- 17 Mart 2021
- 7.422
- 24.546
-
- Konu Sahibi Legendwomen
araştırdım Erkek 4108571 Kız 3831562 mış yani erkek öğrenci daha fazla ben haberlerde kız öğrenciler üniversite sınavında daha başarı diye haberleri görünce böyle zannetmiştim. birde bir kaç bölümü incelemiştim o bölümlerde aradığım üniversitelerde %60 kız daha fazlaydı hep tıp fakulteleri bazı illerdeki. şimdi genel olarak araştırmış oldum bunu heryerde söylüyordum hatamdan dönmüş oldum sayenizde.Elinizde istatistik var mı? Kız öğrenci sayısı erkek öğrenci sayısından fazla mi gerçekten? Gördüğüm kadarı ile hala erkek öğrenci sayısını geçmemiş ama neredeyse %50- %50.
Ortaokul ve üniversite farkı
Esneklik olabilir ama bu oluru olmayan bir fark.Ortaokul ve üniversite farkı
Ah birde üniversite okumayı sadece meslek sahibi olmak olarak görmesekaraştırdım Erkek 4108571 Kız 3831562 mış yani erkek öğrenci daha fazla ben haberlerde kız öğrenciler üniversite sınavında daha başarı diye haberleri görünce böyle zannetmiştim. birde bir kaç bölümü incelemiştim o bölümlerde aradığım üniversitelerde %60 kız daha fazlaydı hep tıp fakulteleri bazı illerdeki. şimdi genel olarak araştırmış oldum bunu heryerde söylüyordum hatamdan dönmüş oldum sayenizde.
birde kendi çevremde üniversite okumayan kız yok ama erkek çok
2019 YKS: Kızlar ‘dil’ hariç erkeklere fark attı | PervinKaplan.com
2019 YKS: Kızlar ‘dil’ hariç erkeklere fark attı. 2019 YKS istatistiklerine göre sınava giren kız öğrenciler erkeklere göre daha başarılıwww.pervinkaplan.com
Her açıdan denklikten bahsedenler olmuş. Her açıdan denkliği aramakla gecer insanın ömrü. buldum zanneder yinede yanilirsiniz. En önemlisi ahlaki değerlerin ayni olması. Kültür farkı olmamalı. Egitim cok büyük sorun yaratmaz.Merhaba arkadaşlar aklımı kurcalayan bir soru deneyimlerinizemve tecrübelerinize güveniyorum