Evlilik Yaşı?

pulli03

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
125
72
13
33
Merhaba arkadaşlar,
27 yaşındayım nedense içimde biriyle tanışayım sevgili olayım gibi bir derdim yok.
İçimden gelmiyor.
Arada tanışmak isteyen ya da görüşmek isteyenlere de hayır diyorum.
Ama son birkaç haftadır insanlar sürekli evlenmediğim için bunun üzerinden espri yapmaya başladıklarını farkettim.
Mesela geçen gün iş ortamında iş arkadaşlarımla oturuyoruz. (Hepsi benden yaşça büyük evli barklı çocuklu insanlar.)
Dondurma çubuğundaki şifreyi göndereyim belki araba çıkar deyip güldüm
Bir arkadaş araba çıksa evin önünde sıra olurlar o zaman bulursun birini evlenirsin dedi
Haha çok komik dedim.
Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Bayram geçti en az 10 kişi sormuştur. Bi bayram daha geçti yok mu söz nişan diye.
Kiminle sohbet etsem konu dönüp dolaşıp birini buldun mu ya geliyor.
Ben geç mi kalıyorum bir şeylere?
Anlamıyorum Ne oluyor bu insanlara🤔

Milleti boşver evleneceksen kendine evlenen
Sanki onlar yaşayacak elin oğluyla
Varya kaderinde o kişi varsa zaten basiret bağlanıyor bi Bakmışsın evlisin
Herşey olacağına varıyor akışına bırak elalemi dusunme

Bu insanlar hayat boyu bitmiyor ki. Evlenince de hani cocuk yok mu diye sorarlar. Yaparain kardes yok mu diye basinin etini yerler. Sonra ucuncuyu soranlar baslar. Ondan sonra konunun merkezine çocuklar gecer. Okul mevzulari desilir durur. Boyle uzar gider.

Uff insanlar muhabbet olsun diye soruyor işte. Koca, cocuk, okul, hicbisey bulamasalar sen kilo mu aldin, sen kilo mu verdin derler. Siz de cok takiyorsunuz şu sorulari.

Insanlar,başkalarının hayatlarını hep boyle merak ederler,ve başkalarının ozel hayatını kurcalamaya da bayılırlar.
Neden bundan zevk alıyorlar bende anlamış değilim.

Kimisi terslenmekten de anlamıyor,onlara neymiş senin sevgilinden sözünden,nişanından mesela

En güzeli duymamak. Cok üstüne varan olursa görüşmeyi kes.

O araba olayına kizmana şaşırdım. Aslında doğru söylemiş söyleyen kişi. Surada konuları bir karıştır bak gör kadin parasına bayılan girla erkek var.

Sürüsüne bereket. Eskide kaldı delikanlilik,fakir gururu falan .🤣

Bu arada tanışmak isteyenler sosyal medyadan mi?

İnsanlar, diyecek birşey buluyorlar illa. Bende bu bayram, rengin çok soluk, çocuklar çok yormuş seni, pes peşe çocuk doğurup kendini sıkıntıya soktun gibi kimseyi ilgilendirmeyen muhabbetlere maruz kaldım. Bir ikisine cevap verdim,geri kalanı hiç umursamadım. Kime ne?

Evliliğin de çocuğun da bir yaşı, standardı yok. İnsanlar laf olsun diye konuşuyor çoğu kez.

ah ah bir derdin bu olsun:halay::halay::halay::halay:... elin ne dedigini bosver de 27 yas guzel bi yas nisan soz icin 30 u mu bekliceksin bak daha iliskim de yok diyorsun... kac yasinda baslamayi dusunuyorsun meraktan soruyorum:anne:

Bir iki kez soruyorlarsa muhabbet amaçlı soruyorlardır. Ama ısrarla bunu her seferinde soran rahatsız olduğunuzu bildiği halde dile getiren insanlar halt ediyorlar. Ulan bi düşün diğer insanların yakasından. Sen evlendiysen mutluysan tamam Allah mutluluğunu arttırsın ama her seferinde evlilik muhabbeti mi açılır. Yok mutsuzsan da ne demeye sürekli evlilik de evlilik lafı..
Puff. Konuyu okuyunca yakın zamanda yaşadığım bir şey aklıma geldi. Ondan parladım.
Bunun yaşı var mı? Ararsın bulamazsın, aramazsın bulursun. Nasip bir yerde. Sırf evlenmiş olmak için de evlenilmez ki.

