• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte kıskançlık ?

bende istememe sedece kkız arkadasıyla olmsını oda istemez tabiki bende tesettürlüyüm benim kocam kıskanır ama beni asla sıkmaz bilir benim yanliş yapmıcamıa ama ben bilmem erkek milletidir ama dırdıra gelemez hiçbirisi hesapvermek istemezler gitmek isterse sende git sıkılsanda için rahat olur yanında nede olsa ben genelde her yere eşimle giderim pazra çarsıya ne olursa olsun tabi arada yalnız yada arkadşalrmlada oluyor doğal oalrak ama sıkı sıkıya sıkmak çözüm değil ne kötü niyetli insnalr var ark yeni boşandı eşi işten 6 da çıkıyorum demiş kızda yıllardır öle bilio meğersem 4 teçıkıp eşini aladatıyormuş ki kızın üzeine titiriyordu görünüşte Allah harama baktırmasın sen yürğini ferah tutu öyle ilgili olki ev onun dünyas ıolsun

insanlar öyle fesat olduki herşeyden korkar olduk.allah korusun ufak bi yanlış boşanmaya gider..
çok ilgliyiz birbirimizee çok severiz eşim çok dile getirir sevgisini sanırım dırdır etmiyim bari sıkılmasın evden sogumasın :) kadınların işi zor valla bense kıskanç bi insan degildim takmazdım ama işte sevince faqrklı oluyomuş

Eşinizin iş arkadaşlarıyla tanışsanız bi nebze rahatlayacaksınızdır bence...

erken kalkma kısmına katılıyorum :) ev çekip çevirmekte zor oluyo, ama kendi paranı harcamak gibisi yok, heleki ben internet alışverişini çok seviyorum, erkekler aldığımız biçok şeye ne gerek var diyebilecek canlılar ama para benim kart benim ona da kendime de bi dolu şey alıyorum, yatırımlarımız ortak, ayaklarının üstünde durabildiğin için erkek hareketlerine dikkat etmek zorunda, mecbur değilsin ona bunu biliyolar

valla para sıkıntısı yaşamadığım için buna yorum yapamayacağım çok şükür bende çok para harcarım ama benimki karışmaz allahtan .bence maddi durumu kötü olan kocalar karışıyor para işlerine yani adamın maaşı belliyse kadında ona göre harcayacak ama bizde öle bid urum yok .

bu konuşmada dikkatimi çeken 2 ifade var, eşim çalışmama izin vermez ve eşine ilgi göster ev dünyası olsun, zaten izinle çalışmaktan bahseden bi kadına tavsiye vermek benim harcım değilde, eşine ilgi göster onu şımart vs gibi cariyemsi ifadeleri anlamıyorum, hele ki bu saf sevgiden değilde elde tutmak için yapılırsa, kıskançlık tadında olursa güzel ama kıskanarak sıkarak içinizi rahatlatamazsınız, aldatacak adam aldatır gidecek adam gider (adam ifadesini erkek için kullanmadım, genel)

kızlar siz birbirinizi buldunuz ben ne desem aykırı gelecek, aa canım haklısın, doğrusun, ben de öyle yapıyorum diye yorumlayın siz bu konuyu

bu konuşmada dikkatimi çeken 2 ifade var, eşim çalışmama izin vermez ve eşine ilgi göster ev dünyası olsun, zaten izinle çalışmaktan bahseden bi kadına tavsiye vermek benim harcım değilde, eşine ilgi göster onu şımart vs gibi cariyemsi ifadeleri anlamıyorum, hele ki bu saf sevgiden değilde elde tutmak için yapılırsa, kıskançlık tadında olursa güzel ama kıskanarak sıkarak içinizi rahatlatamazsınız, aldatacak adam aldatır gidecek adam gider (adam ifadesini erkek için kullanmadım, genel)

izin vermez derken çalışcam illa desem çalış derdi ama böyle daha rahatız yani biz böyle mutluyuz sizde böyle .eşine ilgiyi herkes göstermeli ayrıca .eşimin gerekirse hanımı gerekirse cariyesi olurum bundan hiç gocunmam .

