boşarsın yoluna bakarsın ama ilk başta güvenirsin, ayrıca sıkmayla bunaltmayla bi erkeğin elde tutulmayacağını da gördük bu forum nelere tanık

arkadaş benim kocam yapmaz demiyo güvenme konusuna vurgu yapıyo, eşine güvenirsin yapmak istiyosa keyfi bilir boşarsın yoluna bakarsın ama ilk başta güvenirsin, ayrıca sıkmayla bunaltmayla bi erkeğin elde tutulmayacağını da gördük bu forum nelere tanık

valla öledir eminim ben forum için konuşmadım ki genel konuştum .herkesin eşi yapabilir .ben güvenirim vs vs ee güven sonuca bakarım ben .benim kocam yapmaz demenin farklı bir deyişi victoria mankeni gelse korkmam .hadi canım ben korkarım valla dobra olmak iiyidir belkide keşke hepimiz olabilsek .

valla öledir eminim ben forum için konuşmadım ki genel konuştum .herkesin eşi yapabilir .ben güvenirim vs vs ee güven sonuca bakarım ben .benim kocam yapmaz demenin farklı bir deyişi victoria mankeni gelse korkmam .hadi canım ben korkarım valla dobra olmak iiyidir belkide keşke hepimiz olabilsek .

çok saldırgan bi tavrın var nedense, yazılanları farklı algılıyoruz sanırım, ben arkadaşın bu yazdığında güven vurgusu arıyorum, sonuca bakarım derken sizde açıkça şunu diyosunuz kocamı az biraz bıraksam beni aldatır bundan korkuyorum, arkadaşta diyoki ben bırakırım çünkü güveniyorum

Baskilanarak mi buyudunuz acaba? erkeklerden uzak?

is arakadaslariyla toplu yapilan activitelerde ne sorun buldunuz ki? cok kiskaniyorsaniz sizde katilin aralarina.

hem gitmek istemiyorum.diyip asosyal bir durus sergileyip, hem neden is arakadaslarinin esinize bir kotuluk yapacacaklari endisesindesiniz?

hakli degilsiniz.

Son düzenleme:
eşine güveniyorsan diye bişeyi ben pek kabul etmiyorum. şu hayatta babana bile güvenmeyeceksin demişler. erkek milletine de %100 güvenmek sadece kendini kandırmak olur. bu şekilde mutlu olunuyorsa ona da karışmam, isteyen kendini kandırmaya devam edebilir. bence burda önemli olan nokta insanın kendine güvenmesi. eğer kendine güvenin tamsa ve adam en ufak bir hatasında hiç müdana etmeyeceğini, çekip gidebileceğini biliyorsa, zaten aldatmaya korkar, yapacağı varsa da yapamaz.
ben o anlamda eşimin beni aldatacağını sanmam, ama olur da aldatırsa keyfi bilir, dışarıda yuvasını yıkmaya değer bir kadın bulduysa buyursun yapsın.
benim eşim de genç kadınların yoğunlukta olduğu bir yerde çalışıyor. zaman zaman organizasyonlar olur, beni de çağırır canım isterse giderim istemezse gitmem. hiç de orda kocamı baştan çıkarırlar diye bi kaygı taşımıyorum.
yalnız br seferinde eşimle aramızda şöyle bir olay geçmişti. eşim bir kadın iş arkadaşıyla yaşadığımız küçük ilçenin, küçük avm'sin öğle yemeğine gitmişti. bunu bana söylediği zaman ona dedim ki 'burda bir sürü eşimiz dostumuz, akrabamız var. seni bir kadınla başbaşa yemek yerken görseler, ne düşünürler sence?'.. haklısın dedi, bi daha da böyle bişey yapmadı.

allah aşkına ! ben kıskandıgım konuları söyledim düzgün bi dille sizlerin nasıl oldugunuzu ögrenmek istedim çünkü yeni evliyim bu dengeyi nasıl koruyosunuz diye sormak istedim.
hemen biri çıktı evde napıyosunuz diye konuyu çekti!bize cevap verme hakkı dogdu ve konu uzadı.bitaneniz çıkıpta bende kıskanıyorum veya kıskanmıyorum dememiş kendi hayatını anlatmamış .
yok şöyle yok böyle.hala uzatıyosunuzçalışın mutlu olun.bizde evde mutlu olalım.kompleksi olanlar belli oluyoki konuya hucum ettiler.
konuyla alakalı yorum atacaksanız atın yoksa uzatmayalım!
kendi adıma öyle bir sıkıntım yok benim.
yanlız, hala siz biz olayı devam ediyor.
mesajınıza karşılık mesaj yazayım evet biz mutluyuz,sizde mutlu olun.

bu nedemek ya,
senin eşini ne yapsın mı!

Son düzenleme:

Bence de keyfime ne karisiyorsunuz ki istedigim gibi , istedigim topige yorum yazarim.. . O kadar kirici yaziyorsam da KIB tusu var.. bunu kullanabilirsiniz.. Esim belki cok yakisikli nerden biliyorsunuz ya da keyfime ne karisiyorsunuz :1::1::1:

Saldirmak dediginiz sey gercekleri yüzünüze vurmaksa birakin saldirgan olayim ve hissettiklerimi söyleyeyim.. Amaciniz sadece olumlu yorumlar ve konu sahipleri disindaki hanimlari suclayin derseniz.. Bir zahmet actiginiz her konunun altina bunu yazin.. Pohpoh icin acilmis konu bitti..

