• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte kıskançlık ?

bene rkeklere güvenmem arkadaşım kim ne derse desin .ben ona güveniyorum demek bir şekilde içini rahatlatmaktır bana göre .senin çalışmayan kadın için ne yapıyorsunuz evde demen beni rahatsız etti açıkası ben mutluyum seni ,lglendrmez ki bu send emutluysan sorun yok .ben böle çalışmayı sevmiyorum seyahat etmeyi seviyorum yurtdışı içi gezmeyei vs çalışsam bunları yapamam .saldırgan tavır yok .benim konumla ilgili birşey dediği için cevap verdim .kimsenin ev hanımlarını aşağılamaya hakkı yok .herkes yerini bilsin bence.

Çalışan yurdun içini dışını gezemiyomu, sen çalışmıyosun eşinin iznini bekliceksin yalnız gitmezsin diye düşünüyorum

victoria demek istedin sanırım neyse .korkma zaten gelmez canım .başkasına bakmadığını nerden biliyorsun hep yanınmasın sanki yaaa bırakın bu işleri .

12 senedir birgün bile kocam beni aldatırsa korkusu yaşamadım.
Allahta yaşatmasın,paronayak olur insan.
Kendine güveni olmayan kadınlar için zor tabii anlattıklarımı anlamak,
O yüzden anlamaya çabalamamanı tavsiye ederim.

yeni evlisiniz.
neden eşin sürekli arkadaşlarıyla dışarı çıkmak istiyor?

ben iş arkadaşlarıyla gezilmesınden yana değilim
iş, işte kalmalı ...
bütün gün birlikte olmaları yetmiyor da ,,,akşamlarını da arkadaşlarıyla mı geçircek? bayan erkek karısıkmış ta mış mışşş

valla başlarım böyle aşkın ızdırabına.
nasıl alıştırırsan öyle gider canım benim.

valla ben kendime güvenirim ama senin gibi düşünmek bence daha rahat haklısın bende bunu yapmaya çalışcam artık .benim kocam yapmazzz...

engelini açtım ne yazığını merak ettim evet doğru tahmin etmişim benle ilgili yazmışsın .hani muhattab olmak istemiyorum hala benden bahsediyorsun .kaç tane yorum yaptın cevap vermedim anlamıyorsun .doktorum falan diyorsun paso burdasın bu nasıl iş anlamadım benim eşim nefes almaya vakit bulamıyor .
kimseyi şikayet etmek istemiyorum çocuk gibi tarzım değil .herkes her konuya yorum yapabilir ama illa cevap vericez diye bir durum yok .eşin yakışıklıda olabilir tabi bilemem ama hiç sanmıyorum ben böyle yorumlar yapan arkaaşların açıkcası evlililerind emutsuz olduğunu düşünüyorum .hadi ben ev hanımıyım buraya sık giriyorum ee siz çalışan kültürlü bayanlar hep burdasınız ne zaman iş yapıyorsunuz .bu ülkede ne güzel işler var bütün gün net ortamında durabiliyorsunuz valla çok güzel .

benim işim masabaşı aynı anda iki işi yapabilecek kadarda zekiyim.

Çalışan yurdun içini dışını gezemiyomu, sen çalışmıyosun eşinin iznini bekliceksin yalnız gitmezsin diye düşünüyorum

bilmiyorum ben özel sektörde çalışıyordum senede 15 gün izin alıyordum .çalışanda gezer ne alaksı var .çalışmayan kadına birşey diyemezsin .ben sana birşey diyor muyum yani .

benim işim masabaşı aynı anda iki işi yapabilecek kadarda zekiyim.

zekayla alaksı yok onun nerde çalıştığını merak ettim .bence çalışmaktan çok işini iyi yapmak önemli .yoksa bizde görüyoruz bazı insanlar sabahtan akşama kadar nette mesai bitince hadi eyvallah .

ben olsam topluca birşeyler yapıldığında mutlaka giderdim
yani erkek erkeğe gittiğinde abartmadığı sürece karışmazdım ki öylede yapıyorum
bugüne kadar olmadı ama işin içine bayan da girdiğinde mutlaka giderim yalnız gitmesini istemem yanında olmak orada bulunan insanların tavırlarını görmek,tanımak isterim
bence sizde gidin böylece daha huzurlu olursunuz.