çalışmamak=hayatı yaşamak, bence bu daha ilginç

sizin gibi hanımlar canımı sıkabiliyor ne yazıkki nedeni ise şu k.bakmayın lütfen bu tarzda düşünenlere veya evde oturanlara cahil gibi bakan
veya cvp vermem harcım degil gibi dedigin için bu yüzden o ortamlara girmiycem.çünkü kendilerini birşey sanıp üsten üsten bakıtorlar halbuki bi çoğu evinde okadar mutsuzki kendilerini kuaföre süse püse makyaja vermiş yiyip içip geziyor evinde gram huzur yok.
siz hala küçümseyin insanları

Siz istediğiniz kadar benim eşim toplu gider asla yanlız gitmez diyin.
koyduğunuz kuralların her zaman sabit kalmayacağını hatırlatırım.
yani yolunun üstündeyse arkadaşını bırakmasında sakınca olmamalı.
bence de çalışan kadınlar tehlike değildir.
aksine şirkette oluşan kardeşlik,dosluktan öteye gitmez.
ha istisnalar var amenna ama herkes çalışma arkadaşıyla eşini aldatacak değil. ya.
kaldı ki onlarda evli barklı dimi.

çalışmamak=hayatı yaşamak, bence bu daha ilginç

Hayatı yaşamayı çalışıp çalışmamaya bağlamanız ilginç geldi bana...Herkesin hayattan beklentisi farklıdır...Herkes hayattan beklentisi doğrultusunda yaşar,yaşadığını düşünür... Bunun genellemesini yapmak sizin ya da benim harcım değil...

Siz istediğiniz kadar benim eşim toplu gider asla yanlız gitmez diyin.
koyduğunuz kuralların her zaman sabit kalmayacağını hatırlatırım.
yani yolunun üstündeyse arkadaşını bırakmasında sakınca olmamalı.
bence de çalışan kadınlar tehlike değildir.
aksine şirkette oluşan kardeşlik,dosluktan öteye gitmez.
ha istisnalar var amenna ama herkes çalışma arkadaşıyla eşini aldatacak değil. ya.
kaldı ki onlarda evli barklı dimi.

yazdıklarınızda karşı çıkılacak zaten birşey yoy.genelleme yapmamaya özen gösterdim.düşüncelerimi yazdım ve genellemenin bu düşüncede olduğunu düşünüyorum burda olmasa bile.herkes eşini kıskanıyor tartışıyor sakınıyor

sizin gibi hanımlar canımı sıkabiliyor ne yazıkki nedeni ise şu k.bakmayın lütfen bu tarzda düşünenlere veya evde oturanlara cahil gibi bakan
veya cvp vermem harcım degil gibi dedigin için bu yüzden o ortamlara girmiycem.çünkü kendilerini birşey sanıp üsten üsten bakıtorlar halbuki bi çoğu evinde okadar mutsuzki kendilerini kuaföre süse püse makyaja vermiş yiyip içip geziyor evinde gram huzur yok.

bu yorumunla ilk yorumumda bahsettiğim kompleksini açıkça ifade ettin, konunda kitap okuyorum gibi bi detay vermen zaten bana bunu düşündürtmüştü hemen, kitap okumakla kıskançlığın ne ilgisi var demiştim, neyse.

bu yorumunla ilk yorumumda bahsettiğim kompleksini açıkça ifade ettin, konunda kitap okuyorum gibi bi detay vermen zaten bana bunu düşündürtmüştü hemen, kitap okumakla kıskançlığın ne ilgisi var demiştim, neyse.