Not: siz beni engellemistiniz... nasil yorumu okuyabiliyorsunuz $grenade-toss.gif

Son düzenleme:

Genel konuşmayın;
Ben güvenirim eşime,
Arkadaşın dediği gibi Viktoryas Secret mankeniyle beraber çalışsa gene korkmam.
Niye mi?
Kocam asla yapmaz diye büyük konuşmam ,ama başkasına bakacak adamla benim işim olmaz.
Oturup ya kocam beni aldatırsa,ya gözü kayarsa korkuları yaşamayacak kadar kendime güvenim var şükür.
Yapacak adam kendine yapar,beni kaybeder.

Bence boş yere kuruntu ediyorsunuz ve sürekli söylemekle hata ediyorsunuz..

Sizi de davet ediyor, gitmiyorsunuz.. Sonra da tek gitme diye baskı kurmaya çalışıyorsunuz..

İşyerinde konuşsun ama iş dışında niye onlarla geziyo ki diyorsunuz.. :53: Evlendi diye iş dışında bir faaliyete katılamaz mı yani ? Çok bencilce..

Yahu siz katılmak istemediniz diye kendi de tiyatroya gitmemiş arkadaşlarıyla.. Daha ne yapsın adam :19:

Bu kadar vesvese hem sizi yer bitirir hemde eşinizi bunaltabilir..

çok saldırgan bi tavrın var nedense, yazılanları farklı algılıyoruz sanırım, ben arkadaşın bu yazdığında güven vurgusu arıyorum, sonuca bakarım derken sizde açıkça şunu diyosunuz kocamı az biraz bıraksam beni aldatır bundan korkuyorum, arkadaşta diyoki ben bırakırım çünkü güveniyorum

bene rkeklere güvenmem arkadaşım kim ne derse desin .ben ona güveniyorum demek bir şekilde içini rahatlatmaktır bana göre .senin çalışmayan kadın için ne yapıyorsunuz evde demen beni rahatsız etti açıkası ben mutluyum seni ,lglendrmez ki bu send emutluysan sorun yok .ben böle çalışmayı sevmiyorum seyahat etmeyi seviyorum yurtdışı içi gezmeyei vs çalışsam bunları yapamam .saldırgan tavır yok .benim konumla ilgili birşey dediği için cevap verdim .kimsenin ev hanımlarını aşağılamaya hakkı yok .herkes yerini bilsin bence.

konu neymiş nereye gitmiş
1.si eşine güveniyosan
topluca gittikleri görüşmlere bişey deme
her dakika dip dibe sıkılrısınız zaten kendinize ait alanlar olsun
arada sende git sevmezsen arkadaşlarını gitmezsin o ayrı
ama daha evliliğin başında birbirinizi sıkmanın kısıtlamanın manası yok

2.çalışan kendi zorluğuyla, kolaylığıyla çalışır
ev hanımı olan kendininkiyle
kimse kimseye karışma veya küçük görme hakkına sahip değildir
ev hanımıyım halimden bazen memnunum bazen sıkılıyorum
ama kimseye ne hayatı yaşıyosun Allah aşkınaaa diye karışma hakkım yok..

3. ev hanımlarını evde oturup dedikodu altın gününden başkabişey bilmeyen
herşeyi kafaya takan kendilerine güveni olamayn insanlar olarak görenler
bu ön yargıyla isterseniz şirketleriniz olsun gözümde en cahil insandan da cahilsiniz
insanı insan olarak görmeyi bir başaramadık ya yanarım buna yanarım
illa bir etiket yapışacak:47:

Son düzenleme:
Genel konuşmayın;
Ben güvenirim eşime,
Arkadaşın dediği gibi Viktoryas Secret mankeniyle beraber çalışsa gene korkmam.
Niye mi?
Kocam asla yapmaz diye büyük konuşmam ,ama başkasına bakacak adamla benim işim olmaz.
Oturup ya kocam beni aldatırsa,ya gözü kayarsa korkuları yaşamayacak kadar kendime güvenim var şükür.
Yapacak adam kendine yapar,beni kaybeder.
victoria demek istedin sanırım neyse .korkma zaten gelmez canım .başkasına bakmadığını nerden biliyorsun hep yanınmasın sanki yaaa bırakın bu işleri .

bene rkeklere güvenmem arkadaşım kim ne derse desin .ben ona güveniyorum demek bir şekilde içini rahatlatmaktır bana göre .senin çalışmayan kadın için ne yapıyorsunuz evde demen beni rahatsız etti açıkası ben mutluyum seni ,lglendrmez ki bu send emutluysan sorun yok .ben böle çalışmayı sevmiyorum seyahat etmeyi seviyorum yurtdışı içi gezmeyei vs çalışsam bunları yapamam .saldırgan tavır yok .benim konumla ilgili birşey dediği için cevap verdim .kimsenin ev hanımlarını aşağılamaya hakkı yok .herkes yerini bilsin bence.

mazlum ev hanimi modundan, dora the explorer 'a jet hiziyla gecis yaptiniz tebrikler..

Back
X