• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik yıl dönümum yaklaştı kocama nasil bi gun hazirlamaliyim ki guzel olsun fikirlriniz onemli :*

aynen ogle birtanem yok kiz ne sinir bozucusu ne guzel iste hosuma gitti benim :)
Uykusuz kalınca insan biraz hassas oluyor ondan dedim ama uykusuz geceler de eğlenceli millet bilmem kaçıncı rüyasını görürken biz eşimle 'hanimiş benim kızım hoppidik ' falan oynuyorduk hey gidi heyyy:KK51:

Uykusuz kalınca insan biraz hassas oluyor ondan dedim ama uykusuz geceler de eğlenceli millet bilmem kaçıncı rüyasını görürken biz eşimle 'hanimiş benim kızım hoppidik ' falan oynuyorduk hey gidi heyyy:KK51:

bizde oynuyacak az kaldi canim :)
olsun varsin uykusuz geceler olsun yeter ki kizimda esimde bende saglikli olalim mutlu huzurlu olalim da gerisi bos

mum+ masa klisesinden vazgecerek baslayabiliriz mesela. yemegi organizasyonu o ayarlasin sizde simdiden sikacginiz parfumu gideceginiz kuaforu ayarlayin. erkekler ne sever kendi esimden yola cikarak soyluyorum playstation ve saat sever. playstation sizin psikolojinizi bozabilir ama olsun o fazlasiyla mutlu olur. sinirini bilen bi adamsa cok dertte olmaz.
lutfen kucuk kagitlara svgi sozleri flnda yazmayin liseli fikri oldu artik onlar. maddi durumunuzu bilmmekle beraber is yeri cinde uygunsa minik bi tatil ayarlanabilir. farklilik olsun diye balayi gecenizi gecirdiginiz otelde yer ayirtabilirsiniz. gelinlik tarzi bi elbise alabilirsiniz o gece icin. fikirler ar-ge masasina yatirilabilir. her hakki serbesttir:)
Playstation evet once korkuttu beni ama gercekten cok bayilir buna ya :)
Fikirler kaliteli.iznini yeni kullandi aslinda hani otel mantıklı ama ne bilim is yeri izin verirmi vermez verir ama simdi soyle bisey esim jandarma komutanla gorusmem lazim kendisini babam gibi severim ama esim is yeriyle ilgili kimseyle gorusmemi istemiyo.
Sartlari zorlayip ypsam ilcedeyim ay nasil yapsam soyle bi havuzu saunasi olsa varya aslinda guzel olur.dwgisiklik iste olmazmi.
haklisiniz aslinda liseliler gibi ne o oyle ya aydimlattigin icin tesekkurler
Daha detayli fikirler bekliyorum :)

Ben de romantik değişim ya

Ilk evlilik yıl dönümünde tatilde idik edip Akbayram gelip sokak konseri vermişti

Îkinci de kendime hediye küpe almıştım Bodrum'dan

Üçüncü de Görümcemin düğününe hazırlık yaptım

Dördüncüden 2 gün önce oğlum geldi yıldönümü de neymiş

Geri kalan 4 yılda da oğlanın doğum günü önemli oldu zaten yıl dönümünü de çok umursamam

İlişkiyi kurucu değil bildirici işlem

Ay hatırladım kızlar. Yıldönümünden bi gün önce kavga etmiştik ayrı şehirlerde yaşıyoduk iş dolayısıyla. O işten izin alamıyorum diyince 1. Yılımız ayrı geçecek diye kavga ettikten sonra telefonunu kapattı eşim. Ben de atladım onun olduğu şehre gittim vardığımda aradı ben de geldiğimi söyledim gece 11 de buluşabildik çeşmede çalışıyodu eşim. alaçatı ya gittik otelde kaldık. Ama ikimizin de ağlamaktan gözleri şişmişti. :) meğer o da ertesi gün izin alabilmek için mesai yapıyomuş o gece sabaha kadar. Ertesi gün evlilik yıldönümümüzde gezdik falan oralarda.

