Evlilikte kavga

Bulun o yorumumu. Ben “titizim şöyleyim böyleyim” demedim?

Ayagınızı nerede uzattınız?Sofra ole kaldı sız ıcerıye gıdıp ayaklarınızı mı uzattınız?Ben sofrayı gectım 1 kenara Ortada bir sey kalmasından hiç mutlu olmam.Bence haklı eşiniz.Sofra oyle kalmaz bence.

Sen nasıl kadınsın , işçi arı gibi 7-24 çalışmıyorsun linci .Kendilerini tek tatmin edebildikleri alan ev işleri olduğu için peyniri kaldırmamış diye eleştirerek ne kadar titiz olduklarını gösteriyorlar. Sanki gün teyzeleri...

bakin ben hakliyim demiyorum davranisimi da devam ettirmiyorum. Esimi her konuda dinliyorum onun isteklerini duyuyorum ve kendimin de cok dolu bir programi olmasina ragmen evin temizligi duzeni konusunda elimden geleni yapiyorum. Bir kere bu gerceklesmediginde sofrada peynir dururken bir bucuk saat oturdugum icin hemen basa donmek haksizlik degil mi diyorum? Yuzde yuz mukemmel olamiyorum evlilik bunu mu gerektirir ben bunda cok zorlaniyorum ne zormus diyorum
Siz benim temizligimden girdiniz tembelligimden ciktiniz

İmada bulunmadım iyi niyet temennisinde bulundum ama fazla fesatsınız. Kişi kendinden bilirmiş işi
Yahu ne yazdığınız hatta yazmadığınız diyelim , ortada. Tamam kötü niyetliyim fesatım başka hakaretiniz var ise toplu alayım. Bence kendinize gelin, bakın çocuğum üzerinden beddua ettiniz ben size hakaret ettim mi ? Etmedim nedense hala siz ediyorsunuz lütfen susun. Sizin yaptığınız şu , ben size küfür edeyim herkesin anlayabileceği şekilde ama boşluk bırakayım o kısımları yazmayayım. siz de küfrü anlayın sonra diyeyim ki aa ne fesatsın ben iltifat etmiştim. çok kötü kalplisiniz diyeyim ? rica ediyorum en azından çocuk konusunu kapatın.

Normal kavgalar ya çok ateşleyecek sözler söyleme bosver. Kavgasız evlilik yeryüzünde var mıdır bilemiyorum mümkün değil pek. Biz kahvaltı tabaklarımızı porsiyonluk olarak hazırlayıp kaldırıyoruz hiç sevmiyorum hepsinin masada olmasını. Bu şekilde daha basit olur belki dene bence :)

Bu kadar basit bir mevzuya benim eşim tepki vermezdi yani çok gereksiz. Kavga çıksın diye uğraşılsa bu kadar olur. Eşinizin tepkisi lüzumsuz da yine de kahvaltıdan sonra açıkta yiyecek bırakmamak lazım tabi, iki dakka toplayıp sonra çay keyfi yapsanız daha hijyenik olabilir sanki.

Bunlar her evllkde olur hadda kavganiz buysa bence bu kavga da degl siz kavga gormemissiniz ..
Madem esiniz anlaysli ve nrmalde cok mutlusunuz size baski uygulamiuor saygi duyuyor istedigi ve hassas oldugu seyleri hemen yapmaya dikkat edin sorun cozulwcekdir...
Benm esim asiri titiz ve maf olmus durumdayim resmen benm esim gorse heralde kaldirip cope koyar tabaklari makineye koymaz aglanaxak halime guluyorm ..neyse bende olsam kendimde masayo oyle brakamazdim ortalogo toplar icim eahat keyf yapardim oyle deneyin iciniz daha rahat keyif yapacaksinz emin oldun

Hanım efendi çocuğa neyin bedduasını edeyim şaşırdınız mı siz? Tövbe estagfurullah ya eksik kelime yazdım uydurup sallıyorsunuz. Anlam boşluğu var orada umarım yazmışım devamını atlamışım insanlık hali yazım hatası yapmış olamaz mıyım? Hakaret etmedim size bence sizin sinirleriz bozulmuş allah hidayet versin hayırlı akşamlar.

