Evlilikte kavga

ay va
ya valla fenalik geldi bana
 
ya kusura bakmayin da ben ortada bir bucuk saat peynir tabagi biraktim diye bana boyle temizlik titzilikdersi vermeye kalkismaniz cok sacma.
Ben ne dedim şimdi ? Gayet içten bir yorum yaptım. adamın annesi de rahatmış siz de rahatsınız. Bağlantı kurdum, sofra ortada dururken 1,5 saat çay içen biri benim için titiz değildir. Çay 10 dk soğuyor çünkü , mantık olarak 1,5 saat çay içemezsiniz. Sana ne kardeşim diyebilirsiniz oraya bişey diyemem. Bana ne Ben kızımı öyle yetiştirmiyorum, babası gözünün önünde sofrayı toplasın bunu görsün yarın eşinden bunu istesin istiyorum vs vs. Titiz değilim mükemmel bir ev kadını değilim düzüm oldukça normal, sıradanım. Hani kendimizi övüyormuşuz ya o açıdan , temizlik hususunda övülecek bir yanım yoktur.
 
Sadece kavga etmek normal midir diye soruyorsan evet normal. Herkes tartışır. Tartışma olmayan evlilik görmedim ben.
Bırak evlilliği bizim evdeki tüy yumakları bile kavga ediyor. oğlan kızı dövünce kız kucağıma kaçıyor. Annem korur diye ( konudaki kız ve oğlan kedidir)
 
Hanımlar ne desek boş :) bir kadın evinde böyle görmediyse evinde de böyle yapması normal, herkes ailesini yansıtır.
Şimdiden 1 buçuk saat kahvaltılığı bekleten insan çocuk doğunca çalışınca iyice üşenir :)
 
tesekkur ederim cevabiniz icin, bakin sordugum buydu :) konsept ruru'nun temizligine 10 uzerinden 0 veriyoruz degildi bizimle degilsin ruru degildi :)
 
Üst yorumum da da yazdım bu bazen olabilir bende de vardı ama kurumuş bulaşığı toplamak yenildikten hemen sonra toplamaktan daha uzun zaman alıyor ve boşuna su harcamış oluyorsunuz bence artık yemekten hemen sonra toplayın çayınızı kahvenizi alın elinize keyfinizi öyle yapın ağırlık çöktükçe çöküyor bulaşık orda bekledikçe keyif de yapılmıyo. Bu temizlik meseleleri falan takmayın alışkanlık meselesi bir an önce alışkanlık edinmeniz yararınıza olur. Yoksa sabah bulaşığını öğleden sonra toplayınca gün başlamadan bitiyor gibi sanki.
 
“Çay 10 dk soğuyor çünkü , mantık olarak 1,5 saat çay içemezsiniz.”
Hahaahah vallahi harikasınız :) çaydanlıktaki çay 1,5 saat nasıl taze kalır keyif yapmak için hemen bir deney yapıcam,sırf konu sahibinin kafasını anlamak için
 
tesekkur ederim cevabiniz icin, bakin sordugum buydu :) konsept ruru'nun temizligine 10 uzerinden 0 veriyoruz degildi bizimle degilsin ruru degildi :)
size hiç pissiniz demedim. Eşiniz savunduğu tezde haklı siz haksızssınız. Kavga etmek istemiyorsanız yanlışınızı düzeltin onay beklemeyin demek istemiştim. Kavga etmek normaldir. hataları normalleştirmekse hoş değildir. İyi forumlar. Kavgasız günler
 
ay simdi de anneme linc basladi, pesssssssssss
Estagfurullah, ailenizde öyle alışsaydınız rahatsız olurdunuz anlamında dedim, lafı çarpıtıp polemik çıkarmayın.
 
Ya bu bahsettiğiniz şey tamamen karakter meselesi.. Bazıları herşeyi toplar mutfağı tertemiz yapar sonra çay keyfi yapar bazıları çayını içer keyfini yapar sonra toplar.. Bunda bence abes birşey yok.. Kendimden örmek verecek olursam kahvaltılıkların kapağını kapatır sadece onları dolaba atarım çayımı doldururken gerisini bırakırım keyfim gelince kaldırırım.. Nedir yani?? Ne olmuş tabaklar pis kalmış 1 saat 2 saat neyse.. Sonuç olarak bunları siz yapacaksınız.. Beğenmeyen kendisi yapsın.. Çalışırken bazen masayı öylece bırakıp evden çıkmak zorunda bile kalıyoruz akşam gelince toplayıp yemek için masa hazırlıyoruz.. Ne var bunda abartılacak.. Madem rahatsız oluyor eşiniz yapsın.. Evlendik kocamız var diye de zamanlı emir alan hizmetçiler de değiliz.. Bazı arkadaşlar diyebilir çok yanlış yapıyorsunuz diye onlara da saygım var çünkü içleri öyle rahat etmiyor ama bulaşık 2 saat durdu diye ne kimse pis kadındır ne de pasaklıdır.. Bazen kv gelir kahvaltı yaparız o masa orada 1 saat durur..sohbet muhabbet ederiz ne yani bende kayınvalidemde pasaklı mıyız şimdi Herkes farklı yaşıyor hiçbirimiz bir tip insan değiliz.. Ben yapmasam eşim yapar ne olmuş yani bu ev bir tek kadınların mı.. O masada sadece kadın mı yemek yiyor.. Hele ki öyle triplenip kafama kafama vurur gibi o tabakları makineye koyacak falan hiç hoşuma gitmedi..
 
