Gitmekmi. O kadar cabaladımki bu evlilik icin simdi öyle zor geliyorki nasıl desem burnumda biraz kemer var diye cirkin goruyor saniyorum sirf bu yuzden estetik olmaya karar verdimAkıl verecek pek bişey yok .
Yapman gereken tek bırşey var çünkü .
Sizin gibi insanlar gördükçe sadece üzülüyorum .Gitmekmi. O kadar cabaladımki bu evlilik icin simdi öyle zor geliyorki nasıl desem burnumda biraz kemer var diye cirkin goruyor saniyorum sirf bu yuzden estetik olmaya karar verdim
Estetik filan olma evlendikten sonra çıkmadı o kemer burunda beğenmiyordu madem evlenmeyecekti benim eşimin burnu da kemerlidir ve bana göre dünyanın en yakışıklı erkeği yani görmek istedigini görür insan. Sizi bu kadar aşağılamasına izin vermeyin haddini bilsin hadsiz vurun yüzüne kusurlarını olsun bitsin.Gitmekmi. O kadar cabaladımki bu evlilik icin simdi öyle zor geliyorki nasıl desem burnumda biraz kemer var diye cirkin goruyor saniyorum sirf bu yuzden estetik olmaya karar verdim
....Dogru mu okudum. O konuşuyor diye estetik mi olmaya karar verdiniz?! Bundan sonra lütfen aynaniza bu yaziyi yazin büyük harflerle: Sen değerlisin! Sen degerlisin!
Hayır sadece nişanlıyken ayrılmak istedi kendi annesi hayır dedi bana sordu ben de düzelir dedim ama düzelmiyor her kelimemi küfür ediyormuşum gibi gorüyorAdam mutsuz bu yuzden mutsuz ediyor. Sukretcekmissin demwk.. silah zoruyka mi evlendirdiler adami
Seni sevmjyor begenmiyor demekki. Surekli asaglanmak istiyosan evli kalHayır sadece nişanlıyken ayrılmak istedi kendi annesi hayır dedi bana sordu ben de düzelir dedim ama düzelmiyor her kelimemi küfür ediyormuşum gibi gorüyor
Oha.. peki gidecek yerin yok mu? Maddi durumun filan? Neden direniyosun hala?Mesela ben hiç bir işten geri durmam eşim terzi 2 ayda herşeyi ogrendim ve buna karsilik bile dedigi keske karım degilde eleman olsaydin daha basarilisin
Çocuklarım benimle onlara karşı kötü bi davranışı yokÇocuklarınız nerede? Şimdi kaç yaşındasınız?