Ikincide akşam yemeğe gittik.
3.de benim ödevim vardı ders çalıştım .
Seneye bi kaçamak yapabilirsek iyi olur inşallah.

bizimde pazartesi ilk evlilik yıl dönümümüz :KK36: pazar sabahı güzel bir yerde kahvaltı için rezervasyon yaptırdım :KK52:kahvaltıdan sonra adalarda fotoğraf çekimi ayalardım bunlardan haberi yok şuanda :KK48: hediye olarakta beğendiği bir ayakkabı var onu alıcam :KK28:

Bir arkadaşım ilk evlilik yıl dönümünde kocasını gelinlikle karşılamıştı.
Eşinin yorumu: Aaaa sen hala onun içine girebiliyor musun:KK70::KK70:
Çok romantik bir cevap olmuş gerçekten. Ben de romantizmi sevmem ama öyle bir kabalıkta yapmam doğrusu :KK67:

Arkadaslar burdan bi bayan tavsiyesi uzerine hediye olarak siteden sevgililik kitabi yazin cok begeneceginiz bi site ben begendim.evde net olmadigi icin simdilik yapamicam ama ileride mutlaka yaparim.
Tavsiye ederim

Benim de evlilik yıldönümüm yaklaşıyor.İmkansızlıklar içinde olan bir ilçede güzel bir sürpriz yapabilme derdine düştüm.Konuyu merakla takipteyim.:)

Benim de evlilik yıldönümüm yaklaşıyor.İmkansızlıklar içinde olan bir ilçede güzel bir sürpriz yapabilme derdine düştüm.Konuyu merakla takipteyim.:)
Canim eşim kılıç meraklisi uzun zamandir istiyo onu ve yanina islenmis guzel bir turk bayragi cerceveleticem.hediyem bunlar.burda yazarsam dislanabilirim biriylede telefonla gorusturucem oda ona unutulmaz bisey olacak.
Birde diyorumki evin asagisina bi kalp cizeyim kirecle kenarlarina volkan kalbin etrafinada mumlari yerlestireyim icinede ismimizi yaxayim diyorum. Camdan bakimca guzel bi hatira olmazmi.

Simdi benim istedigim nissan cuke araba varya o.oda icinden gecrmis diyoki ah karima nissan cuke alsam guzelce hediye paketi gibi suslesem assagiya koysam.seni pencereye cikarsam aaa arabaya bak desem sende vay ne guzel desen sonra ben sana anahtari versem diyo :) ay bi sevindim varya sanki almis kadar mutlu ettj beni.en azindan düşünüyo.o bile bana yeter aslında.allahim basimdan eksik etmesin kocami.cumlemizinkjnj ayirmasin insallah.

Madem öyle bende yazayım. Benim kocamda hiç sevmez öyle şeyleri aslına bakarsan bende pek sevmem bizimde 23 mayıs tanışma yıldönümümz ama ne yapcam bilmiyorum daha doğrusu çok üşeniyorum:KK48: geçen çicek almış ona çaktırmadım ama ne gerek vardı dedim içimden boşuna para gitti çokmu odunum ne :KK53:

bende saat yada gözlük alcam bilindik markalardan .
ama ek olarak ne süpriz hazırlamalıyım bilmiyorum. en güzeli iyi biyerde masa ayırtmak sanırım :)

Aslında rutinin dışına çıkmak istiyorum ben.Her özel günü kutlama meraklısı değilim mesela sevgililer günü gibi...Ama bu bize özel. Evlilik yıldönümü klişenin dışına çıkmalı.Arkadaşlardan birinin yazdığı cd hazırlama olayı aklıma yattı aslında.Daha romantik...daha sıcak, samimi...

Dağ başında olmasam dışarıda canlı müzik yapan bir yer ayarlayıp sürpriz de yapabilirdim.İmkanı olan düşünebilir ama ben burda bakkal bulduğuma şükrediyorum :)

Canim eşim kılıç meraklisi uzun zamandir istiyo onu ve yanina islenmis guzel bir turk bayragi cerceveleticem.hediyem bunlar.burda yazarsam dislanabilirim biriylede telefonla gorusturucem oda ona unutulmaz bisey olacak.
Birde diyorumki evin asagisina bi kalp cizeyim kirecle kenarlarina volkan kalbin etrafinada mumlari yerlestireyim icinede ismimizi yaxayim diyorum. Camdan bakimca guzel bi hatira olmazmi.

Simdi benim istedigim nissan cuke araba varya o.oda icinden gecrmis diyoki ah karima nissan cuke alsam guzelce hediye paketi gibi suslesem assagiya koysam.seni pencereye cikarsam aaa arabaya bak desem sende vay ne guzel desen sonra ben sana anahtari versem diyo :) ay bi sevindim varya sanki almis kadar mutlu ettj beni.en azindan düşünüyo.o bile bana yeter aslında.allahim basimdan eksik etmesin kocami.cumlemizinkjnj ayirmasin insallah.
O değilde kiminle telefonla gorusturcen kurt düştü içime.. :D

Saka bi yana her yil ayni stresi bende yasarim.. Konu takibimde.. ;)

Back