ben çok dertliyim bu konuda çok kıskancım,iş arkadaşlarına sadece slm versin istiyorum,sohbet olayını istemiyorum,oda zaten sohbet etmiyo ama karşısındaki insanlar öyle değil
tanıyorum bir kaçını sürekli konuşma derdindeler
bi kaç hafta önce sevglimle okuldayız yine bi sınav vardı işte başlamasını bekliyoduk o görevli bende onu bekliycem
işyerinden bi bayan var işte
geldi yanımıza mrblaştık
bşy olmuş neyse hocalar arasında anlatmaya başadı sevgilimde evt haberim var dedi
sonra yine anlatıyo işte ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım basıyo kahkahayı yüzüde sevgilime dönük ben yokum sanki orada,anlatıyo sevgilimde hı hı filan diyo işte ama konuşmuyo
sonra dedim ki iyi yapmışlar herkes hakettiğini alır sinirli söyledim ama
kadının yüzü asıldı
öyle tabi filan dedi.sustu gitti
ben bu konuda çok şanssızım çünkü sevgilimn işyerinde ki bayanların çoğu vıcık vıcık insanlar,tmam onlara karşılık vermiyo bende aynı okulda olduğum için bunu gözlemliyorum,biliyorum
fakat asla vazgeçmiyolar bıktım artık onlardan tek yaptıkları dedikodu,kahkaha atmak,saçma sapan davranmak
evet onlara karşılık vermedikten sonra sorun olmamalı ama oluyo işte sabrımı zorluyolar ve biz kavga ediyoruz..,yüzsüzlük tavan yapmış durumda şu okuldan kurtulalım diye dua ediyorum artık

Şu iş arkadaşıyla gezilmez görüşü de tuhaf geliyor bana,
Benim iş arkadaşlarım çok yakın dostlarım aynı zamanda, haliyle iş dışında da görüşüyoruz, zaten işyerinde kahvelerimizi alıp saatlerce muhabbet edecek halimiz yok...
Kadın-erkek o kadar çıkarız iş çıkışı yemekler yer çaylar içeriz, hiçbirimiz de birbirimizi baştan çıkarmadık bugüne kadar, hepimiz çok çirkiniz galiba :34:

Çok fazla kafana uysa da uymada da eşini yalnız bırakma.

Çalışma ortamında iş dışında görüşmeler olabiliyor, şirketimde 12. yılım bu kadar eski olunca samimiyet de oluyor. Erkek arkadaşlarımın eşlerini tanırım, tüm aktivitelerimize katılırlar, keyifli de oluyor. Cıvık tabir ettiğiniz türden insanlar zaten bu tip toplulukların içinde pek barınamıyor.

Ev hanımı olabilirsiniz ama bu sosyal olmanıza engel değil, eşinizin yanında olmanız ilişkinizi daha iyi hale getirir, ortak konularınız olur ama siz onun aktivitelerine katılmadıkça ya da ona gitme deyince aranızda kopukluklar oluşabilir. Anladığım kadarıyla eşiniz dışa dönük biri, bir gitmez iki gitmez sonra yalnız gitmeye başlar, kendine sizden ayrı bir ortam yaratmaya başlar bu da iyi bir şey değil, sadece başka kadınlar açısından bakmayın olaya, evlilik çok uzun soluklu bir şey, paylaşılacak bir şeyler yaratmak gerek.

Şu iş arkadaşıyla gezilmez görüşü de tuhaf geliyor bana,
Benim iş arkadaşlarım çok yakın dostlarım aynı zamanda, haliyle iş dışında da görüşüyoruz, zaten işyerinde kahvelerimizi alıp saatlerce muhabbet edecek halimiz yok...
Kadın-erkek o kadar çıkarız iş çıkışı yemekler yer çaylar içeriz, hiçbirimiz de birbirimizi baştan çıkarmadık bugüne kadar, hepimiz çok çirkiniz galiba :34:

Bizde çirkiniz =) 12 yıldır, tık yok =))))))) 30 kişi bir halt olamadık =))))

Eşin,iş arkadaşlarıyla hiçbir yere gidemez bence.