nasıl bukadar kesib yargılara varıyorsun ki,sadece böyle konuda hemen sorular şunlar oluyor
bakımlımısın bilgilimisin vs vs .
öyle olmayanlar genelde kıskanır kompleks yapar gibi bi düşünce varya oyüzden onu belirtmiştim bende!iyi günler ltfen tartışma yaratmak için cvplar atmayın bu konu benimse istemiyorum

bazılarıda çalışıyor diye evleniyor mesela bir kadınla buna ne diyeceksin ?yani ev hanımlarını aşağılamak moda oldu sanırım .çok güzel hayatımı yaşıyorum istediğim saate işimi yapıyorum istediğim saatte yemeiğimi yapıyorum karışan yok görüşen yok ben mutluyum yani kime ne ki .

nasıl bukadar kesib yargılara varıyorsun ki,sadece böyle konuda hemen sorular şunlar oluyor
bakımlımısın bilgilimisin vs vs .
öyle olmayanlar genelde kıskanır kompleks yapar gibi bi düşünce varya oyüzden onu belirtmiştim bende!iyi günler ltfen tartışma yaratmak için cvplar atmayın bu konu benimse istemiyorum

sen zaten çok güzel bir bayanmışsın baksana bir çok kişi seni istemiş ama sen eşini seçmişsin evlenmişsin .bence takılma böle eleştiriler olur herzman olur .sen hayatını yaşa keyfine bak .

bazılarıda çalışıyor diye evleniyor mesela bir kadınla buna ne diyeceksin ?yani ev hanımlarını aşağılamak moda oldu sanırım .çok güzel hayatımı yaşıyorum istediğim saate işimi yapıyorum istediğim saatte yemeiğimi yapıyorum karışan yok görüşen yok ben mutluyum yani kime ne ki .

işte burda bile küçümsüyorlar canım böyleleri sorada gidin görüşün onlarla diyorlar niçin görüşcez böyle kesin yargılar içinmi.
biz evde mutluyuz illa kıskanıyoruz diye mutsuzmuşuz gibi yorumlar atıp duruyor.
yarası olan gocunuyor öyle uzaktan akıl vermek kolayyyy

benimde eşim izin vermiyor çalışmama mesela .zaten burda benim iş bulmam çok zor .okudum üniveriste bitirdim ama evdeyim .evde olmak kötü değil valla hayatımı yaşıyorum hatta çok güzel bekarken çalışıyordum .bende sıkılırım tanımadığım insanlar arasında yani erkek arkadaşlarıya arada gider ama öle hanımlı erkekli grupla olmaz istemem öyle birşey .

hayatını yaşamayı çalışıp çalışmamaya endeksleyen ben değilim yorumlar arasındaki ilişkiyi takip edin lütfen, ben yukardaki yoruma istinaden yaptım yorumumu

sen zaten çok güzel bir bayanmışsın baksana bir çok kişi seni istemiş ama sen eşini seçmişsin evlenmişsin .bence takılma böle eleştiriler olur herzman olur .sen hayatını yaşa keyfine bak .

tşkler cnm şimdi çıkıyorum.haklısın takmamak en iyisi.konunuzu okudum sizde kafanıza takmayın.görüşmek üzre.

işte burda bile küçümsüyorlar canım böyleleri sorada gidin görüşün onlarla diyorlar niçin görüşcez böyle kesin yargılar içinmi.
biz evde mutluyuz illa kıskanıyoruz diye mutsuzmuşuz gibi yorumlar atıp duruyor.
yarası olan gocunuyor öyle uzaktan akıl vermek kolayyyy

şu yorumun ciddi ve samimi inanın ben evde çok mutluyum çünkü ben çalıştım da iş hayatı çok sıkıcı sürekli biri geliyor onuyap bunu yap off uğraşamam kimseyle valla .iyikide eşim böyle .illa çalış ben sana bakamam diyen bir kocayı asla istemezdim zaten .hem ne kadar iyi olursa olsun ben bir hanım arkadaşı olmasını istemiyorum eşimin iş dışında ne yapıyım bende böyleyim .o nasıl istemiyorsa benim erkeklerle arkadaşlık yapmamı bende istemiyorum .

Back
X