merhaba kızlar evleneli 4 ay oluyor çok şükür mutlu bi evliliğim var yalnız kafama bazen takılan sorular oluyor.
daha yeni oldugumuz için birbirimize alışıyoruz.
kavgalarımız olmuyor arada atışmak dışında.
eşim öğretmen ve iyi niyetli birisi bayan ve erkeklerlede iletişimi iyi.
ben ise ev hanımıyım bi yandan açıköğretimden devam edip okumaktayım.
eşim lise öğretmeni,onun okuldaki ortamını konuşmalarını merak ediyorum.
mesela sizler iş yerindeki arkadaşlarından kıskanıyormusunz?veya telefonlarında numaraları oluyormu dışarı çıkıp sosyal aktiveleri oluyormu.
eşime dedim evlisin dikkat etmen lazım tabiki konuşacaksın teline kayıt edeceksin ama baş başa dışarıda arabada veya bi ortamda olmaz dedim çıkman beni rahatsız eder sonuçta eşim o insan sakınmak ister.
eşimde bunlara hak veriyor.ama bi kaç kere dile getirdim bi kez bunun yüzünden tartıştık ben sakin bi hayat yaşadım onun girdiği ortamlara girmedim çalışmadıgım içinde baktımki bi iki derken kafamda yer etmiş çok dert etmiyorum.
eşim ise kimseyle kendini kıyaslama çok güzel bi hanımsın benim eşimsin sana yanlışım olmaz onlar iş arkadaşım gidiyorum selam verip işime bakıyorum topluca konuşuyoruz birebir bişeyim olmuyor bile diyor.
mesela arkadaşları erkek bayan(okulda)geçen tiyatroya gidelim demişler bana dedi gidelimmi istemedim neden bilmiyorum.oda gitmedi ama herzaman sen gelmiyosun diye gitmemezlik yapmam dedi.düşünüyorum haklı ama işten sora neden onlarla dışarı çıkılsınki diyorum kendime birlikte gidelim daha uygun değilmi.
oda diyorki bayanlarla dışarı tek çıkmıyorumki karışık zümre arkadaşlarıyla çıkıyorum çıkıyosam diyor.
artık kıskansam bile getirmiycem sıkmak istemiyorum kendime güvenli durmalıyım çünkü kendimi begeniyorum güzel ve temiz bi bayanım.çevremde bi çok kişi teklif ederken evlenme eşimi seçtim .çevremde peşimden koşulan biriydim bunu övmek anlamında söylemiyorum konuyla alakası oldugu için söylüyorum.
daha başka şeylerle ilgileniyorum kursa gidiyorum kitap okuyorum okulum var .ama nekadar güzel olursa olsun insanlar eşini yinede sakınır çünkü öyle bi hal aldıki ortamlar evli kadınlar bekar kadınlar olsun (genelleme yapmıyorum)iş arkadaşlarıyla kahkahalar öpmeler sarılmalar çok iğrenç bi hal aldığı için bende kıskanıyorum ama normalde eşim daha kıskanç çok dile getirmiyor.sevgiler.
benime eşim erkek arkadaşıyla anca çıkabilir hanım arkadaşa müsade etmem .bende çalışmıyorum .konuma bak istersen .benimde rahatsız olduğum durumlar oluyor .öyle şakalaşmalar falan gerçekten bazı kadınlar abartıyor .girdikleri ortamın gözdesi olmak istiyolar evli bekar farketmez yani .iyi o zaman bizde elin adamlarıyla arkadaşım ne olucak deyip dışarı çıkalım o zaman ne derler acaba ?kendileri kıskanınca normal oluyor ama .
hayır canım kendimi eksik görmüyorum .ev hanımı olmak benim için çok güzel birde tesettürlüyüm eşim heryere güvenemiyor çalışmam için malum şartlar biraz zor.
eksiklik değil fakat onlar işle ilgili konuşunca sıkılabiliyorum ortamlarında.çünkü hiç tanımadgım insanlar.
