evlilik yıl dönümum yaklaştı kocama nasil bi gun hazirlamaliyim ki guzel olsun fikirlriniz onemli :*

Yok canim odunluktan deil insan alinani kullanmaknistiyo bende cicek almasini istemem.cunku cok pahali ve bosa gidiyo kuruyo ve bitiyo hi cok zengin olsan holdinklerimiz olsa belki kiymaz insaz alsin dersin ama onuda bi koseye atiyosun iste.o yuzden alinan veya yapilanin hakkini vermek lazim

Aradığım bu kilic deilde hançer allah hayrli ederse bundan düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG-20150513-WA0016.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 198
aslında bende bi kutu yapıp içine yazı falan yazıpp ofisine göndermek istiyorum ama nasıl göndercem . kurye mi yoksa kargo yerlerine falan mı gitmelk lazım bilgisi olan varmı bu konuda

Canim yanlış anlama ama erkeklere basit geliyo böyle seyler egeer romantikse kargoyla yolla orasi heyecsnli olr resim paylasicam bak bn oyle ypicam tavsiye ederim herkeze

Do
Hayrdir nerde yasiyosun :) merak ettim bakkal fln deyince :)
Doğunun en ucra ilçelerinden birinde yaşıyorum canım.Dağ başı derken abartmadım hakikaten dağın başı :) Market falan burası için ultra lüks.Mahalle bakkalı tarzında bir kaç yer var onu görünce bile mutlu oluyor insan.

ben gezmeyi çook sevdiğim için sürprizlerim de hep gezmek üzerine kuruludur yakın bir yerlere 1-2 günlüğüne bir plan çok güzel olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…