Neden dersen,kendi karısını çalıştırmıyor ve kendi karısı tesettürlü.
Kapanman,eşinin talebi miydi bilemiyorum ama en azından eşinin tercihi kapalı bir eştir.
Yani hem kendin kapalısın,hem eve kapalısın.

Hal böyleyken,çalışan ve açık kadınlarla işi olmamalı.
Eşin,senin çalışmana ve hele işyerinden erkek arkadaşlarınla çıkmana asla izin vermez.
O zaman,bu durum,onun hayat görüşüne ters olmalı.
Ne işi varmış elin kadınıyla kızıyla gezmelerde ?
Bana hayat güzel,sana hayat kısıtlı olmaz.

Son düzenleme:
çalışan yada ew hanımı olmak marifet değildir...insanın kendini taşıması her ortama ayak uydurabilmesidir marifet.bende ew hanımıyım kocamın işi geregi bankacı bayanlarla erkeklerle işi oluyo...hepside ewli barklı hanımlar...insan namusuyla calıştıktan sonra kimseye zarar gelmez

kusura bakmayın ama sizinkine eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek denir. adamın aklında yoksa bile diye diye sokuyorsunuz.

başka kadınları düşüneceğinize kendinize odaklanırsanız hem vesveselerden kurtulur hem eşinizi daha çok bağlarsınız.

not: eşek kelimesini hakaret olarak yazmadım, deyim bu şekildedir

Bu konu neydi ?
Bir kadının kocasının iş arkadaşlarıydı sanırım.
Bu kadar kadın bir araya gelince bu sonuç kaçınılmaz sanırım.Yazık bize gerçekten !
Biz erkek olsaydık ta sonuç "adres ver gelip kafanı kırıcam" olurdu.
Hep farkındayız işte kadının en büyük düşmanı yine kadın.
Bu nasıl acımasızca saldırıdır yahu ?
Ev hanımından çalışanına ne fark ediyor işte,
Çirkeflikte kimse meslek tanımıyor ki.
Kocası doktor olanda çöpçü olanda fark etmiyor.
Herkes klavyeye saldırıyor mahalle kavgalarıda yok artık sanal kavgalarla idare ediyoruz.
ne güzel olurdu dimi saç saça girip bir rahatlasaydık.
Adam adam değilse doktorda olsa aldatır fakirde olsa zenginde olsa.
Biz de anca burda birbirimizi yeriz.

bu arada bebeğin olmuyormuş sanırım hmm anladım sıkıntını şimdi bende olsam sıkılırdım bu duruma .neyse allah kolaylık versin şeker

kocana bu yüzünü göstermemeye çalış başka bir kadın yüzünden bitmeyecekse de senin yüzünden bitecek

valla ben çok kıskancım herkes ayagını denk alsın. Ne küçügü kaldı ne büyügü kimin kiminle oldugu belli degil artık. İyi yapmışsın canım

Biz kadınlar sonra neden aldatıldık oluyor??

Neden mi eee ortada işte biz yapıyoruz.Beynine sokuyoruz adamın.

Aman kadınlara dıkkat et aman şöyle aman böyle.Belkı de adamın cıdden o taraklarda bezı yokk..

Valla neden eşinle gıtmıyosun anlamadım.Eşinide boşlama derım..Guzel bır bayanmıssın eşinin soylemesıne gore gıt mıs gıbı gıyın..Çık eşinle el ele dışarıda mıllet aşk gorsunn dımı ama :1::1:

yahu adamın ister istemez sosyal hayatı olcak sen ev hanımı olduğundan böyle davranıyosun. sende çalışsan aynı durumlar senn içinde olur. abartı kıskançlığa gerek yok kendine güven biraz

bende 10 yıldır evliyim hiçbir zaman kocam beni aldatır diye düşünmedim sonsuz güveniyordum demiyorum ama bu dünyada bunu yapabilecek en son erkeklerden diye düşünüyordum hiç de kısıtlamadım bunaltmadım onu ama 10 sene sonra bni aldattı.bu işler hiç belli olmuyor canım ne yazı ki benim artık hiçbir erkeğe güvenim yok

Back
X