Evlilikte kavga

Cok kavgalar ettik hâla ediyoruz. Adamin garip garip takintilari var. Mesela bakliyat kavonozlarini kontrol eder yarim olanları niye doldurmadin diye kizar. Misal pirinç yarimdir pakedi acar kavanozu doldurur. Posette yarisi kalir. Ee bende ona sinir oluyorum. Poset yarım kalmis oluyor, pirinçlerin cinsi ayni miydi ayni anda pişecek mi. Bu butun bakliyat icin gecerli. Bagira cqgira anlaştık.
Yada camasir sepeti asla dolu olmayacak.dogumda anneme bile laf soylemisligi var. Bazen çamaşır makinasinda biriktirdigim bile olmuştur..
Kendiside 4x4 titiz bir insan degildir bu arada

Anlaşılan konu ilk değil. Üzgünüm ama özensizsin gibi. İlkinde şakırdamaz o tabaklar. dolaba kahvaltılıklar kaldırılır, bulaşık da çay keyfinden sonraya bırakılır en fazla.

Ben size hak verdim

Bir pazar da sal ne olacak yani evinde rahat ettiysen kime ne

Otur ayağını uzat sonra yap bulaşıkları kaçmıyor ya

Kaynana gibi bik bik bik onu yap bunu yap diyen erkek çok kötü

Her evlilikte vardır tabiki kavgalar. Kimisinde zamanla azalır, kimisinde çoğalır. Küçük şeylere takılmamayı öğrenirsiniz
Diğer ve infial yaratan sofra konusuna gelecek olursak (gelmezsem hatrım kalırdı) toplumun %90 kk da görüldüğü üzere bu duruma kızar. Hee yok mu azınlıkta olsa hakkım dersen var tabi olmaz mı? Ama tek başına yaşadığın bir dünyada yoksa sıkıntı illaki çıkar.

Birde ben masadaki Peynir’ e takıldım ya!! O garibim niye masada tek kaldı. Geri kalan kahvaltılıklar nereye gitti? Onları kim kaldırdı? Onlar kalktı peynir niye orda kaldı?

Birak şunları ya hepsi 40 yıllık ev karısı oldu cani istememiş toplamamış bu kadar basit bu adam bugün ona kızar yarin halida bi.leke gorur ona eve biri gelir ona yada valla canim istemedimi mutfaga 2 gün bile toplamam dizi izlerim kahvemi içerim aksamda disardan söylerim evlilikte bu kadar esneme payida olur hee burdakiler analarini cok örnek almıştır banane

Kavga etmek normal çünkü hiç hiijyenik davranmıyorsunuz bir kere. Madem rahtsız oluyor sizde tavrınızı değiştirin.
Yuhhh nasıl bi kafa bu yaa buyrun sultanim diye kapıyı ac istersen ulan sizin gibiler yüzünden bizdende böyle iş beklicekler 80 lerdeki tama eden susan kadin rolünden çıkın artik yaa

Açıkta kalan peynir 1-2 saatte bozulur diye söylenmiş de açık büfe kahvaltılarda saatlerce ortalıkta duruyor tüm kahvaltılıklar hiç bir şey olmuyor da evde dururken mi bozulacak. Ev 35 derece sıcak değilse bir şey olmaz ama ben de sofra dağınıkken keyif yapamam, önce sofra kalkacak sonra rahat rahat çay kahve keyfi.
Sizin durumunuzda da ya eşiniz sizi kıskanmış ben işe giderken o keyif yapıyor diye ya da güç savaşında neden benim dediğim olmuyor diye tribe girmiş . Yeni evlisiniz bu tarz fikir ayrılıkları, güç savaşları, istediğini yaptırma baskısı olur. Sonunda herkes sınırlarını durması gerektiği yeri çözer.

Ay gözlerim yaşardı sofrayı toplamak isteyen ama evden de çıkması gerektiği için “sen toplar mısın?” diyen bir adam. İyi de siz kahvaltı masasında iseniz ona ne? Dışarıdan gelip sofraya karışması çok saçma bence. Peyniri konu etmesi de gereksiz abartı. Takıntıları olan bir erkek gözümde canlandı.