Insanlar,başkalarının hayatlarını hep boyle merak ederler,ve başkalarının ozel hayatını kurcalamaya da bayılırlar.
Neden bundan zevk alıyorlar bende anlamış değilim.

Kimisi terslenmekten de anlamıyor,onlara neymiş senin sevgilinden sözünden,nişanından mesela

En güzeli duymamak. Cok üstüne varan olursa görüşmeyi kes.

O araba olayına kizmana şaşırdım. Aslında doğru söylemiş söyleyen kişi. Surada konuları bir karıştır bak gör kadin parasına bayılan girla erkek var.

Sürüsüne bereket. Eskide kaldı delikanlilik,fakir gururu falan .🤣

Bu arada tanışmak isteyenler sosyal medyadan mi?
Araba konusunda gerilmemin nedeni sanki ben deliriyorum birileri gelsin diye gibi tavır takınması Gözleri parladı adamın 😂
Sosyal medyayı gerçekçi bulmuyorum zaten cevap yazmam o tarz mesajlara
Çevreden tanıştırmak isteyenler oluyor arada sırada.

Ben de 27yim. 25 ten sonraki hayatımın evde kalma esprileriyle zehir ziyan olacağını bilsem herhalde üzüntüden verem olurdum. Nitekim artarak devam etmekte olan bekarlığıma olan hayıflanmalar espriler garipsemeler sürüp gittikçe hay ben böyle hayatın deyip ne yapacağım bilmiyorum hani derler ya ölür müsün, öldürür müsün? İşte öyle.
İdeal yaş şimdi benim için hep öyleydi yani 23te ideal derdim 25te de ama şu an 27 hatta 28 de ideal görünüyor. İnsan gelmediği yaşı biraz korkutucu buluyor çünkü 😄

Banada , benim esimle ayni yastasin evlenmeyi dusunmuyor musun
Dusunursen kaynimi ayarlariz cok yakisikli cocuktur demisti adamin biri.

Senin esinden , kaynindan banane uzun sure dusunmuyorum dedim.

Adam bozuldu ama artik yipranmis bir dolaptakipalto var artik saygisizca konusmalara tahammülüm doldu.

Eskiden kaale alip cevap vermezdim. Ama oyle olunca baktim ki insanlar yuz buluyor.

Birde nisanlanip ayrildigimi tesadufen ogrendi. Simdi cevap vermeseydim 2 gun sonrada oraya laf arardi.

Merhaba arkadaşlar,
27 yaşındayım nedense içimde biriyle tanışayım sevgili olayım gibi bir derdim yok.
İçimden gelmiyor.
Arada tanışmak isteyen ya da görüşmek isteyenlere de hayır diyorum.
Ama son birkaç haftadır insanlar sürekli evlenmediğim için bunun üzerinden espri yapmaya başladıklarını farkettim.
Mesela geçen gün iş ortamında iş arkadaşlarımla oturuyoruz. (Hepsi benden yaşça büyük evli barklı çocuklu insanlar.)
Dondurma çubuğundaki şifreyi göndereyim belki araba çıkar deyip güldüm
Bir arkadaş araba çıksa evin önünde sıra olurlar o zaman bulursun birini evlenirsin dedi
Haha çok komik dedim.
Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Bayram geçti en az 10 kişi sormuştur. Bi bayram daha geçti yok mu söz nişan diye.
Kiminle sohbet etsem konu dönüp dolaşıp birini buldun mu ya geliyor.
Ben geç mi kalıyorum bir şeylere?
Anlamıyorum Ne oluyor bu insanlara🤔
Ne geç kalması; bekarlık sultanlıktır. Hayatınızı yaşayın. Onlar sizi de evli ve sorunlular kervanına çekmeye çalışıyor:)

Kimisi 20sinde evlerin kimisi 35. Önemli olan hangi yaşta evlendiğiniz değil. Mutlu huzurlu bir yuvanız olması. Evlilik öyle dıştan görüldüğü gibi kolay değil. O yüzden konuşanları kale bile almayın

Back
X