canım bende tek müsade etmem eşim biliyor ve oda gitmem zaten diyor.
ama topluca çıkabiliyorlar düzgün biyer olunca ona çok fazla karışamıyorum okadar abartmak istemiyorum.
ama dediğin gibi ben erkek arkadaşlarımla çıkmak istesem kıyamet kopar zaten.
işten sonra görüşmeye ne gerek var diyosun özetle, sen öyle düşünürsün kimiside iş yerinde sıkı dostluklar kurar, haftanın kaç saatini birlikte geçiriyolar, bence sen kompleks yapmışsın biraz, çalışan bayanların arasına girmek istemiyosun ve çalışan her bayan potansiyel tehlikeymiş gibi yazmışsın, biz de çalışıyoruz kimsenin kocasına yan gözle baktığımız yok, bi yerlere gidilebilir, insanlar konuşur güler ne var bunda, sen çok içe dönüksün eşinse eğlenceyi seviyo ilerde sorun olmaması açısından ve eşinin tarzı bana daha yakın olduğundan derm ki ona uy, hem bakarsın arkadaş çevresindeki bayanlardan aklına yatan biri olur arkadaş olursunuz
çalışmak gibisi var mı yaa, evde ne hayatı yaşıyosunuz Allah aşkına
ilk öncelikle genelleme yapmıyorum diye parantez içine aldım.üstünüze alınmayınız.ben cıvık bayanlar için yazdım onu!!! evet var gösteriş için giyiniyolar erkeklerin içine içine sokuluyorlar.
herkes öyle diye birşey yazdıysam kopyalayın lütfn!
zaten aile yapıma benim yapıma uygun arkadaşlyla tanıştım evine gittim ama düzgün yerini bilen insan.
hem iş arkadaşlıylada görüşmek mecburiyetim yok zaten.saygılar
e heralde yani kıyameti koparırlar .bence gerek yok böyle şeylere siz birlikte gidin tiyaroya sinemaya yeni evlisiniz .illa birileriyle takılmak zorunda değilsiniz .sen bunları söyle ona .ben senle zaman geçirmek istiyorum yalnız de yeni evliyiz falan yani bu şekilde dışarıya alıştırma alışırsa önünü alamazsın .
canım bende tek müsade etmem eşim biliyor ve oda gitmem zaten diyor.
ama topluca çıkabiliyorlar düzgün biyer olunca ona çok fazla karışamıyorum okadar abartmak istemiyorum.
ama dediğin gibi ben erkek arkadaşlarımla çıkmak istesem kıyamet kopar zaten.
ilk öncelikle genelleme yapmıyorum diye parantez içine aldım.üstünüze alınmayınız.ben cıvık bayanlar için yazdım onu!!! evet var gösteriş için giyiniyolar erkeklerin içine içine sokuluyorlar.
herkes öyle diye birşey yazdıysam kopyalayın lütfn!
zaten aile yapıma benim yapıma uygun arkadaşlyla tanıştım evine gittim ama düzgün yerini bilen insan.
hem iş arkadaşlıylada görüşmek mecburiyetim yok zaten.saygılar
evet genelleme yapmadın, e git bi bak işte nasıl bayanlar var, görmüş olmak içini rahat ettirmezmi, haklısın senin eşinin iş arkadaşlarıyla görüşme mecburiyetin yok ama eşini bundan mahrum etmeye de hakkın yok
canım herkesin kendi tercihi .sen çalışmayı sevebilirsin ben sevmiyorum mesela .sabah erkek kalk falan bana göre değil .eşimde zaten ihtiyacımız yok şükür dedi .biz böyle bir karar aldık .ev hanımı olmak da güzel birşey bence .herkesin kendi hayatı sen öyle mutlusun bende böyle .
kendisi dışarda vakit geçirmeyi çok sevmiyor canım ,bende oyüzden diyorum illa gitmek istiyorsan biz gidelim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?