- 15 Aralık 2013
- 15.622
- 35.802
- 798
- Konu Sahibi gell bebegim
-
Uykusuz kalınca insan biraz hassas oluyor ondan dedim ama uykusuz geceler de eğlenceli millet bilmem kaçıncı rüyasını görürken biz eşimle 'hanimiş benim kızım hoppidik ' falan oynuyorduk hey gidi heyyyaynen ogle birtanem yok kiz ne sinir bozucusu ne guzel iste hosuma gitti benim :)
Uykusuz kalınca insan biraz hassas oluyor ondan dedim ama uykusuz geceler de eğlenceli millet bilmem kaçıncı rüyasını görürken biz eşimle 'hanimiş benim kızım hoppidik ' falan oynuyorduk hey gidi heyyy
Playstation evet once korkuttu beni ama gercekten cok bayilir buna ya :)mum+ masa klisesinden vazgecerek baslayabiliriz mesela. yemegi organizasyonu o ayarlasin sizde simdiden sikacginiz parfumu gideceginiz kuaforu ayarlayin. erkekler ne sever kendi esimden yola cikarak soyluyorum playstation ve saat sever. playstation sizin psikolojinizi bozabilir ama olsun o fazlasiyla mutlu olur. sinirini bilen bi adamsa cok dertte olmaz.
lutfen kucuk kagitlara svgi sozleri flnda yazmayin liseli fikri oldu artik onlar. maddi durumunuzu bilmmekle beraber is yeri cinde uygunsa minik bi tatil ayarlanabilir. farklilik olsun diye balayi gecenizi gecirdiginiz otelde yer ayirtabilirsiniz. gelinlik tarzi bi elbise alabilirsiniz o gece icin. fikirler ar-ge masasina yatirilabilir. her hakki serbesttir:)
Olmak iyidir canim ya dene kaybedecek bisey yok kazanmaktan baska :)Bi şöyle romantik hatun olamadım.
Olmak iyidir canim ya dene kaybedecek bisey yok kazanmaktan baska :)
Çok romantik bir cevap olmuş gerçekten. Ben de romantizmi sevmem ama öyle bir kabalıkta yapmam doğrusuBir arkadaşım ilk evlilik yıl dönümünde kocasını gelinlikle karşılamıştı.
Eşinin yorumu: Aaaa sen hala onun içine girebiliyor musun
Canim eşim kılıç meraklisi uzun zamandir istiyo onu ve yanina islenmis guzel bir turk bayragi cerceveleticem.hediyem bunlar.burda yazarsam dislanabilirim biriylede telefonla gorusturucem oda ona unutulmaz bisey olacak.Benim de evlilik yıldönümüm yaklaşıyor.İmkansızlıklar içinde olan bir ilçede güzel bir sürpriz yapabilme derdine düştüm.Konuyu merakla takipteyim.:)
O değilde kiminle telefonla gorusturcen kurt düştü içime..Canim eşim kılıç meraklisi uzun zamandir istiyo onu ve yanina islenmis guzel bir turk bayragi cerceveleticem.hediyem bunlar.burda yazarsam dislanabilirim biriylede telefonla gorusturucem oda ona unutulmaz bisey olacak.
Birde diyorumki evin asagisina bi kalp cizeyim kirecle kenarlarina volkan kalbin etrafinada mumlari yerlestireyim icinede ismimizi yaxayim diyorum. Camdan bakimca guzel bi hatira olmazmi.
Simdi benim istedigim nissan cuke araba varya o.oda icinden gecrmis diyoki ah karima nissan cuke alsam guzelce hediye paketi gibi suslesem assagiya koysam.seni pencereye cikarsam aaa arabaya bak desem sende vay ne guzel desen sonra ben sana anahtari versem diyo :) ay bi sevindim varya sanki almis kadar mutlu ettj beni.en azindan düşünüyo.o bile bana yeter aslında.allahim basimdan eksik etmesin kocami.cumlemizinkjnj ayirmasin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?