ay va

ya valla fenalik geldi bana
:))) İş hayatına siz bir geçin fenalığı o zaman konuşalım.... Yaşasın öğrencilik

Relax olun biraz. Ne biz çalışarak ne siz öğrenci olarak dünyayı kurtarmıyorsunuz. Hepimiz o yollardan geçtik. Size sadece tavsiye veriyoruz.Siz istediğinizi yapmakta özgürsünüz
 
Ya ne alakası var ki benim annem aşırı titiz bi insan bir bardak tezgahın üzerinde kalmazdı ama bende ilk evlendiğimde bi altı ay tezgahta aşırı derecede bulaşık bırakıyordum. Ne yani annem pis mi? Ben annemden gördüğümü ilk zamanlar uygulamadım bulaşığı hemen toplama alışkanlığını annemden gördüğüm için değil kendim tecrübe ederek edindim. İnsanları aileleri ile yargılamayın. Sizin düşünceniz anasına bak kızını al gibi bişey. Çocuğunuza eğitim vermeniz güzel ancak çocuğunuzun bunu uygulayıp uygulamayacağı mechul.
 
Esinizin sinirleri yipranmis bulasik bahane.Ne kavga edilecek sorunlar var, sofra bir saat bekledi diye kavga mi edilirmis?? Caniniz kahvalti keyfi yapmak istemis ne var ki bunda?Ben de uxun kahvaltiyi cok severim saatlerce otururum masada bazen ..Acaba isyerinde mi bi sorunu var esinizin??
 
Çocuğa hizmetçi ol eğitimi vermiyorum, babasına toplatıyorum sofrayı , o da buna şahit oluyor. Saldıracağım diye nereden neyi buluyorsunuz Allah aşkına, görgülü kuşlar gördüğünü işler siz benim kızı merak etmeyin.
 
komik ya burasi caydanliktaki cay filan ben 404 error veriyorum su an.
bayat seviyorum belki ya allah allah ya sabir
(yok yine de dayanamayacagim aciklama yapayim cayi kahvalti biterken yeni demlemistim taptazeydi, ama simdi de cayi nasil o kadar gec demlersin linci gelecek hazirim bekliyorum )
 
adamın mevzuyu ben takılmıyorum zaten bu evdeye getirmesini anlamadım.
nereye takılmak istiyorsa takın bari adamı.
hoyt huyt konuşup tabakları da çarpa çarpa makineye koyan adamla gayette dalga geçilir.
 
Allah kocanıza sanır versin. Akıl almaya geliyorsunuz yorumları hazmedemiyorsunuz kendinizi törpüleyin.
 
. Burasi benim de evim benim de yasama alanim neden ben hep ona gore yasamak zorunda kaliyorum ve yapmadigimda suclu olan ben oluyorum, KKda bile ?

Orası sizin eviniz sizin yaşama alanınız değil, eşinizle ortak eviniz ve birlikte yaşam alanınız. Taraflardan biri bukim olursa olsun kafasına göre hareket edemez. Canım o an istemedi gibi bir gerekçeniz olamaz. Ben de evde çekirdek yiyip kabuklarını yere tüküreyim o zaman canım o an öyle istedi burası benim evim diyeyim. Normal mi sizce? Verdiğiniz örnekte siz hatalısınız geneli bilemeyiz ama durumu anlatmak için yanlış örnek seçmişsiniz kendinize. Siz daha burda bile eleştiri kaldıramıyorsanız evdeki halinizi az çok tahmin edebiliyorum. Kendinizi törpülemezsiniz daha çok kavga edersiniz
 
Ne saldırması karşıt yorum yapmayı saldırmak olarak algılıyorsunuz garipsiniz. Büyük konuşuyorsunuz umarım çocuğunuz daha küçük
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…