Lafı nereye nasıl çekeceğim diye feleğiniz şaşmış konu sahibi bir siz ikisiniz.Ya ne alakası var ki benim annem aşırı titiz bi insan bir bardak tezgahın üzerinde kalmazdı ama bende ilk evlendiğimde bi altı ay tezgahta aşırı derecede bulaşık bırakıyordum. Ne yani annem pis mi? Ben annemden gördüğümü ilk zamanlar uygulamadım bulaşığı hemen toplama alışkanlığını annemden gördüğüm için değil kendim tecrübe ederek edindim. İnsanları aileleri ile yargılamayın. Sizin düşünceniz anasına bak kızını al gibi bişey. Çocuğunuza eğitim vermeniz güzel ancak çocuğunuzun bunu uygulayıp uygulamayacağı mechul.
amin :) sizinkine de bolca versin zira onun da ihtiyaci var gorunuyorAllah kocanıza sanır versin. Akıl almaya geliyorsunuz yorumları hazmedemiyorsunuz kendinizi törpüleyin.
Lafı nereye nasıl çekeceğim diye feleğiniz şaşmış konu sahibi bir siz ikisini.
İnan insanlar temizlik gurusu kesilmedi, örnek olarak başka bişey verseydiniz onun üzerinden yorum yapacaktıkcok sukur birisi beni anladiben de demin okudum useniyorum kalkamiyorum yapamiyorum diyen hanimin konusunda herkes girgir benim konumda herkes temizlik gurusu kesildi ben soylerahat edemem ben boyle oturamam. kaldi ki ben cook baska bir sey sormustum. neyse
Haha siz ne konuştuğunuza bi bakın bence neyse tamam siz büyüksünüz temizsiniz çaydanlıktaki çayı sorgularken zaten hiç feleğiniz şaşmamış gerçektenLafı nereye nasıl çekeceğim diye feleğiniz şaşmış konu sahibi bir siz ikisini.
Umarım derken ? Sizinle iletişim tarzlarımız uymuyor diyelim. Çocuk küçük evet, ben elimden geleni yapıyorum , en azından forumdaki beddua vari laflardan daha ziyade benim ona verdiklerimden daha çok etkileneceğine eminim.Ne saldırması karşıt yorum yapmayı saldırmak olarak algılıyorsunuz garipsiniz. Büyük konuşuyorsunuz umarım çocuğunuz daha küçük
tesekkur ederim yapici yorumunuz icinİnan insanlar temizlik gurusu kesilmedi, örnek olarak başka bişey verseydiniz onun üzerinden yorum yapacaktık
Burdaki kişilerin dediği şey "siz temiz titiz değilsiniz" demiyorlar, eşinizin istediği daha çok tertip düzen, adam dağınıklığa gelemiyor belliki. Bence bu adamın bu durumla ilk defa karşılaşmadı, bu konuya böyle tepki vermesi için hep aynı sorunu yaşıyor olması lazım. Ve zaten bu sorunu hep yaşadığı şu yazıdan belli "masayı sen toplarmısın ben işe gidecem" Yani normalde bu kocanızın iyiymiş gibi sizden rica ediyor.
Yani Evet evlilik biraz çaba istiyor, evet biraz fedakarlıklar gerekiyor, Evet evlilikte empati çok önemli. Hayat müşterek dedikleri şeyde bu zaten.
Evet o masayı kaldırmadınız ama en azından o adam onu kaldırırken o sözü söyleyeceğinize, daha sempatik olabilirdiniz. Mesala "bende şimdi kalkıyordum tam sen geldin" gibi pembe yalan bazen büyük olumlu sonuçlar doğuruyor.
Mesajın tamamını okuyup cevap verin diğer kısmı sizi daha çok ilgilendiriyorHaha siz ne konuştuğunuza bi bakın bence neyse tamam siz büyüksünüz temizsiniz çaydanlıktaki çayı sorgularken zaten hiç feleğiniz şaşmamış gerçekten
siz yazmayin ya lutfen, bakin 500 sayfa konu var burda mutlaka birisi ilginizi cekerMesajın tamamını okuyup cevap verin diğer kısmı sizi daha çok ilgilendiriyor
yapici ve sagduyulu yorumunuz icin cok tesekkur ediyorumMillet yine şov yapacak konu bulmuş, ay ben şöyle titizim, ay ben böyle temizim, ay öyle oturamam, şöyle çay içemem. Konu sahibi hanımefendinin kimsenin kahvaltı sofrası toplama rutinini merak ettiğini zannetmiyorum. Kendisi kendi evinde sofrayı istediği kadar ortada bırakır, isterse daha kahvaltı bitmeden toplar. Pardon da kime ne?
