bene rkeklere güvenmem arkadaşım kim ne derse desin .ben ona güveniyorum demek bir şekilde içini rahatlatmaktır bana göre .senin çalışmayan kadın için ne yapıyorsunuz evde demen beni rahatsız etti açıkası ben mutluyum seni ,lglendrmez ki bu send emutluysan sorun yok .ben böle çalışmayı sevmiyorum seyahat etmeyi seviyorum yurtdışı içi gezmeyei vs çalışsam bunları yapamam .saldırgan tavır yok .benim konumla ilgili birşey dediği için cevap verdim .kimsenin ev hanımlarını aşağılamaya hakkı yok .herkes yerini bilsin bence.
victoria demek istedin sanırım neyse .korkma zaten gelmez canım .başkasına bakmadığını nerden biliyorsun hep yanınmasın sanki yaaa bırakın bu işleri .
12 senedir birgün bile kocam beni aldatırsa korkusu yaşamadım.
Allahta yaşatmasın,paronayak olur insan.
Kendine güveni olmayan kadınlar için zor tabii anlattıklarımı anlamak,
O yüzden anlamaya çabalamamanı tavsiye ederim.
engelini açtım ne yazığını merak ettim evet doğru tahmin etmişim benle ilgili yazmışsın .hani muhattab olmak istemiyorum hala benden bahsediyorsun .kaç tane yorum yaptın cevap vermedim anlamıyorsun .doktorum falan diyorsun paso burdasın bu nasıl iş anlamadım benim eşim nefes almaya vakit bulamıyor .
kimseyi şikayet etmek istemiyorum çocuk gibi tarzım değil .herkes her konuya yorum yapabilir ama illa cevap vericez diye bir durum yok .eşin yakışıklıda olabilir tabi bilemem ama hiç sanmıyorum ben böyle yorumlar yapan arkaaşların açıkcası evlililerind emutsuz olduğunu düşünüyorum .hadi ben ev hanımıyım buraya sık giriyorum ee siz çalışan kültürlü bayanlar hep burdasınız ne zaman iş yapıyorsunuz .bu ülkede ne güzel işler var bütün gün net ortamında durabiliyorsunuz valla çok güzel .
Çalışan yurdun içini dışını gezemiyomu, sen çalışmıyosun eşinin iznini bekliceksin yalnız gitmezsin diye düşünüyorum
benim işim masabaşı aynı anda iki işi yapabilecek kadarda zekiyim.
Şu iş arkadaşıyla gezilmez görüşü de tuhaf geliyor bana,
Benim iş arkadaşlarım çok yakın dostlarım aynı zamanda, haliyle iş dışında da görüşüyoruz, zaten işyerinde kahvelerimizi alıp saatlerce muhabbet edecek halimiz yok...
Kadın-erkek o kadar çıkarız iş çıkışı yemekler yer çaylar içeriz, hiçbirimiz de birbirimizi baştan çıkarmadık bugüne kadar, hepimiz çok çirkiniz galiba
bu arada bebeğin olmuyormuş sanırım hmm anladım sıkıntını şimdi bende olsam sıkılırdım bu duruma .neyse allah kolaylık versin şeker
12 senedir birgün bile kocam beni aldatırsa korkusu yaşamadım.
Allahta yaşatmasın,paronayak olur insan.
Kendine güveni olmayan kadınlar için zor tabii anlattıklarımı anlamak,
O yüzden anlamaya çabalamamanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?