Bence onu yapmayacağını ya da geç yapacağını düşündüğü için söylüyor, padişah olduğu için değil. O hassasiyette annesiyle oluşmuş sanırım annesi rahatmış o konularda.

olabilir görmedim o yorumu.
bilemedim bana fazla komutçu geldi adam. evden çıkıp işe gidiyor söylemesi mi lazım sofrayı sen toplarmısın diye kadın kahvaltıya devam ediyor zaten o toplayacak yani. çocuğa tembihler gibi bana tuhaf geldi.

ya tamam bakin ben diyorum ki o da bana hassasiyet gostersin, ya rurucugum da normalde yapar ama bugun de yapmamis bir sey olmaz desin nolur yani ? hep mi ben buna ozen gosterecegim
Ben de bu konulardan cok sikayetciyim aslinda hala. İkimiz de calisiyoruz ben sadece ondan bir saat erken geliyorum. Ve gelir gelm

Eve kedi aldin. Kalan peyniri filan yer tabağına bi guzel yalar. Esiniz gelirse puru pak olur.

kavga çok ayrı bişey bence,küçük ağaz dalaşı,fikir ayrılığı,hakarete kaçan sözlermi bunların hepsi ayrı bi konu olur diye düşünüyorum.eşinizi mutlaka azda olsa tanımışsınızdır tartışma küsme hakaret etme gibi durumlar mutlaka ilişkiyi ve saygıyı etkiler ve alışkanlık haline gelir tek tavsiyem eşiniz sinirli iken hiç karşılık vermeyin, zaten sizi dinlemez hatta kırıcı olurlar ama haksızlığa uğramamak için sakin bir zamanda yumşak ses tonuyla eşinizin haklı olmadığını ve onu alttan almak için sessiz kaldığınızı belirtin.sakın küs kalmayın !!!sizsizliğe alıştırmayın sevgi yıllar geçtikçe artar ama saygı hep olmalı bunları başbaşa mutlaka konuşun

ya tamam bakin ben diyorum ki o da bana hassasiyet gostersin, ya rurucugum da normalde yapar ama bugun de yapmamis bir sey olmaz desin nolur yani ? hep mi ben buna ozen gosterecegim
Hahahha tam yazamadan cevaplaya basmisim nasil gaza gelmissem
İsten gelir gelmez yemekle ugrasmaya baslarim o biter bulask topla,camasir birkmisse makineye at,evi toparla. Haftasoni banyo wc yikama,supurge vs. Ustune bir de tatli borek vs tuttururdu esim. İsin sinir bozucu tarafi yaptikalrim icin tebrik ediomezdim ama yapmadigim an sanki evi b*k goturuyor gbi davranirdi En son cildirdim,saldim hicbir sey yapmadm o zaman anladi yaptklrmi. Keki kurabiyeyi de kendi yapmayi ogrendi cani isterse yapiyor istemezse elimi surmem kaldi ki diger yukleri de smdi gebeligimi bahane edip paylasmaya calisiyorum. Bu kinuda sana hak veriyorm. Neden her yuk bizde? Ben evlenirken boyle bir ibarenin altina imza atmadim sonicta karambole geldi o

Uzatma dedikçe bir sinirlerim kalmıştı yorum yapmadığınız, tamam. Kötü kalpliyim , fesatım, sinirlerim bozuk. Kötü kalpli fesat hakaret olmuyor mu ? Konuda 10 mesajınız var hepsi eksiksiz, hatalı olan bize denk gelmiş.
toplamıyor işte sıkıntı orada çocuk gibi söylüyor o konuda haklısın. eşim bana böyle bişey söylese işine bak derim cırlarım. ama toplamadığı bildiği için kaygılı zaten kısır döngü.

Ben böyle kavgaları arada annemle bile yapıyordum geçen senelerde. O yüzden çok normal geldi bana. O kişinin de sizin aileniz olduğunu unutmadan, birbirinize hakaret vs etmeden, fazla yükselmeden çözebilirsiniz bu sorunları bence. Canınızı sıkmayın. Her kavgadan sonra da karalar bağlamayın. Karşınızdaki kişi ruh hastası falan değilse bu problemler illa çözülür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…