Sofranın saatlerce kalması rahatsız edici. Toplayıp sonra oturup çay içebilirsiniz. Eşinizin bu görüntüye sinir olması normal, düşününce bende sinir oldum.
Halin olmaz, sağlık yönünden rahatsız olursun onu anlarım ama keyfi bırakmak anlamsız

Ben kendimden örnek veriyim kahvaltımı hazırlarım oturma odasına geçerim yerim bitirincede mutfağa götürürüm sonra çayımı tekrar doldurur oturma odasına geçerim benide rahatsız ediyor oturma odasında bırakılan kahvaltı görmeye tahammül edemiyorum ben uğraşmış oluyorum kaldırmakla kendime kahvaltı hazırlarım sadece annemler işe gittiği için erken yapıyorlar bu yüzden oturamıyoruz beraber ama annem gitmeden önce muhakkak kaldırır makineye koyar öyle gider böyle alıştık sizinde keyfinize kalmış birşey isterseniz toplayın isterseniz toplamayın haddime değil sizi yargılamak kınamak ruh halinize kalmış birşey ne yapabilirsiniz ki ? eşinizi kırmamak adına toplayabilirsiniz sadece ama çokta büyütülecek bişey değil bana göre

Ben size hak verdim

Bir pazar da sal ne olacak yani evinde rahat ettiysen kime ne

Otur ayağını uzat sonra yap bulaşıkları kaçmıyor ya

Kaynana gibi bik bik bik onu yap bunu yap diyen erkek çok kötü
Miss,
benim ev hayatımı görseler bırak linci kesin taşlanırım ablacım:)))
Konu sahibesi boş gezmiyorum hem okuyor hem çalışıyorum demiş, kadıncağız bir pazar günü de keyif yapsın ne olacak, ben tam boş gezenim her günüm keyif yapmakla geçiyor:)))
Sabah eşten sonra kalkar gece eşten sonra yatarım, bir sehpanın tozunu aldıktan sonra saatlerce çay molası verebilirim, bulaşık makinesini boşaltınca ay çok yoruldum deyip kendimi koltuğa boylu boyunca atarım

Eşim bir şey demez baktı ben yapmıyorum kendi süpürür siler, tam bir dayanışma içindeyiz, o süpürür ben çay içerim, o siler ben koltukta pineklerim :)))

Pis pasaklı olmak başka bir şey rahat olmak başka bir şey, konu sahibesi ara sıra rahat davranmak istiyor bence buna hakkı var, ben de çok rahatımdır 5 dakika iş yapıp 1 saat keyif yaparım ama evim pis değildir, aksine bizde evcil olduğu için ev her gün tepeden tırnağa süpürülüp silinir, yemek yapmayı hiç sevmem ama mutfakta hijyene önem veririm, temiz olmazsa zaten ilk başta ben yiyemem.

Bence çay keyfi saatine bakıp kimse pis ilan edilmemeli zira gerçekten pis olmakla rahat olmak arasında fark var.

Bu adamlar neden her dedikleri o an hemen yapılsın , hemen olsun istiyor anlamıyorum ya .
Ama kendilerine musluğun contası bozuldu hayatım değiştirir misin deseniz o musluk contası en az 1 hafta değişmez şıpır şıpır su akar yine de istiflerini bozmazlar, sonra siz sinir harbiyle contayı değiştirirsiniz, nasılsa kadın conta değiştirmeyi de beceriyor diye musluk da sizin üstünüze kalır :))

Kahvaltılık çabuk bozuluyor ama ortada yiyecek olmasa da insanın sofraya saygısı olmalı yedim içtim oh deyip 2 saat öylece bırakmam. Eşinizin dediğimi yapmadı tribi saçmalık o ayrı konu. Siz de biraz abartmışsınız. Her konuda böyleyseniz ikinizde de suç var fazlasıyla o kavgaların sonu gelmez. Biz de kavga ederiz genel anlamda her evlilikte var bence.

Kahvaltiliklari kaldirin sonra oturun oturacaksaniz. Masada tabak canak bir iki saat durabilir, insanin her zaman titizligi tutmaz, bazen tembellik yapmak isteyebilir.
Esin biraz titiz biri herhalde, yine de yaptigi dogru degil

Hayatımı özetlemişsin

Yani ertesi gün yenilecek şeyler peynir falan o kadar saat dışarda durması sağlıklı değil, sizde dolaba kaldırıp öyle keyif yapsaydınız keşke çünkü insan bir kere oturdu mu bi ağırlık çöküyor , bence bide böyle deneyin

Ben kendimden ornek vereyim. Acele cikmam gerekse ve kahvaltiliklar masadaysa esimden rica ederim kaldirmasini. Diyelim 1 bucuk saat sonra geldim ve hala masanin uzerindeyse sinirlenirim,en azindan kahvaltiliklari da buzdolabina koyamadin mi diye. Ama bundan buyuk kavga cikarmam. Soylenirim sadece.Ayni seyi kendim de yapmam cunku. Ne kadar keyif yapmak da istesem buzdolabina konacak kahvaltiliklari o kadar zaman disarda birakmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…