Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ilginc konular dizisi devam ediyor.. Ilginc olan da iki ev haniminin kiskanclikla ilgili konu acmasi ve karsilikli birbirlerini desteklemesi..
Tabiki hem calismanin hemde ev hanimi olmanin iyi ve kötü yönleri vardir..
yanliz sadece evde oturan hanimlarin cok kücük meseleleri bile kafalarina taktigini düsünüyorum.. Komsu ne söyledi, esim isinden dolayi neden cep telefonundan araniyor, esimin is yerindeki bayan arkadaslari... Ev hanimi olmanin en büyük olumsuz yani bu olsa gerek..
Calisan hanimlarin mutsuz oldugunu söyleyip bu kadar kolay yargilamak.. Esim olsa mutlu olsam buraya neden konu acayim ki ... Kendime ve esime güvensem ister is arkadaslari victoria. secrets mankeni olsun kiskanmam.. Bunun icinde baskalarinin kiyafetini sacini yargilamam.
mutlu olanlar konu açamıyor mu yani .neden saldırgan tavrını sürdürüyorsun canım .biz açık yüreklilikle konuşuyoruz paylaşmak istiyoruz bu mu suç ?hoşlanmadıysan cevap yazma her konuya cevap yazmak zorunda eğilsin dimi .ev hanımı olmanında çalışmanında güzel-kötü yanları var .sen milletin keyfine niye karışıyorsun anlamadım doğrusu .victoria secret menkeni senin eşini ne yapsın ayrıca çok güldüm .
teşbihte hata olmaz derler arkadaş mübalağa yaptı
bence gerçekten öle düşünüyor neyse umarım hayat onu yanıltmaz gerçekler çok farklı oluyor bazen .benim kocam yapmazcıları çok gördük biz .
arkadaş benim kocam yapmaz demiyo güvenme konusuna vurgu yapıyo, eşine güvenirsin yapmak istiyosa keyfi bilir boşarsın yoluna bakarsın ama ilk başta güvenirsin, ayrıca sıkmayla bunaltmayla bi erkeğin elde tutulmayacağını da gördük bu forum nelere tanık
valla öledir eminim ben forum için konuşmadım ki genel konuştum .herkesin eşi yapabilir .ben güvenirim vs vs ee güven sonuca bakarım ben .benim kocam yapmaz demenin farklı bir deyişi victoria mankeni gelse korkmam .hadi canım ben korkarım valla dobra olmak iiyidir belkide keşke hepimiz olabilsek .
kendi adıma öyle bir sıkıntım yok benim.allah aşkına ! ben kıskandıgım konuları söyledim düzgün bi dille sizlerin nasıl oldugunuzu ögrenmek istedim çünkü yeni evliyim bu dengeyi nasıl koruyosunuz diye sormak istedim.
hemen biri çıktı evde napıyosunuz diye konuyu çekti!bize cevap verme hakkı dogdu ve konu uzadı.bitaneniz çıkıpta bende kıskanıyorum veya kıskanmıyorum dememiş kendi hayatını anlatmamış .
yok şöyle yok böyle.hala uzatıyosunuzçalışın mutlu olun.bizde evde mutlu olalım.kompleksi olanlar belli oluyoki konuya hucum ettiler.
konuyla alakalı yorum atacaksanız atın yoksa uzatmayalım!
mutlu olanlar konu açamıyor mu yani .neden saldırgan tavrını sürdürüyorsun canım .biz açık yüreklilikle konuşuyoruz paylaşmak istiyoruz bu mu suç ?hoşlanmadıysan cevap yazma her konuya cevap yazmak zorunda eğilsin dimi .ev hanımı olmanında çalışmanında güzel-kötü yanları var .sen milletin keyfine niye karışıyorsun anlamadım doğrusu .victoria secret menkeni senin eşini ne yapsın ayrıca çok güldüm .
valla öledir eminim ben forum için konuşmadım ki genel konuştum .herkesin eşi yapabilir .ben güvenirim vs vs ee güven sonuca bakarım ben .benim kocam yapmaz demenin farklı bir deyişi victoria mankeni gelse korkmam .hadi canım ben korkarım valla dobra olmak iiyidir belkide keşke hepimiz olabilsek .
çok saldırgan bi tavrın var nedense, yazılanları farklı algılıyoruz sanırım, ben arkadaşın bu yazdığında güven vurgusu arıyorum, sonuca bakarım derken sizde açıkça şunu diyosunuz kocamı az biraz bıraksam beni aldatır bundan korkuyorum, arkadaşta diyoki ben bırakırım çünkü güveniyorum
victoria demek istedin sanırım neyse .korkma zaten gelmez canım .başkasına bakmadığını nerden biliyorsun hep yanınmasın sanki yaaa bırakın bu işleri .Genel konuşmayın;
Ben güvenirim eşime,
Arkadaşın dediği gibi Viktoryas Secret mankeniyle beraber çalışsa gene korkmam.
Niye mi?
Kocam asla yapmaz diye büyük konuşmam ,ama başkasına bakacak adamla benim işim olmaz.
Oturup ya kocam beni aldatırsa,ya gözü kayarsa korkuları yaşamayacak kadar kendime güvenim var şükür.
Yapacak adam kendine yapar,beni kaybeder.
bene rkeklere güvenmem arkadaşım kim ne derse desin .ben ona güveniyorum demek bir şekilde içini rahatlatmaktır bana göre .senin çalışmayan kadın için ne yapıyorsunuz evde demen beni rahatsız etti açıkası ben mutluyum seni ,lglendrmez ki bu send emutluysan sorun yok .ben böle çalışmayı sevmiyorum seyahat etmeyi seviyorum yurtdışı içi gezmeyei vs çalışsam bunları yapamam .saldırgan tavır yok .benim konumla ilgili birşey dediği için cevap verdim .kimsenin ev hanımlarını aşağılamaya hakkı yok .herkes yerini bilsin bence.