Evlilik

Eski esiyle neden ayrilmisti? Bir de hersey nisanlandiktan sonra basladi diyorsunuz. Ondan oncesinde nasildi size karsi? Bu begenmemeleri ve dalga gecmeleri onceden de var miydi?
.
.
.
. Eski eşi onu aldatmış ondan şuphem yok cunku belgeleri var elinde davasinida kazandi nişandan önce hersey normaldi daha dogrusu arkadaş gibiydik nişandan once onun davası vardi hep dava icin cabalıyorduk

H
Eski esiyle neden ayrilmisti? Bir de hersey nisanlandiktan sonra basladi diyorsunuz. Ondan oncesinde nasildi size karsi? Bu begenmemeleri ve dalga gecmeleri onceden de var miydi?
Hayır yoktu beni begenmedigini bilseydim asla böyle bi yola girmezdim

Ben yine aynı şeyi soylicem adam olaydi eski karısı onu bosamazdi.
.
.
.
Gerçekten bilmiyorum mesela eski karısı güzel biri ama cok igrenc bi insan kızının gozunun onunde bile baska adamla beraber olacak kadar igrenc ama ona karsi nasildi bilmiyorum

.
.
.
Gerçekten bilmiyorum mesela eski karısı güzel biri ama cok igrenc bi insan kızının gozunun onunde bile baska adamla beraber olacak kadar igrenc ama ona karsi nasildi bilmiyorum
Yani akıl alır gibi değil
Ailen 14 yaşında neden ve hangi mantıkla evlendirdi?
Öyle bi aile nasıl boşanmanı ve geri dönmeni kabul etti?
Öyle ya da böyle eşinle o evliyken görüşmeye başlamışsın, nişanlıyken farketmişsin ama devam etmişsin.
Adam hakaretler ediyor
Adamın eski eşi çocuğunun önünde başkalarıyla birlikte oluyor.
Aklıma mukayyet ol allahım.
Ve lütfen çocukları koru :KK43:

Yani akıl alır gibi değil
Ailen 14 yaşında neden ve hangi mantıkla evlendirdi?
Öyle bi aile nasıl boşanmanı ve geri dönmeni kabul etti?
Öyle ya da böyle eşinle o evliyken görüşmeye başlamışsın, nişanlıyken farketmişsin ama devam etmişsin.
Adam hakaretler ediyor
Adamın eski eşi çocuğunun önünde başkalarıyla birlikte oluyor.
Aklıma mukayyet ol allahım.
Ve lütfen çocukları koru :KK43:
.
Akraba oldugu için evlendirdiler daha sonra kendileride pişman oldu fark ettiler hatalarını ailemle yasadigim sure boyunca cocuklarima mukemmel baktilar sonra işte ben evlilik kararı aldım ve bu durumlari yasiyorum

Sen zor zamanında ona sığınmışsın o da sana sahip çıkmış o yüzden bırakamıyorsun sanırım ama söyledikleri hoş mu sence ? Madem öyleydi evlenmeseydi zorunda değildi kendisi Kıvanç Tatlıtuğ mu acaba ?
Boşanmayı düşündün mü ? Ya da ona söyledin mi bir şey dedi mi

Sen zor zamanında ona sığınmışsın o da sana sahip çıkmış o yüzden bırakamıyorsun sanırım ama söyledikleri hoş mu sence ? Madem öyleydi evlenmeseydi zorunda değildi kendisi Kıvanç Tatlıtuğ mu acaba ?
Boşanmayı düşündün mü ? Ya da ona söyledin mi bir şey dedi mi
.
.
Kimse 4 4 lük degil inanın ben onun yaptığını yapsam 1 gün katlanamaz cünku bi tartışmamızda pişmanım dedi bende ben köpek gibi pişmanım dedim ondan sonra baya toparladı kendini ve dönüp bana cok zoruma gitti dedi ama sonuç aynı . Ewet hemen her tartışmada o bu şekilde olmaz diyor bende olmazsa olmaz diyorum ve sözle ewet bitti yeter diyoruz ama herseferinde ben sabah kalkip yine ise gidiyorum belki diyorum cabaya devam edersem duzelir diye ama yok en ufak biseyde başa sarıyoruz

Mesela bugun en basiti ortada hicbirşey yoktu benim ameliyat olacagim hastane doktorum hepsi belli başka bi hastanede calısan bi müsteri geldi (ben ilk defa goruyorun onu) iş vermiş onu almaya geldi esimde hastanedemi calisiyorsun felan desi oda evet hemsireyim dedi iste biraz konustular hastane hakkinda benim arkam donuk is dikiyorun sonra bayana dediki benim esimde ameliyat olacak burnun dan estetik sonra bana bayana sormak istedigin bisey varmi sor dedi ben hic donmeden hayir yok dedim bayan gitti bana dedigi neden soru sormadin bende ben sormam gereken herseyi doktoruma sordum simdi ben elimde bi ton iş varken neden sadece laf olsun diye donup muhatap olayim hem benim ameliyatim ozel bi ameliyat sen ne hakla hic tanimadigin birine bunu soyleye biliyorsun sorma soru ne sorabilirsinki bi hemsireye boyle derken konu buyudu ve o herzamnki gibi sen cekilmez bi insansin felan demeye basladi ben herzamn ki gibi sadece kendimi üzebiliyorum

Oha.. peki gidecek yerin yok mu? Maddi durumun filan? Neden direniyosun hala?
.
Tabiki var ailem bugun gitsem hayir demezler cunku beni biliyorlar ben gercekten bikacak duruma gelmeden bunu yapmam ilk evliligimde yedigim dayagin hadi hesabi yoktu yinede dayandim ve ilk evliligim ailem fark ettigi gun bitti yine ben arayip su bu demedim .

Niye ayrilmiyorsunuz?

O kişi size psikolojik şiddet uyguluyor ve hakaretler ediyor.

Kendisi ne ki? Kral olsa kaç yazar?

Birakin ne hali varsa görsün insan değil.

Valla bu laf hic dogru degil. Burda birsuru bosanmis kadin var ya da bosanip tekrar mutlu evlilik yapmis kadin. Kadin olsaydi kocasi bosamazdi dense dogru olur mu? Ha bu adam adam degil belli ama yanlis bir tespit
Istisnalar vardır elbet kadınlarda vardır . Bi kadın kolay kolay yuvasını bozmaz.

X