• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte kıskançlık ?

nasıl bukadar kesib yargılara varıyorsun ki,sadece böyle konuda hemen sorular şunlar oluyor
bakımlımısın bilgilimisin vs vs .
öyle olmayanlar genelde kıskanır kompleks yapar gibi bi düşünce varya oyüzden onu belirtmiştim bende!iyi günler ltfen tartışma yaratmak için cvplar atmayın bu konu benimse istemiyorum

forum kurallarını okumanı salık veririm sana, konuyu ortaya açtın isteyen yorumlar

hayatını yaşamayı çalışıp çalışmamaya endeksleyen ben değilim yorumlar arasındaki ilişkiyi takip edin lütfen, ben yukardaki yoruma istinaden yaptım yorumumu

tatlım ben evde iyidi keyfime bakıyorum dedim diye aa evde ne yaşıyorsunuz yaa çalışmak gibisi var mı dedin ?bak o senin hayatın buda benim .kimsenin kimseyi aşğılamaya hakkı yok lütfen .sen çalış sana çalışma diyen yok ki nasıl mutluysan öyle yaşa .hayatta neyi istersen onu kendine çekersin zaten .

sizin gibi hanımlar canımı sıkabiliyor ne yazıkki nedeni ise şu k.bakmayın lütfen bu tarzda düşünenlere veya evde oturanlara cahil gibi bakan
veya cvp vermem harcım degil gibi dedigin için bu yüzden o ortamlara girmiycem.çünkü kendilerini birşey sanıp üsten üsten bakıtorlar halbuki bi çoğu evinde okadar mutsuzki kendilerini kuaföre süse püse makyaja vermiş yiyip içip geziyor evinde gram huzur yok.
siz hala küçümseyin insanları

Siz insanları size bakış açıları için uyarırken aynı yanlışı sizde yapıyorsunuz.
Çalışan hanımlar için yaptığınız genelleme asılsız olduğu gibi çirkin de...

''evde ne hayatı yaşıyosunuz Allah aşkına'' bu cümlenizi yorumlar mısınız bizim için...

çalışmıyorum evdeyim hayatımı yaşıyorum ifadesine karşı merakla yapılmış bi yorum, ki arkadaş gereğini söyledi, istediği zaman kalkmak istediği zaman yemek yapmak bu konularda karışan görüşen olmaması

Siz insanları size bakış açıları için uyarırken aynı yanlışı sizde yapıyorsunuz.
Çalışan hanımlar için yaptığınız genelleme asılsız olduğu gibi çirkin de...

geenelemme yapmadıgımı kaçkere yazdım lütfen tek tük msjları okuyup istediğiniz yere çekmeyin

valla dışarı çıkmak sitiyorsanız gidin gezin birlikte hiç gerek yok başka insanları karıştırmaya .ben hiç hoşlanmıyorum böyle içiçe insanlarla tanımam etmem .gerek de yok .benim eşimde sevmiyor bensiz gezmeyi birlkte takılıyoruz bizde .

bence arkadaşlarda önemli tabiki esinin iş arkadasıyla arkadaş olmamız gerekmıyor ama birlikte bişeyler yapılabilir esin istiyorsa bazen güzel dostluklarda kurulabilio sosyal olmak ii bişey bi süre sonra sedece ikiniz olunca bazen kavgalar olusabiliyor her birey bir küme evlilikte bu bireylerin kesişim kümesi kimse kimsenin alt kümesi değil yani ben böyle düşünüyorum esim dısarıya çıkıyor futbol macı sinema veya yemek balık tutmak falan eve çok mutlu dönüyor bende mutlu oluyorum arada özlemek iidir

bence arkadaşlarda önemli tabiki esinin iş arkadasıyla arkadaş olmamız gerekmıyor ama birlikte bişeyler yapılabilir esin istiyorsa bazen güzel dostluklarda kurulabilio sosyal olmak ii bişey bi süre sonra sedece ikiniz olunca bazen kavgalar olusabiliyor her birey bir küme evlilikte bu bireylerin kesişim kümesi kimse kimsenin alt kümesi değil yani ben böyle düşünüyorum esim dısarıya çıkıyor futbol macı sinema veya yemek balık tutmak falan eve çok mutlu dönüyor bende mutlu oluyorum arada özlemek iidir

bende çık diyorum ama çıkmıyor benimki zaten iş seyahatleri olur arada o zaman özleriz birbimizi .ama erkek arkadaşlarıyla takılabilir ben bayan arkadaş istemem sadece iş dışında yani .

sizin gibi hanımlar canımı sıkabiliyor ne yazıkki nedeni ise şu k.bakmayın lütfen bu tarzda düşünenlere veya evde oturanlara cahil gibi bakan
veya cvp vermem harcım degil gibi dedigin için bu yüzden o ortamlara girmiycem.çünkü kendilerini birşey sanıp üsten üsten bakıtorlar halbuki bi çoğu evinde okadar mutsuzki kendilerini kuaföre süse püse makyaja vermiş yiyip içip geziyor evinde gram huzur yok.
siz hala küçümseyin insanları

konu, çalışan, çalışmayan bayan hangisi daha iyiye döndü.
konu sahibi arkadaş, siz fazla şartlanmışsınız bence.
arkadaş da bişey dememiş.
hem nerden çıkardınız birçoğu süse püse makyaja vermiş,evlerinde gram huzur yokmuş bala bala....
burda arkadaşa yazmışsınız,genelleme yapmamışsınız ama nerdeyse bütün mesajlarınızda bu tarz yazılar var.
hep çalışan bayanlar için bir olumsuzluk.
biraz müsterih olun.

