Yukarıdaki mesajı ben yazmadım hanımefendi.
İstediğim yere çekmek gibi bir niyetim de yok.
Ben çalışmayan kadınlara saygı gösterip aşşağılamaya çalışmıyorsam ,karşımdakilerdende beklerim.
Konu , konu sahibinin ev hanımı olmasına takılmış nedense.Cehalet çalıştığı işle alakalı olmuyor insanın.
Neyse ,
Eşini kısıtlamana gerek görmedim ben anlattıklarından.Gayet normal düzende gidiyor bence.
Bir de bu "izin" kelimesini evlliliğe yakıştıramıyorum ben.Kimse kimseden izin almak zorunda değildir.
Hayatı paylaşmak böyle bişey değil bence.Zaten aklı başında olan eşine ters gelecek şeyi bilir ve yapmaz.
Kıskanmanı anlıyorum ama güvensizlik için bir sebep yol gibi şuan.Bence sende eşlik et eşine bu toplanma zamanlarında.
Esine guven vermelisin. Eger bu huyun devam ederse ilerde aranizin acilmasina sebep olabilir. En azindan kiskandigini ona cok belli etme.
Bazi insanlarin canim cicim vicik vicik sarilmalar opmeler, bunlari yaparken insanlarin icinde saf niyetler olduguna inanmiyorum. Bu konuda sana katiliyorum.
cevap verilecek bişi göremedim :2:
bence çlışan kadın evdeduramaz sıklır çünkü hayatı rutine bağlanmıştır kuaföre gitmek makyaj yapmak çalışmakla veya mutsuzlukla ne alakası var tercih meselesi ben tesettürlüyüm ama makyajıda kuaförüde çoks everim evde oturmakta güzel hiç bi sorumluluğun yok çalışmakta güzek daha bi aktifoluyosun ve daha çok şey basrıyosun kısa zamanda çok iş yapıosun yani ve kendşi paranlada istedğini yap yani kimsenin bu konuda birbirine kırıcı yorumlar yapmasının analamı yok
Konu ne kadar gereksiz,ne kadar saçma bir hal almış.,
Kimse benim yoğurdum ekşi demez zaten.
İllaki çalışan bayanlar çalışmayı,çalışmayanlarda çalışmamayı savunacak .
Ama bunu yaparken karşıdakini karalamak niye onu anlamış değilim.
Konu sahibinin sorusuna gelince;
Ben sizin yerinizde olsam kocamla birlikte girerdim arkadaş ortamına.
Eğer sevmediğim insanlarsada arada bir bensiz arkadaşlarıyla görüşmesinde hiçbir sakınca görmezdim.
Bugün ilginc konular dizisi devam ediyor.. Ilginc olan da iki ev haniminin kiskanclikla ilgili konu acmasi ve karsilikli birbirlerini desteklemesi..
Tabiki hem calismanin hemde ev hanimi olmanin iyi ve kötü yönleri vardir..
yanliz sadece evde oturan hanimlarin cok kücük meseleleri bile kafalarina taktigini düsünüyorum.. Komsu ne söyledi, esim isinden dolayi neden cep telefonundan araniyor, esimin is yerindeki bayan arkadaslari... Ev hanimi olmanin en büyük olumsuz yani bu olsa gerek..
Calisan hanimlarin mutsuz oldugunu söyleyip bu kadar kolay yargilamak.. Esim olsa mutlu olsam buraya neden konu acayim ki ... Kendime ve esime güvensem ister is arkadaslari victoria. secrets mankeni olsun kiskanmam.. Bunun icinde baskalarinin kiyafetini sacini yargilamam.
allah aşkına ! ben kıskandıgım konuları söyledim düzgün bi dille sizlerin nasıl oldugunuzu ögrenmek istedim çünkü yeni evliyim bu dengeyi nasıl koruyosunuz diye sormak istedim.
hemen biri çıktı evde napıyosunuz diye konuyu çekti!bize cevap verme hakkı dogdu ve konu uzadı.bitaneniz çıkıpta bende kıskanıyorum veya kıskanmıyorum dememiş kendi hayatını anlatmamış .
yok şöyle yok böyle.hala uzatıyosunuzçalışın mutlu olun.bizde evde mutlu olalım.kompleksi olanlar belli oluyoki konuya hucum ettiler.
konuyla alakalı yorum atacaksanız atın yoksa uzatmayalım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?