- 11 Aralık 2018
- 39.573
- 245.193
-
- Konu Sahibi Legendwomen
eğitim farkı tek başına bir gösterge değil ama bence çok önemli ve eğitimin seviyesine göre de değişir. ilkokul mezunu bir insanla üniversite mezunu bir insan yapamaz diye düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar aklımı kurcalayan bir soru deneyimlerinizemve tecrübelerinize güveniyorum
Ortaokul ve üniversite farkıNe kadarlık bi farktan bahsediliyor bence o önemli
Bu benim için çok büyük fark vallaOrtaokul ve üniversite farkı
Bu olmaz maalesef. Tabii diğer ayrıntıları bilmiyoruz ama, bu bahsettiğiniz büyük bir fark.Ortaokul ve üniversite farkı
Ben eğitimde belli bir esnekliğin olduğuna inanıyorum. İnsanlar kendilerini okul eğitimi dışında da geliştirebilir tabi ki ama o esneklik faktörü ancak belli bir noktaya kadar gitmesine izin verir, daha ilerisine geçemez.Bu benim için çok büyük fark valla
Arada en az 8 yıllık daha eğitim hayatı var
Yani adamın iki katı yıl eğitim almışsınız
Ortak nokta bulabiliyor musunuz gerçekten?
Kendini çok geliştirmiş kültürlü farklı ilgi alanları olan biridir o zaman bi şans verilebilir belki
Belli esnekliğe ben de varımBen eğitimde belli bir esnekliğin olduğuna inanıyorum. İnsanlar kendilerini okul eğitimi dışında da geliştirebilir tabi ki ama o esneklik faktörü ancak belli bir noktaya kadar gitmesine izin verir, daha ilerisine geçemez.
Arada uçurum var. Farketmez yazanlar olmuş ama bana göre önlisans lisans bile farkediyor, sadece öğretim olarak bakmıyorum çünkü. 2 yıl daha az öğretim hayatı olduğu için değil öğretim şartları bile farklı...Ortaokul ve üniversite farkı
Onu diyorum işte ben de. Ortaokul mezunu üniversite mezununun seviyesine kadar esneyemez. Lastiği izin vermez, koparBelli esnekliğe ben de varım
Ama ortaokul-üniversite farkı bana aşırı geldi
Liseye bile tereddütle yanaşırdım ki ortaokul yani
Ortak ilgi alanı, hayat tecrübesi, konuşacak konu bulunur mu bilmiyorum
Daha önemlisi çocuk yetiştirme çok önemli bi konu
Ortak vizyona sahip olabilirler mi onu da bilemiyorum
Beyefendi kendini geliştirmiştir
Konu sahibi de kendini çok geliştirmediyse
Ancak öyle aynı düzeye yaklaşırlar gibi geliyor bana
Elinizde istatistik var mı? Kız öğrenci sayısı erkek öğrenci sayısından fazla mi gerçekten? Gördüğüm kadarı ile hala erkek öğrenci sayısını geçmemiş ama neredeyse %50- %50.insan insana %100 denk olamaz ama manevi olarak ahlaki olarak dünya görüşü olarak aile yapıları olarak birbirine ne kadar yakın olursa o kadar iyi. sonrasında öğretim de bizim gibi ülkelerde önemli oluyor siz takmasanız çevreniz burun kıvırıyor ama şöyle bir durum var son yıllarda üniversitelerde kız erkek öğrenci oranını incelerseniz ezici şekilde kız öğrenci sayısı daha fazla yani her kızın dengi ile evlenmesi artık imkansız.
Ben eşlensinler diye konu sahibini de düşürdümOnu diyorum işte ben de. Ortaokul mezunu üniversite mezununun seviyesine kadar esneyemez. Lastiği izin vermez, kopar
Merhaba arkadaşlar aklımı kurcalayan bir soru deneyimlerinizemve tecrübelerinize güveniyorum
Ortaokul ve üniversite farkı