Konu , konu sahibinin ev hanımı olmasına takılmış nedense.Cehalet çalıştığı işle alakalı olmuyor insanın.
Neyse ,
Eşini kısıtlamana gerek görmedim ben anlattıklarından.Gayet normal düzende gidiyor bence.
Bir de bu "izin" kelimesini evlliliğe yakıştıramıyorum ben.Kimse kimseden izin almak zorunda değildir.
Hayatı paylaşmak böyle bişey değil bence.Zaten aklı başında olan eşine ters gelecek şeyi bilir ve yapmaz.
Kıskanmanı anlıyorum ama güvensizlik için bir sebep yol gibi şuan.Bence sende eşlik et eşine bu toplanma zamanlarında.

valla konu sahibi arkadaş haklısın. insan merak ediyor. ama kafana takma, bak ne güzel kendine güvenen hoş bir bayansın anldığım kadarıyla, bu çizginden kayma, okulunu bitir, istersen işe başlarsın...
bu arada doğum izninde toplam 2 sene evde kalıp ev hanımlığı yapan(!)-beceremedim pek- biri olarak söyleyeyim; ev hanımlığı hem çok güzel hem çok zor. iş hayatının da kendine göre zorlukları ve güzzellikleri var ama en kötüsü kızımın yanında olamamak:(((

Son düzenleme:
veya cvp vermem harcım degil gibi dedigin için bu yüzden o ortamlara girmiycem.çünkü kendilerini birşey sanıp üsten üsten bakıtorlar halbuki bi çoğu evinde okadar mutsuzki kendilerini kuaföre süse püse makyaja vermiş yiyip içip geziyor evinde gram huzur yoksiz hala küçümseyin insanları

geenelemme yapmadıgımı kaçkere yazdım lütfen tek tük msjları okuyup istediğiniz yere çekmeyin

Yukarıdaki mesajı ben yazmadım hanımefendi.
İstediğim yere çekmek gibi bir niyetim de yok.
Ben çalışmayan kadınlara saygı gösterip aşşağılamaya çalışmıyorsam ,karşımdakilerdende beklerim.

bu konuşmada dikkatimi çeken 2 ifade var, eşim çalışmama izin vermez ve eşine ilgi göster ev dünyası olsun, zaten izinle çalışmaktan bahseden bi kadına tavsiye vermek benim harcım değilde, eşine ilgi göster onu şımart vs gibi cariyemsi ifadeleri anlamıyorum, hele ki bu saf sevgiden değilde elde tutmak için yapılırsa, kıskançlık tadında olursa güzel ama kıskanarak sıkarak içinizi rahatlatamazsınız, aldatacak adam aldatır gidecek adam gider (adam ifadesini erkek için kullanmadım, genel)

izin istemek yada istememk çitleri ilgilendiren bidurum sizin ilişkinizde olmayabilir tabiki eşini seveceksin şımartacaksın o beni şımartınca ben çok mutlu oluyorum ama erkeklerde insan kimseyi sevginle elinde tutamazsın ama kavga gürültüyle saçma sapan kıskançlıklarla kaybedersin eşimin cariyeside olurum köleside o bana köle olduktan sonra yani herşey karşılıklı karşılksız sonsz ilgi eski kadınlara göre şimdi uymayınca herkes kapıyı çekiyor aşk zaten bencildir önce kendini besler

şimdi bende çalışmayan bayanların bir çoğu....
diye bir cümle yazıp arkasından genelleme yapmıyorum desem hoş olmaz.
rahatsız olanda olur tabi.
onun dışında iş arkadaşlarıyla görüşmek zorunda değilsiniz tabi.
aralarından kafanıza uygun,anlaşabildiğiniz arkadaşlarıyla görüşmenize devam edersiniz.

izin istemek yada istememk çitleri ilgilendiren bidurum sizin ilişkinizde olmayabilir tabiki eşini seveceksin şımartacaksın o beni şımartınca ben çok mutlu oluyorum ama erkeklerde insan kimseyi sevginle elinde tutamazsın ama kavga gürültüyle saçma sapan kıskançlıklarla kaybedersin eşimin cariyeside olurum köleside o bana köle olduktan sonra yani herşey karşılıklı karşılksız sonsz ilgi eski kadınlara göre şimdi uymayınca herkes kapıyı çekiyor aşk zaten bencildir önce kendini besler

herşey karşılıklı sonuçta ben eşimi şımartırım oda beni şımartır .hiç gocunmadım bu durumdan .aksine hoşuma gidiyor böyle olmak .oda bunu seviyor zaten .yani insan sevdiği için herşeyi yapar ben yaparım aşkım için .bilmiyorum severek evlenmek farklı tabi .herkes severek evlenmiyor bide o var .

arkadaşın teki yazmışki kendi paramı kazanıyorum o para benim harcıyorum.k.bakmayın ama evlilikte senin benim yok siz önce bunun farkına varında sora evde napıyorsunuz diye sormayın

arkadaşın teki yazmışki kendi paramı kazanıyorum o para benim harcıyorum.k.bakmayın ama evlilikte senin benim yok siz önce bunun farkına varında sora evde napıyorsunuz diye sormayın

valla ben kocamın parasını yiyorum hemde çatır çatır :)

Back
X