Sevgili konu sahibi, eşiniz size ev işlerinde yardım ediyorsa, yarı yarıya sorumlulukları bölüşüyorsa, o gün sofra toplama sırası sizdeyse vs. onu anlayabilirim ama kendisi katkı sağlamıyorken size bu konuda trip atıyorsa üzgünüm ama ona hak veremiyorum. Benim eşim de mesela gecenin bir vakti yolculuktan gelmişsek oturup dinlemek yerine valizleri boşaltıp çamaşır yıkamamı bekliyordu. (Annesi hep öyle yaparmış.) Ama zamanla güzelce, kavga ederek değil, benim annesi olmadığımı, annesinden farklı temizlik rutinlerim olduğunu anladı ve bu konuları aştık. Bence siz de güzel güzel anlatmaya çalışın.
Lafı nereye nasıl çekeceğim diye feleğiniz şaşmış konu sahibi bir siz ikisiniz.
Ayrıca burda bir kadın konu açtığında eşiyle ilgili şikayette “eşiniz size ayak uydursun sizin istemediğiniz şeyi yapmaasın aynı evde yaşıyorsunuz” derken neden konu sahibine aynı şey söylenmiyor sonuçta bir durum var ve iki taraftan biriUmarım dediğim olmaz yazacaktım umarım yazmışım orada anlam boşluğu var siz kendinize göre anlam bulup doldurmuşsunuz beddua ediyor manasını çıkarmışsınız. Gerçekten iletişim tarzımız uymuyor fazla kötü niyetlisiniz. Saldırmakla beddua etmekle itham ediyorsunuz. Sizin tarzınız böyle herhalde iyi akşamlar.Umarım derken ? Sizinle iletişim tarzlarımız uymuyor diyelim. Çocuk küçük evet, ben elimden geleni yapıyorum , en azından forumdaki beddua vari laflardan daha ziyade benim ona verdiklerimden daha çok etkileneceğine eminim.
Bu adamlar neden her dedikleri o an hemen yapılsın , hemen olsun istiyor anlamıyorum ya .
Canım evlilik müşterektir, iki taraftan birinin sevmediği davranışı ben haklıyım diye devam ettirirsen evlilik olmaz, birisi nasıl senin istemedğin bir şeyi yapınca tepki veriyorsan karşındaki insan da elbette tepki verecek sana? Sonuçta aynı yerde yaşıyorsun rahatsızsa yapmayacaksın bu kdar basit. Sen niye şimdi egolandın ki? Doğruları kabul edemeyip tepine tepine ağlayan çocuklar gibisin.amin :) sizinkine de bolca versin zira onun da ihtiyaci var gorunuyor
Eşiyle ilgili kısıma ben başından beri yorum yapmadım çünkü hatalı ve alışkanlık kazanmasını söyledim. Ama siz ben temizim biz böyleyiz edalarında ahkam kesiyorsunuz. İnsanlık hali ya burada bi sürü kadın ev leş gibi halim yok yapmaya diye konu açıyor herkes destekliyor niye şimdi konu sahibi bu kadar taşlanıyor. Hatasız değil ama bu kadar üzerine gidilmesi de mantıksız. Peyniri kaldırdıktan sonra istediği saatte toplar olması gereken evet hemen yapması ama yapmıyorsa yargılamak bize düşmez.Lafı nereye nasıl çekeceğim diye feleğiniz şaşmış konu sahibi bir siz ikisiniz.
Ayrıca burda bir kadın konu açtığında eşiyle ilgili şikayette “eşiniz size ayak uydursun sizin istemediğiniz şeyi yapmaasın aynı evde yaşıyorsunuz” derken neden konu sahibine aynı şey söylenmiyor sonuçta bir durum var ve iki taraftan biri bundan muzdarip? Evlilikte iki taraftan biri bir şeyden rahatsızsa ve diğeri bunu yapmaya devam ederse karşı tarafın tepki vermesi çok normal?
Bence onu yapmayacağını ya da geç yapacağını düşündüğü için söylüyor, padişah olduğu için değil. O hassasiyette annesiyle oluşmuş sanırım annesi rahatmış o konularda.padişah komut vermiş evden çıkarken sofrayı topla diye.. emir eri hemen yerine getirmeliydi bu isteği...
mevzu sofra değil bence. herkes peynire takılmış ama adam ben niye takılmıyorum diye sinirlenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?