- 19 Şubat 2018
- 1.475
- 5.432
- Konu Sahibi Lifessss95
Daha zor. Kafanda en az 8 9 metre kumaş ve 1736272 iğne olmuş olacak.Kapalıyım.o sekilde de zor olur mu acaba acması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha zor. Kafanda en az 8 9 metre kumaş ve 1736272 iğne olmuş olacak.Kapalıyım.o sekilde de zor olur mu acaba acması
Gecelik, iç çamaşırı sanırım.. Ben öyle anladım yaniNasi farkli mesela
En iyisi bence.bir kurali yok demis bazilari ama sanki direk konu o olaya gelcek diye dusundum biraz.bornoz yerine duştan gecelikle ciksam da sanki biraz ilginc olurOrda çıkardım içimde rahat şeyler vardı. Sonra da bornozla temiz temiz
Hımm, azcık yardim eder beya, sonra girsin dusa gene giysin camasiri.Gecelik, iç çamaşırı sanırım.. Ben öyle anladım yani
Simdi karsi tarafin sabir durumuna gore de değişir neticedeNasil isterseniz oyle yapin
Ya takılma böyle şeylere gerçekten. Istersen yarım saat hazırlanin herkes sirayla dus alsın namaz kılacaksa kilsın sonra yatak odasında buluşulsun.En iyisi bence.bir kurali yok demis bazilari ama sanki direk konu o olaya gelcek diye dusundum biraz.bornoz yerine duştan gecelikle ciksam da sanki biraz ilginc olur
Kapali daha zor her yeri dikiyorlar gelinliğe. Ilk gece otelde olduğumuz icin gorumceme cikarttirmistim ben gelinligi otel uzaktiKapalıyım.o sekilde de zor olur mu acaba acması
Gelinligi çıkarmana yardimci olur.Ardindan duş namaz sevişme duş uyku ☺
Fake degil tavsiye istedi sana öyle geliyor bize hiç öyle gelmediFake degil yaa.neden oyle geldi ki? Tavsiye almak istiyorum cidden
Bize fake gelmedi sadece tavsiye istyrTek bana mı fake geldi konu
Yok valla banada geldi hatta fake degilse kesin kucuk kesimdeki buldumcuk sahislardan biriTek bana mı fake geldi konu
Hemde nasıl o kadar zor ki sana anlatamam . O yüzden beraber açmak zorundasınız. Gelinlik a arkadan baglananlardir büyük ihtimalle acar açmaz direk bedenin gözükmez sonuçta içte bir astar oluyor üzerine iple bağlıyorlar ama bence ilk basini acin sonra gelinliği çıkarınKapalıyım.o sekilde de zor olur mu acaba acması