Evlilikte Aileler ve Para

1 yıl sonra ben borcumu dolarla tutarken enflasyonun ne halde olduğu belliyken daha az tl almış olmak bir şey kaybetmemiş olmak mi sizce?

Dolar bazında değil hisse olarak düşünelim. Arabanın yarısından çoğunun parasını ödedik başta. Hadi yarısı diyelim. Arabanın yarı hissesi bizim olmamalı mıydı? Bir milyonluk arabanın yarı hissesi 200 bin tl mi?

Ben de en çok bunun hep sorun olmasından korkuyorum. Beni adam yerine koymadı ve bu umrunda olmadı. Bilmiyorum belki zamanla geçer. Ama bu vakitten sonra parayı alsa bile benim bu hissettiklerim değişmeyecek. O yüzden parayı isteyip sorun çıkarması sadece bana ekstra bir stres olur gibi geliyor.

Haklısınız. Hiçbir şey yaşatmadım. Belki yine yapar. Konuştum konuştum ama yine en çok ben üzüldüm. Eşimi gerçekten seviyorum ve onun üzülmesine kıyamam ama onun beni üzmek ve zor durumda bırakmak umrunda olmadı. Bir kez daha benzer bir şey yaparsa burdan dönüş olmaz. Sesli düşündüm galiba biraz.

Ayrıca çok iyi insanlar olsalar bu şekilde arabanızı almazdılar! Emanet alıyoruz dönünce kullanırsınız derlerdi
Geçenlerde gittiğimde kullanmam için verdiler. Almamak için çok direttim ama zorladılar. Ama ara ara eşimin kardeşini mağdur ediyormuşum gibi imalar duydum kayınvalidemden.

Hala iyi insanlar olduklarını düşünüyorum ama bize ekonomik durumununuz nasıl yardım edelim mi diye her sorduklarında önce bizim paramızı verin demek geçiyor içimden.

En başta altınlar benim diyip koluma takmalıydım. Bir gece bile takmadım. Çıkarıp verdim. Altın düşkünü bir kız değilim umrumda değil dedim. Çok yanlış yapmışım. Benim olduğunu gösterecek şekilde taksaydım onları olmadığı zaman birilerinin aklına bu kızın bilezikleri nerde sorusu gelirdi herhalde.

ailece sizi dolandırmışlar
altınları almanın cingöz recai hali
geçmiş olsun

Sonuç olarak elde var sıfır. Elinizde ne altın var ne araba, ne para. Eşiniz bunu anlamıyorsa, kafası basmayan biriyle ne kadar gider bilemedim

Benim anlamadığım hadi eşiniz ailesine ses etmeden böyle bir şey yaptı ailesi nasıl kabul etti?
Siz o aileye de bundan sonra güvenmeyin benden söylemesi. Hala daha aileye yansımasın diye uğraşıyorsunuz hiç anlamış değilim. Ailesine söylesin işte eşiniz alın hakkınızı geri!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…