bende istememe sedece kkız arkadasıyla olmsını oda istemez tabiki bende tesettürlüyüm benim kocam kıskanır ama beni asla sıkmaz bilir benim yanliş yapmıcamıa ama ben bilmem erkek milletidir ama dırdıra gelemez hiçbirisi hesapvermek istemezler gitmek isterse sende git sıkılsanda için rahat olur yanında nede olsa ben genelde her yere eşimle giderim pazra çarsıya ne olursa olsun tabi arada yalnız yada arkadşalrmlada oluyor doğal oalrak ama sıkı sıkıya sıkmak çözüm değil ne kötü niyetli insnalr var ark yeni boşandı eşi işten 6 da çıkıyorum demiş kızda yıllardır öle bilio meğersem 4 teçıkıp eşini aladatıyormuş ki kızın üzeine titiriyordu görünüşte Allah harama baktırmasın sen yürğini ferah tutu öyle ilgili olki ev onun dünyas ıolsun
insanlar öyle fesat olduki herşeyden korkar olduk.allah korusun ufak bi yanlış boşanmaya gider..
çok ilgliyiz birbirimizee çok severiz eşim çok dile getirir sevgisini sanırım dırdır etmiyim bari sıkılmasın evden sogumasın :) kadınların işi zor valla bense kıskanç bi insan degildim takmazdım ama işte sevince faqrklı oluyomuş